Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Oké. Bocsi.
Ha a hóközibe már nem fért bele, akkor jövőhónap 10.-ig meg kell kapnod.
2018 November 23.-án regisztráltam.
Megkaptam:november 8 nap,dec. 31nap jan. 31nap.
Maradt a 20nap a 90.-ből
Szia!
Milyen maradék 20 nap?
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni ( ha tudja valaki ),hogy február 23.-án lejár az álláskeresési járulékom,holnap kell jelentkeznem,szerintetek
mikor kapom meg a maradék 20 napomat?
Köszönöm
Szia!
Szabolcsban elvileg ma utalnak..
Gondolom akkor itt ma vagy holnap. Férjem febr. 13-ig.
Sziasztok!
A hòkõzi mikor van szâmlân?
Febr.12 ig kaptam âllâskeresêsit
Munkanélküli hóközi utalásáról tud nekem segíteni valaki?
Férjem talált munkát, febr. 13-mal kijelentkezett, az addigi hóközibe utalással ebben a hónapban mikor kaphatja mag?
Szia!
Én Pesten járok munkaügyis tanfolyamra, és még mi sem kaptuk meg sajnos.
Sziasztok!
A munkaügyin keresztül járok tanfolyamra, de még nem érkezett meg a számlámra a keresetpótló támogatás. Más is így van? Vagy esetleg tudjátok mikor érkezhet meg?
Köszi a válaszokat!
Ha te kéred a gyerkőc után az adóvissztérítést,akkor be kell menni,hogy kéred az adóvisszatérítést.Feltéve,hogy nem egy összegben kéred.
Ha már januárban sem kaptad meg most sem,akkor az idei adóbevallásban fel kell tüntetni,hogy majd jövőre megkapd.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?