Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Veszprém megye:hóközi sehol
Valaki esetleg?
Szia
Szerintem igen
Tavaly is honap kozepen jott decemberbe a januari :)
Sziasztok én még mindig nem kaptam munkanélkülit pedig 8-a körül szokott érkezni postán ez lenne az utolsó mivel október 12 en lejárt a 3 hónap
Van olyan aki még nem kapott?
Sziasztok!
3,5 hónapja keresek munkát ,mindent elvállalok.DE jön a magyar valóság!!!
Nov 20.a munkanélküliként az utolsó napom,kettő diplomám van és 15-20 év tapasztalatom,egyedülálló anyukaként a helyi városba(megye székhely) nem kellek senkinek, H-P 8-17 munkaidőbeosztásban....
Jövő hét hétfő tudok aláírni egy munkaszerződést egy másik nagy városban napi 1,5 óra utazás minimum,de nem mérnöki fizetésért,mérnöki feladatokat kell ellátni,ennek is örülhetek,hogy lesz munka és marad is egy kis összeg minden hónapban.De közben meg nagyon elvagyok keseredve hogy ez a valóság.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?