Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Jó reggelt.
Érdeklődni szeretnék hogy kapott e valaki munka nélkülit Pest megye
Szia!
Igényelni kell,ha bemész a munkanélkülibe,hogy a fennmaradó részt fizessék ki egyben.
Szerintem ez inkább csak 70% lesz ahogy számolom..
Szia!
Bocsánat a kérdésért de tudod hogy mennyit fogsz kikapni? Én lemaradtam a tanfolyamról,későn mentem be :( Csak tavasszal tudok,van előttem egy papír br 104.300 Ft van írva.Ebből mennyi kerül levonásra?
Munkát váltok és halottam, hogy a két munkahely között egy pár napot vagyok munkanélküli vagyok, akkor megkapom a segély kb 80%-át. Igaz ez és pontosan hogy is van?
(Az elmúlt több mint 4 éve folyamatosan dolgoztam, és nem voltam munkanélküli.)
Jah és bocsánat az le maradt hogy Békés megyei vagyok!
És én is a hóközi munkanélkülit várom mert az okj-s iskola miatt szünetel :)
Sziasztok!
Én most keztem egy tanfolyamot volt itt valaki aki kérdezte hogy a januárit ki utalják e decemberben igen ki nekünk ugy mondták hogy mivel én keresetpótlót kapok lessz egy utalás 13-án és még egy utalás 23-án szerintem a munkanélküli is ki fog meni :)
Én nem kaptam meg...
Lehet hogy azért mert nem mentem be 6 an vagy 5 én jelentkezni???
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?