Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Olvass már vissza, 5 hsz.-en belül ketten is írjuk, hogy a héten bérszámfejtenek, és azt követően már utalnak is!
Szia ! Itt mindenki azt mondja hogy januárba nem lessz pénz csak Februárba sajnos!
Sziasztok!
2109.dec 20-val.jelentkeztem be a munkaügyi hivatalba,mint munkanélküli...
Mikorra várható utalás?Levelet már megkaptam a megállapítot járadékról.
Fenmaradó napokat és egy teljes hónapot fizetnek?
Köszi!
Nekem ma azt mondták, hogy 15-én bérszámfejtenek és mivel postai úton kértem csak jövő héten 22-23-a körül kapom meg. Nem hinném, hogy 2-3 hét. Szerintem 2-3 napra gondolt inkább. A csaladit se hetekkel később kapják meg postán
Sziasztok!
Dec. 9. óta vagyok regisztrált álláskereső (Bp., III. kerület). Eddig még nem folyósították a járadékot.
Az előbb beszéltem telefonon a hivatallal: szerdán bérszámfejtenek, és utána fognak utalni. Az ügyintéző hölgy szerint nem lehet előre megmondani a bérszámfejtések időpontját, de általában minden hónapban utalnak. Februárban várhatóan hamarabb (hó elején talán).
3hét?? Hát ezek nem normálisak,én azthittem,hogy aki postai úton kéri,max 2nap eltérés
Decembertől 5 forintot nem kaptam,múlthéten hívtam őket mikor kapok pénzt majd a hónap végén volt a válasz,aztán pénteken kaptam egy levelet,hogy menjek be mert személyesen kell leigazolnom a 2020 évi adóelőleget
Ma hívtam őket
Közölték 15-én utalnak de mivel én postára kértem 2-3het mire meg kapom
Nem úgy elküldtem őket
Mi a franc tart 3 hétig?
Sőt tovább mentünk hó elején februárban kapok egész havit de azt is 2-3het mire ki hozza a postás
Én is ma hívtam őket nekem azt mondták 4-5munkanap
December 19-én regisztráltam, nekem azt mondták, hogy január 15-én bérszámfejtenek, gondolom 1 nappal később számlán lesz a pénz. (Pest megye)
Sziasztok. Na segitek. Voltam bent elmondtak: aki ketszer kapott decemberben,s masodik utalas magasabb volt,az csak februárban kap. En is kiakadtam..ok adtak 97cezre,s az elég dec 17-febr 8 ig? Vicc!!!!!!
Sziasztok, szép napot! November 8-óta voltam segélyen, Január 10-én találtam munkát fel is vettek. . Ma lejelentettem elektronikusan, hogy találtam munkát, . A kérdésem az lenne, hogy, lehet tudni nagyjából, hogy mikor kéne utalniuk, a fennmaradó napokat?. most Januárban, hóköziben, vagy átvezetik Februárra?. Köszönöm, ha tudtok írni.
Aki kétszer kapott az december elején megkapta a novemberit és december közepén a decemberit amit most kellett volna utalni! Ezért lesz csak februárban a januári! Ennyi!
Az bizony nagyon karcsú.Nagyon köszönöm a választ.
Szia 123 ezer ft 1 gyermekadókedvezménnyel 17év ledolgozott munkaviszony után
Sziasztok!Megtudnátok mondani mi a maximális állaskeresési járadék netto összege?Köszi
Sziasztok.Én január 9ig voltam munkanélkülin,tehát mától nem.Az lenne a kérdésem hogy,ez a pár nap a januárból az kifizetésre kerül ebben a hónapban vagy csak februárban?
Szia.Én dec.18 tól vagyok munkanélkülin. Te kaptál valamit? Vagy esetleg tudsz valamit,hogy mikor utalnak?
Szia,ha nem kaptál se novemberben se decemberbe akkor most januárban kapnod kell,nekem decembertől jár de én sem kaptam eddig,majd csak a hónap végén utalják borsodi vagyok,úgy látom megye függő az utalás!
Sziasztok!Szokott lenni hóközi utalás vagy ez is megváltozott?
Én november óta nem kaptam egy fillért se :( És albérletben vagyok, hitellel, nem is tudom, mit csináljak, az összes tartalékom elment már, reménykedtem, hogy legalább most megkapom az ellátást, de nem :(((
Hát mint ahogy többen írták nem valószínű, hogy januárban utalni fognak.
Ezt értem, de az, hogy lehet, hogy valaki kétszer kapott decemberben valaki pedig egyszer vagy egyszer sem? Azért ez egy kicsit pofátlan dolog, szerencsére nem a megélhetésem múlik rajta, de akinek ez a "fizetése" és csak december elején kapott, az mit csinál majdnem 2 hónapig?
Azta a qrva ez azért durva
November közepén regisztráltam, rögtön azután, hogy elvesztettem a munkahelyem, 5 nap múlva bevittem a papírokat hiánypótlásra, mivel akkor jöttek meg. Ezután december közepéig nem kaptam semmi papírt, be is mentem érdeklődni, nem tudtak róla semmit, azt mondták, biztos fent van a főnöknél az igénylés, aláírásra vár, telefonálnak, ha megtalálják. Persze nem hívtak, kb egy héttel később jött meg a papír, benne egy csekkel, hogy még évekkel ezelőtt két nappal többet utaltak ki, fizessem vissza. Remek. Befizettem, bevittem a lemondó nyilatkozattal együtt a csekk igazoló részét, amit beszkenneltek, és azt mondták, minden oké, valószínűleg nemsokára kapom is a pénzt. Ehhez képest azóta sem kaptam semmit. Ez azért már kicsit pofátlanságszagú, és most meg még azt mondják nem is utalnak januárban. Novemberben regisztráltam, ez mi?!? :((( Elkeserítő.
Nem utalnak januarban! Csak februarban! Nekem mondta az ügyintéző! Decemberben megkatuk a decemberit... Azt utalták volna januárban! Februárban kapod a januárit majd!
Szia ! Én is Dec . 13 tól vagyok munkanélkülin én is valahogy igy kaptam mint te ! Akkor szerinted várható ebbe a hónapban is ?
Sziasztok! December 18.-án regisztráltam,a munkanélküliben. Azóta nem kaptam,semmilyen összeget,holnap valószínű,hogy megkapom a decemberit? Köszönöm a választ.
Ha a novemberi törtet és a decemberit is megkaptad akkor mit kéne még kapnod? Majd februárban a januárit!
Sziasztok! Ma voltam a munkaügyiben jelentkezni, a hónapban nem utalnak majd csak jövő hónap elején. Szolnok megye. Itt nincs változás az utalási rendben, ugyanúgy 10-ig kell megkapjuk a számlára. Február
További ajánlott fórumok: