Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szép és meg nem a megszorult embereken elkenődnek csinálnánk ezt fordítva már minimum 4e forint késedelmi kamat és szankció lenne ránk verve és ha nem tetszik vagy nem teljesítjük a többletért csak nő nő nő
Szegyen és meg szeresd tiszteld tartsd be a rendszert persze ez egyoldalú mert a jó közi legyen hó közi nem hó 3/4 vagy vége:(
Sziasztok
Én december 16 tol kapom az ellátást és ma megkaptam postai úton a decemberi fél havit
Sziasztok! aki ért hozzá az tudna nekem segíteni?
most kapom majd először a járadékot, 90 napra vagyok jogosult, január 8től, a munkanélkülibe azt mondták fogok kapni most hóközibe valamenyit de azt most mikorra kapom?!
Mármint melyik idöszakra
Sziasztok most értem utól egy ügyintézőt mai nap adták fel !!!!
Amikor hétfőn bent személyesen voltam már feladva volt a valasz.
Amit az egészbe nem értem a Magyar allamkincstarnak küldök és ők nekem valaki ezt elmondja nekem oszkar díjat adok neki
Sziasztok! aki ért hozzá az tudna nekem segíteni?
most kapom majd először a járadékot, 61 napra vagyok jogosult, november 25től, a héten kell kapjam a decemberit,mert decemberben nem kaptam es azt a pár napot. a januárit pedig akkor februárban?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?