Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia!
Az egy nagyon jó kérdés...
Én eleve Munkaügyi Központba mentem és vittem amit kaptam a volt munkahelyről.
Január 07.-n voltam (regisztrálni) és még egy forintot se kaptam. Ha nem lenne félretett pénz, akkor ki adna a gyereknek enni? Ez jó kérdés...más még így sincs sajnos... (még jó hogy van félretéve és van kis nyugdíj is)
Szia. Még nem kaptam meg.
Nem mondtak dátumot
Szeretném kérdezni,hogy hó közi utalàs hànyadikàn van? 🤔 (Febr.4-én lejàrt a munkanélkülim)
Köszi ha valaki vàlaszol
Szia,
Elvileg minden rendben, mert ha nem lett volna, akkor szóltak volna ott, akkor mikor beadtad a papírokat.
Elfogadás, megállapítás után Levélben kiküldik és akkor fogod tudni mennyit is kapsz és meddig. Azután a kifizetés a következő bérszámfejtés után történik. Én pont lemaradtam, így a kifizetés csúszik.
Én Január 07.-n Voltam és jelentkeztem be. Pár napra rá kaptam levelet amibe benne volt a járandóság /nap és meddig jár (xy napig) de majd 18.-a után fogok kapni először, mert akkor van bérszámfejtés náluk...
Szóval nem kapkodják el, az biztos :)
Sziasztok.
Tegnap be adtam a papírt, meg is kaptam, hogy vissza kapok 80%ot.
Tegnap volt bér számfejtés nálunk Borsod Abaúj Zemplén megye. A hóközi utalás mikor szokott megérkezni? Számlára kértem.
Köszönöm
Én sem.
Talán holnap ☺
Ez Magyarország... 😉
Zalába sem hozta még a Postás.
Mind1, csak ide ér a nyugdíj előtt, vagy együtt a kettő(?) 😲
Nekem ma utaltak, de csak 12 ezret !!! Ez mi?
90 napra jar brutto 2040Ft , 11.22-tol voltam jogosult egeszen dec 31-ig neztek erre kaptam januar 18-an 61 ezret.
02.19-en jar le nekem a jogosultsagom!
Es ma utaltak 12 ezret ?
En Nem ertem telefont nem veszik fel
Nekem nem jon ki a matek
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?