Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok.
Ma se lessz semmi.
Ugyan nincs mit...
Mai világban érdekes hogy mi tart 2 hónapig 🤬🙃
Kiszámolják,elfogadják, megállapítja hogy jár és enter gomb és innentől mi tart 2 hónapig..?
Meg ez hogy itt ott más időben fizetnek úgy hogy az államkincstár utal...
Na mindegy is ez az ország Magyarország 💪💪😂😂
Már kételkedem benne hogy megkapom de lesz ami lesz és majd írok ide ha megjött...
Köszönöm a válaszod. Még 26-a van, remélem megkapod legkésőbb 30ig ;)
Én március 23án kezdtem a munkahelyen, május 29én adhatom be a kérelmet. Annyit mondtak nekem 2 hónapon belül utalnak, de ettől pontosabbat nem mondtak vagy nem akartak... Nálunk hetente van hóközi számfejtés állításuk szerint, a "nagy" számfejtés mindig 1én van. Ezelőtt rendben időre megkaptam az ellátásomat. Nekem is 400 körüli összeg jár vissza.
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne azokhoz akik a bentmaradt járadékuk 80%-át visszaigényelték,hogy a kérelem beadásától számítva kb mennyi idő telt el az utalásig? Tartják a 2 hónapot vagy van esély,hogy hamarabb utalnak?
Nálunk Hajdúban az ügyintéző annyit mond,hogy 2 hónap van a kiutalásra, pontosabban nem közöl.... Köszönöm szépen:)
Helló
Mikor léptél ki vagy mikor kezdted?
Furcsa, hogy te nem kaptad mèg meg.
Jóval elöttem adtad be.
Aki írta, hogy ő megkapta, nekünk ugyan azon a napon járt le, ugyan azon a napon voltunk bent
Ő megkapta tegnap.
Ilyenkor lehet énekelni hogy "Ez az ország Magyarország..."
Vagy hogy az éjjel soha nem érhet véget..."
Na kb ezért nem hivogatom őket tök felesleges ha egy ostoba buta fasz veszi fel!! Tisztelet a kivételnek mert van köztük tényleg rendes és kedves is...
Nekem személyes azt mondta az ügyintéző mikor kiléptem és rákérdeztem hogy 30.ig megkapom..
Milyen hazug aljas módon lerázzák az embert, ha telefonál.
Most kezdtem gondolkozni. Tegnap hívtam őket ès ezt mondták:
Most hívtam, ès azt mondták csak jövőhónapba kapom meg.
15 èn volt a számfejtès. Enyèm 17 járt le. Jővőhónapba majd csak pünkösd után utalnak. A hóközi utalás meg volt 20 án. Veszprèm megye.
15 èn nem számfejthettek, mert vasárnap volt.
Köszönöm a választ...
Hát hivogatni nem fogom őket éhen nem halok de kéne a pénz már másra..
Szóval csak megjön a héten
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?