Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Csongrád Csanád Vármegye megjött
Most jött az utalás, otp, Hajdú-Bihar m.
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében kapott már valaki?
Nekem az ügyintézőm azt mondta ,hogy 31.diken volt számfejtés és 1-2 nap és megjön .. Erre sehol semmi .. még a decemberit sem kaptam meg . Remélem ők is ennyit várnak a saját pézükre !!
Teljesen igazad van.
Veszprém megyében 6dikán lesz utalás.Azert decemberben volt utoljára utalás....szánalom...
Borsod megye most hívtam az illetékeseket,ott azt mondták 5.és 10.között fog érkezni.Hát nemnagyon értem ezt az egészet.
Sziasztok. Ha tegnap volt számfejtés a munkaügyiben, akkor mikor várható utalás?
Pest megye..
nem értem én már ezt,miért írják ki,hogy 2án várható számlán?valaki talán 6 án megkapja más megyében,meg már pénteken viszi a postás?útoljára dec 19én útaltak,azért ez már szánalmas.
Szolnok megyèben szerintem holnap vagy hètfőn utalnak, ugyanis itt általában max dèlig, de az a legkèsőbb hogy addig utalnak, ès a mai napon a legtöbb helyen dèlután 1től dolgoznak. Holnapig ne nagyon várjatok.
Nekem is egyszer azt írtak e-mailben hogy 5ig kell ki utalni most meg azt kaptam hogy 3-5 nap az utalás mert elsején volt számfejtés.
Én is pont így vagyok!A megyei azt mondta jó esetben holnap,a sajátom az mondta hogy hétfőn!
Sosem voltam ilyen helyzetben..! Mindig volt munkám most sajnos nincs és rájuk szorul az ember.. úgy hogy ez hihetetlen.. nem jó kedvéből megy az ember hozzájuk hanem
Mert muszáj!! 🤦🏽♀️
Ha ez tényleg így lesz, az nagyon szemét húzás...
Legalább oda megérkezett.
Valaki tud Baranyarol infot?
Nekem mikor kaptam postan mindig elhúzták 8-9-ig szoval aki ott kap sajna sok ido mulva jon meg.
Ezektől az ember megdögölhet...
Szabolcs megyében kapott már valaki ?
Esetleg vki tud vmit Somogyban mikor lesz utalás? 🤔
Bács-kiskun Vármegye, számlára érkezés minden hónap 2. munkanapja.
Azért mondom majd elválik. 😌
Most voltam bent személyesen ügyetintezni, azt mondta holnap kapunk.
Fejér megye most kaptam e-mailt.. megint.!! De össze vissza mondják.!
Tisztelt Érdeklődő!
Tájékoztatom, hogy az álláskeresési ellátások számfejtésére minden hónap első és 15. Napján kerül sor. Az ellátások utalására az ezt követő 3 - 5 napon belül kerül sor.
Ez a legutóbbi (2023. Február 1.) számfejtés esetén is így történt, történik.
Amennyiben az ellátás a fentiektől eltérően nem érkezne meg, kérem vegye fel velünk a ismét a kapcsolatot.
Mészáros Tibor
osztályvezető
Járási Hivatal
Foglalkoztatási Osztály
Fejér megyében holnap lesz számlán.
Beszéltem az előbb járási hivatala és mondta hogy legkésőbb 5-dikéig meg kell kapni számlára, ma vagy holnap rajta lesz! BORSOD MEGYE
Sziasztok Csongrád vármegye kapott e valaki állás kereső pénzt. Ma meg kéne kapni szerintem.
Én most beszéltem Csongrád Csanád Vármegye munkaügyi központtal,azt a tájékoztatást kaptam hogy jó esetben holnap,de inkább hétfőn érkezik számlára.Postai úton 7.e
Ahova tartozol megye annak a munkaügyi központnak a telefonszámát kel felhívni és ők meg tudják mondani
Jász Nagykun Szolnok megye valaki?
További ajánlott fórumok: