Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Hát vicc az egész...senki sem mond igazat, azt sem hiszem el már, hogy azt modnták ma utalták el...én már nem számítok rá ma, marad a remény hogy TALÁN hétfőn megkapom illetve megkapjuk...de azt sem értem, hogy míg az ország megyéinek 80%-a megkapta, a maradék miért nem???
akkor vicc ez az egész.. 2 hónap pénz nélkül??? Én a központi pénztárat hívtam ott mondták hogy szerdán volt utalás..most ki mond igazat? Vagy ha nem biztosak benne az ügyintézők miért ne járnak utána?? Ők bizti megkapták már
ma még rajta lehet ha elutalják?
Gondolom úgy értette,hogy tizedikéig :)
melyik nap?:-) Nekem is de nincs a számlámon
Nekem most mondták éppen hogy 10-ig megkell kapni
Uramisten!!! Már megint egy hazugság!! Ezt a levelet kaptam most:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy az álláskeresési járadékok kiutalása a központból a 2013. évi zárás miatt csak a mai napon történt meg. A késői utalásért szíves elnézését kérjük."
Most akkor mit is gondoljak?? Hétfőn azt mondták elutalták, tegnap azt modnták elutalták...ma azt mondják elutalták...remélem ha már ennyiszer utaltak akkor 3szorosan kapom én is meg...
Én december 18-a körül kaptam meg az utolsó munkanélküli járadékot... és azóta semmi... megértem legyen bérszámfejtés nem látom be az ő munkájukat biztos ott is nagy a fejetlenség, de ezeket a bérszámfejtéseket már hamarabb meg kellet volna csinálniuk hogy az emberek időben megkaphassák a pénzüket, főleg akinek gyereke van stb... nem szép dolog hogy igy játszanak az embernek a pénzével és mondhatni stresszbe , éhínységbe kergetik az embert , egy szerencsésebb fejlődésű országban ezt az emberek nem tűrnék el pl Franciaországban ...mikor jutunk el európai színvonalra ? Tatabánya 2014.01.31. 11:17 OTP még mindig nem jött meg...
Nekem azt modnták, hétfőn elutalták, aztán tegnap azt mondták h tegnap utalták...mindegy hogy melyik nap utalták nem igaz, hogy ma nem tudott megérkezni a pénz...és csatlakozom az előttem szólókhoz: mégis mit egyek miből fizessek számlákat és miből éljek???
Tapasztaltam a frissétést 10kor...igaz nem a munkavérem ment rá,de az a 24 ft .is ugrott ami rajta volt..jelenleg minusz 76ft van a számlán.faca....
Sajnos a 10 óra is ugrott sehol semmi...ez nagyon gáz..2 nap alatt nem ér célba? Annyit mondott h volt 16án és 20án számfejtés azokat mind szerdán utalták el..na de hovaaaaaaaa
Itt a hétvége eltelt egy újabb hónap ez nagyon gáz
Hát ez már komolyan megaszánalom!Nekem konkrétan már vérben forognak a szemeim.December 6.-án lettem regisztrálva..február végén lejár a munkanélkülim és még egy fillért sem kaptam.Legszívesebben kitépném őket a székükből,mert nem hiszem el,hogy egy 4 órás műveletet ne tudjanak végrehajtani.Azok csak ülnek a meleg székeken és meresztik a seggüket,amíg más kacagva éhenhal.Én sem hobbiból igényeltem...nyílván nincs munkám és szeretnék valamiből addig élni,de konkrétan december óta kopog a szemem,sehova nem tudok menni,mert ezek a férgek nem képesek elintézni semmit sem!
Tatabányai vagyok , Otp-s és semmi nekem se. mi folyik itt gyöngyösön??? !!! miért kell ma is az ajtó kilincset rágnom, a számlákból meg papír repcsit hajtogatnom miért???
NEm újdonság, hogy össze vissza beszélnek...nekem is hazudoztak állandóan hogy mikor utalták el a pénzt...
Sziasztok!
Szolnok még mindig semmi és úgy gondolom hogy már csak a jövő héten lesz... :(
sziasztok borsod megye igaz mi takarékhoz tartozunk,rajta van,smst nem kaptunk kiváncsiság képp bementem és rajta volt, azóta se jött sms még arrol se hogy levettem
ezek összevissza beszélnek.. a köpont szerint szerdán utaétak 10kor frissít a bank rajta kell lenni.. az én kirendeltségem azt írta február eleje, mire telefonban azt mondta 20-án számfejtettek ma már tuti..no akkor mikor is????
érdekes ez az egész.állitolag tibcsi már tegnap megkapta,énis tatabányai vagyok de még semmi.
Most beszéltem a központtal szerdán aki számlás annak el lett utalva..nos az én számlámon eddig nincs..ezt nem is értem
Itt sincs semmi..3. kerület
Szolnok megye mindig semmi ez már szerintem ma sem lesz meg mehetünk koldulni
És a pestiekkel mi van? Van itt pesti aki megkapta?
Sziasztok! Szerintem a Szolnok megyeiek ne várják csak jövőhétreaz utalást,és reméljük hogy akkor már tényleg meg fog érkezni!
Nograd megye most jott az sms.rajta van az allaskeresesi jaradek
Szoasztok Borsod megye Erste bank rajta van
Sziasztok! Szegeden sem érkezett meg még mindig! Ideges vok most már én is mert dec.20 tényleg régen volt!A számlákból lassan papírcsákót lehet formázni!:(De ezeket tényleg nem érdekli h mit eszel, vagy miből fizetsz...Szóval marad a fogszívás, addig is! Ráadásul ma még ügyfélfogadás sincs! Ebből a jövőhét lesz szerintem.....csatlakozván az előttem szólokhoz!
sziasztok..sajna az én telom nem csipogott otp-s számlám van és budapesti vagyok:-(
BAZ megye, OTP-s számlára megérkezett az álláskeresési járadék utalása.
További ajánlott fórumok: