Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Jó reggelt!
Megérkezett a pénz a számlára?
Szia.
"ügyintéző szerint + közölte velem , hogy mi lenne ha egyáltalán nem kapnák járadékot?"
Hasonló könnyedtséggel és a "helyzetben levők" bölcsességével és lekicsinylő stílusában azt válaszoltam volna neki,hogy:Ez esetben ön is munkanélküli lenne mivel nem lenne önre szükség.
(Persze okosnak lenni utólag és más esetében könnyű.Tudom.De ráfért volna az ilyen "ügyintéző" kv/pizzarendelő szakmunkásra némi helyretétel.
Mondjuk még elsütheted neki bármikor!
Üdv. ;-)
Marianna2017
ahhoz,ahogy olvasom sok ember várja a kispénzét.
Ès.még ezt sem képesek,időben kiutalni az arra rászorulò embereknek.
Szia!
8.-án szokta hozni a postás
Sziasztok,Miskolcon sajnos nem volt a számlán a munkanélküli járadék sem az álláskeresési.
Még a hétfő sem biztos,mert az álláskeresői járadékot minden hónap 5 és 10 -e között kell utalni az adott hivatalnak a számlákra az ügyintéző szerint + közölte velem , hogy mi lenne ha egyáltalán nem kapnák járadékot? mire finoman közöltem vele ,hogy elnézést ha feltartom de én éppen most lettem munkanélküli,és jelenleg szükségem lenne erre a pénzre mivel albérletben lakom és fix határidő van . szégyen ,csak egy hónapig kell itthon lennem (mert a cég ahol dolgozom csak így kap újra támogatást ha évente leszámolunk majd pár hetet otthon maradunk közben újra regisztrálunk a kirendeltségen .
Sziasztok egy kèrdèsem lenne,Pesten kapta már valaki?????
Választ előreis köszönöm szèpen
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?