Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
én azt hallotam ma hogy de
brecenbe csak egy hét mulva küldi a pénzt postán a munkanélküli.na ehhez mit szoltok?
Ja és ha nincs ismerőse az embernek a Munkanélküli Központban akkor ne is várjuk az igazságot! mert hitegetnek csak! nem mondanak igazat!
Kiváncsi vagyok, mert holnap már péntek! ha holnap érkezik akkor már kora reggel kell hogy csilingeljen a teló, ha nem később már ne is várjuk! Tapasztalat!
Ha postai úton jövőhét, akkor holnap folyószámlán kell legyen az a nagy összeg! 1880 ft-ot állapitottak meg 1 napra(bruttó) ebből amit kézhet kapok majd 1500ft lesz, ezt csak viszonyitásképp irtam le.
Pest-megye. Vác.
Tatabánya semmi ergo megint hazudtak hogy delutan rajta lesz mert felhivtam az otp delelott 8,10, es 14orakkor utal az otp (egy nap 3szor , ezekbe az idopontokba) es mivel nincs rajta penz ezert az állitasa az ügyintezőnek nem bizonyult igaznak , tehat hazudott .
Sziasztok! Csongrád megye (Makó) ma v. holnap lesz munkaanélküli, vagyis ezt ők mondták.
Köszönöm!-hát szerintem mindenhol össze vissza utalnak,postáznak...már az agyam eldobom tőlük!
várható...de még nem biztos, hisz ők se tudják pontosan
sziasztok:)azt az infót kaptam ma tőlük,hogy postai úton jövő héttől várható az ellátás....pest megye gödöllő és környéke....
Sziasztok!Tatán tud valaki valamit az utalásról?
Tatabányán a helyzet a következő: " ma 10 orakor utaltunk " es ma delutan megerkezik az osszeg . Várjuk! ;)
Sziaztok. Tudja valaki hogy a monori
kirendeltség mikor utalja a munkanélküli járadékot ebben a hónapban. Üdv. minden sorstársamnak. Boldesz
"Az álláskeresési ellátások (álláskeresési járadék, nyugdíj előtti álláskeresési segély) utólag, havonta kétszer kerülhetnek kifizetésre. A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 10-ig. Havonta egyszer, a hónap közepén történik az olyan kifizetés, amely az ellátás hó közbeni megállapításhoz, megszüntetéséhez, vagy valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik. Ezek a kifizetések többnyire tört hónapi kifizetések." forrás:
[link]
sziasztok! én december 11-e óta vagyok jogosult a járadékra. a karácsony előtti utalásról lecsúsztam, január közepére ígérték. minden nap megnéztem a bankszámlám, aztán már felhívtam őket. rendszerkarbantartás miatt a hóközi utalások elmaradtak. február 5-re ígérték, a mai napig semmi. ezek felől nyugodtan éhen is halhatnék. Veszprém megye
sziasztok,most értettem meg a munkanélküli járadék átutalási lényegét.ez igy működik,hogy a heji kirendeltség át küldi a fököszpontba az igényelt járadékokat amit önekik jovákell hagyni.asztán elutalják a szerzönéses bankkuknak,aki kiutalja nekünkkkk!!ha az átutalási idöket nézem ez minimum 6 nap.ha kedden utaltak na akkor nagy sz-ba vagyunk.
Sziasztok.Tud valaki már valamit a munkanélküli segélyről????????????
Az a vicces az egészben, hogy az OTP-sek tegnap megkapták ezt az alapkompetenciás iskolai lóvét, aki meg nem OTP-s azok meg nem!És van ahol már kivitte a postás!?Akkor meg most mi van?
Debrecenben sincs semmi!!!
Kicsit "megcsúsztak" a számfejtéssel... nagyon sajnálják,remélhetőleg jövő héten rendben befejeződnek a számfejtések,és így utalás is várható.
A munkanelkuli raer jelentkezni jarni raer segejt kapni ehenhalni gyorsan is lehet.Ahoz minek segej.
Most hívtam őket. Azt mondták jövő héten lesz! Most volt a számfejtés. El fog fogyni a far-hát is :)
Természetesen Magyarország rejtett erőforrásainak minden rendben megy!
Nos, nem szoktam semmihez hozzá szólni de: vagyunk itt páran 10-20-30 év munkaviszonnyal, és a végén még tényleg örülnünk kell ha megkapjuk ami jár, amiért már megdolgoztunk! Ezzel szemben 4.-én már 10 kilószámra vették a TE**O-ban a faros combot azok akik még talán fél évet nem dolgoztak életükben. Nekik óramű pontossággal megy a pénz. Persze nekik TB-t sem kell soha fizetniük maguk után, és a postán sem látom őket soha.Tisztelet a kivételeknek! Ja, és Somogy OTP szintén semmi.
Sziasztok
Nekem úgy néz ki hogy jövő hét hétfőtől lesz munkám de ma már amint meg van a szerződésem bemegyek a komárom esztergom megyei kormány hivatalba jelezni hogy találtam állást és ha addig nem utaltak ebben a megyében megkérdezem hogy akkor most mi is van hogy akkor visszamenőleg hogy utalnak mikor mit merre...amint van infom természetessen megosztom...
Lujza,nyugodtan írd :D
Szerintem itt mindenki megérti ha a másik dühös,az nem személy szerint nekünk szól :)
Dolgozz becsülettel, adózz becsülettel, de ha munkanélkülivé válsz szokj hozzá hogy lesz@rnak!
További ajánlott fórumok: