Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Megkaptam, de joval kevesebbet, mint amire szamitottam
Varganagy: ugy nez ki ez alapjan, hogy nem egesz honapot utalnak. Duhito ez az egesz szarakodas.
sziasztok!
nekem azt mondta a hölgy,19én utalnak hóközit...
hát a számlámon még semmi :/
Sziasztok!
Egy kabare ez az egesz.
Majus elejen voltam bent szinten. A mai napig nem utaltak semmit.
Tegyuk fel, hogy valaki csak erre a penzre szamithat. Akkor az 1,5-2 honapig "elje tul" ?
Varganagy: A hatarozatban benne van, hogy 15 nap fellebbezesi ido van ellene. Ami azt jelenti, hogy nincs ervenyben ez ido alatt.
Magyarul ahogy te is, en is kicsusztam az "utalasi idobol" az adott honapban(majus 9-re 15 nap szamolva mar boven az utalas utan van). Ezert fognak csak most utalni.
Ki van ez talalva, huzzak az idot minden szarral. Az embereken valo eloskodes, normalis allasajanlatot nem lehet talalni naluk, az ugyintezotol mar egy kicsit nehezebbet kerdezel nem fognak tudni erdemben valaszolni.
(Azt sem tudta, mikor utaljak varhatoan majd a penzt!). Semmi ertelme az egesznek. Az utobbi 3-4 evben 3x voltam bent, mindig kiakadtam a szerencsetlenkedesen.
Szinten Zala megye..Vicc!
szia akkor téged jol meg vezettek,olyan nincs hogy 12 hét a lefutási idő! minek van le futási ideje? Akkor mikor be mész le adod a papirokat be regisztrál stb...és majd küldik a levelet mennyire vagy jogosult, ez max egy hét alatt meg van.
Én 18-án voltam jelentkezni meg csinált minden t a nő és köv hóban 9.én meg kaptam a fél havi 13 napra járo munkanélkülit.
Én már hál istennek tul vok ezen a várakozáson de szánalmas amit ezek baszakodnak a pénzzel.
kapásbol péntek délelött azt mondták utaltak ...bocsánat azt nem kelett volna péntek délután meg kapnom?..dehogy nem .
erre meg kaptam hétfőn délelött.
De sebaj nekem hál istennek le telt a munkanélkülim és végre meg szabadultam tőllük.
sztem ez nem függ a tanfolyamtol az adig el számolt pénz meg kell kapd.
hát sztem a héten szerdáig biztos viszi a postás.
de ha kéred a volt ügyintézöd ö rá lát erre a dologra.
hát az már a postástol függ.
de ha 11-töl vagy akkor ezt elvileg zárták 31-én.
ugy hogy kell kapnod,én postán a mult honapban 9-én kaptam már
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?