Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Augusztus 1-el megszűnik a munkaviszonyom,a munkáltatóm már közölte hogy a kilépő papírjaimat legjobb esetben 10-én tudja csak kiadni de még ez sem biztos,lehet később.Mondtam hogy törvény szerint 5 munkanap van rá azt mondták őket ez nem érdekli,mellesleg a közös megegyezésben is szerepel hogy munkaviszony megszűnésekor adják ki.Azt szeretném megtudni hogy 2-án regisztrálhatok e mint álláskereső és a járadék igénylést pedig később adom be amikor a papírjaim meglesznek,vagy egyszerre lehet csak a kettőt intézni.Sosem voltam még álláskeresésin így nem tudom mi a teendő.Jogosult vagyok rá mert megvan hozzá az időm,ez a része rendben van csak hát ugye papírok nélkül nem tudom intézni.Köszönöm a segítséget!
Sziasztok.
Hóközi utalást esetleg kapot valaki...vagy tudna nekem segiteni ?
3 --án zártak le..azt mondták a bent maradt 2 napot , utalni fogják...
ezt várhatom vmikor, vagy csak jövő hónapban?
Sziasztok.
Szegeden ,péntek délután rajta volt a számlán a pénz.
3.-án voltam bent "lezáráson" s azt mondták hogy maradt két nap amit még utalnak.
Nem tudja véletlen valaki,hogy azt hóközi utalásnak kellene lennie vagy majd a jövő hónapban kapom.Mikor szokott lenni hóközi utalás?!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?