Munkahely váltás?! (beszélgetés)
Helyes!
megertem, en is igy voltam, tappenz alatt laptopon a hasamon dolgoztam... moccanni se birtam a fajdalomtol pedig.
Tapasztatbol mondom h tenyleg a legjobb alkalom a valtasra.
Sok sikert kivanok neked! 🍀🍀🍀🍀
Pontosan ezt érzem.
Hónapok óta érlelődik ez bennem, és most úgy érzem, eljött az ideje.
13 ev utan hasonlo szituacioban valtottam tavaly. Mutet utan nem akartam visszamenni, de velem nagyon rendesek voltak.
igen, normalis h felsz, nagyon nehez a valtas. Egy.eve dolgozom az uj helyemen es kb mostanra erzem, h az "enyem". Probald meg megvarni, mig ok ajanljak fel a kozos megegyezest. Ez egy tokeletes alkalom a valtasra. ;)
mielobbi jobbulast neked!
Én is erre gondoltam, hogy most kellene új helyet keresni, és akkor a főnök meg sem tudja, ha mégy állás interjúra.
Csak kérdés, hogy a mozgásodon, stb. látszik-e, hogy éppen műtét után vagy, mert meglehet, hogy az új cégnél ez eleve téves gondolatokat eredményez.
Mindenképp.
Köszönöm a válaszaitokat. Azt hittem, hogy csak biztos én dramatizálom túl az egészet, és felnagyítom a problémákat
Köszönöm.
Igen, sajnos a biztonság érzete mindig visszarántott attól, hogy dolgozzak más helyen. Nagyon jól tudják, hogy egyedül vagyok, se férj se gyerek, családom nagyon messze lakik, ott meg eleve nincs is munkalehetőség, és oda ilyen-olyan indokok miatt eleve soha nem mennék vissza.
Mivel 10 éve nem váltottál a félelem jogos.
Ezt az időt, amit most kényszerpihenővel muszáj töltened, használd ki arra, hogy próbálj másik munkahelyet keresni, ami megfelelne neked.
Ha visszamész dolgozni, akkor megint nehéz lesz.
Sok sikert!
Egyébként is sokmindenről le kellett mondanom a munka miatt. Volt, hogy barátaimtól kaptam jegyet egy koncertre, de nem mehettem el, mert utolsó pillanatban egy gyerekes kolléganő a gyereke születésnapjára hivatkozva szabadnapot kapott, mikor én előre jeleztem, és meg is lett beszélve, hogy aznapra szabadnapot kapok.
És ez csak egy volt a sok példa közül
Ha tényleg nem tetszik a munkahely, akkor válts. Az egészséged fontossabb. Írtad,hogy nem volt semmi bónusz, ajándék, meg késő estig benn vagy.
Én a helyedben váltanék, főleg az egészséged miatt. Egy munkahely sem ér annyit, hogy gallyra menj tőle.
Sziasztok!
10 éve dolgozom ugyanannál a cégnél, és sajnos most 6 hétig itthon kell maradnom, mert műtöttek. Műtét utáni napon már hívott a főnök, hogy mikor megyek vissza, és igazából azóta is folyamatosan 'zaklat' ezzel. Minden egyes orvosi kontroll után felhívtam, és ugyanazt elmondtam neki, mint amit az orvos mondott, hogy nem vagyok olyan állapotban, hogy tudjak fizikai munkát végezni. Ezen mondhatni kiakadt, hogy ő most így mit csináljon.
Igazából már olyan fél éve erősen gondolkodom, hogy munkát váltok, mert a munka egyre több, a fizetésem egyre kevesebb, és kb. 3x annyit kell teljesítenem, mint a covid előtt. Szinte aludhatnék a munkahelyemen, mert reggeltől késő estig ott vagyok.
Kicsit lehet bután hangzik, de úgy érzem, hogy hálátlanok, mert 10 éve robotolok ott, soha semmi bónusz, semmi kisebb ajándék szülinapra vagy karácsonyra, és a 10 év alatt voltam 2x beteg, most 3x-ra.
Normális az, hogy ennyire félek változtatni? Mert már nagyon kivagyok idegileg, és rosszul is vagyok attól, hogy oda kell visszamennen dolgozni.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.