Működhet ez így? (beszélgetés)
talán egy lány, aki szerelmes a srácba. :)
Igen, matematikailag sehogy nem stimmel!
Ha a fiú 20 év körüli, akkor szerintem nem normális az a nő, aki egy fia korabeli fiúval kikezd!
A 15 év is soknak tűnik, de ha 30 körüli a pasi, akkor talán már tudja, hogy mit akar.
szerintem is. általában az anyós az, aki nem fér a bőrében.
30 éves pasi nem gyerek, 45 éves nő nem öregasszony.
Fordított helyzetre is azt mondod, fujj?
Te melyik vagy: a nő, a férfi, a gyerek vagy az unoka?
A nő,közel a 45.életévéhez,a fiúka 15évvel fiatalabb.
Azt írta a 20 éveiben van.
Jaa,most az a baj,hogy 45évesen unokái vannak?
Azért 30-as faszi,messze van a fiatal gyerektől:)
Egyébként te ki vagy a történetben? A korábbi 100 (!) fórumod alapján egyik fél se lehetsz...
Igen én így gondolom! Fúúúj!
Egy unokás nő keressen unokás férfit nem fiatal gyereket.
azt hiszem, egy harminchoz közeli fiatalember már el tudja dönteni egyedül is, h mi a jó neki.
talán én nem tudok számolni, de 45-15=30.
Miért szégyellje magát?Fúúúj?Tönkretenni az életét?Mii?
Valószínű,hogy házasság nem lenne a dologból,de azért a gyerek had érezze már jól magát!
Legalább szerez egy kis tapasztalatot
szerintem is két felnőtt emberről van szó, majd ők eldöntik, mit akarnak :) és a gyerekek sem kicsik már, akiket nevelni kéne, önálló életet élnek :)
Neeeem. Szégyellje magát az a nő aki ilyen fiatal férfinak így tönkre tenné az életét. Ő csak unokázzon. Fújjjj!
Nekem matematikai problémám van. Ha a nő mindjárt 45, és 15 év van köztük, akkor a fiú 29-30 éves... (Legalábbis amennyire én a számtannal jóban vagyok...)
Nem tini... Kérdés, mit akarnak egymástól...
az a két emberen múlik, bármilyen kapcsolat működhet, ha van szerelem, elfogadás :)
atol füg h mijen kapcsolat és h a benne lévök hosszan távon mit is akarnak majd egymástol,azért egy dolog mindenkép elöt kell h legyne a férfi huszas évein van igy nyilván nem fog örökre a nö mellet maradni...
Ezt a két említett félnek kell/ene tudnia...
1.Nem ismerjük őket.
2.Van itt egy pár jóslással kapcsolatos fórum,talán ott tudnak segíteni!
Sztem egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.
Én nem bonyolódnék bele egy ilyen kapcsolatba.
Ha a nő 15 évvel idősebb a férfitól, a férfi még csak a húszas éveiben van, a nő meg már közel a 45-höz, és két felnőtt gyereke, 4 unokája van?Van értelme egy ilyen kapcsolatnak?Vagy csak rámegy a férfi fiatalkora?
További ajánlott fórumok: