Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon recept

Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon recept

A Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon hozzávalói:
4 csirkemellfilé
20 dkg aszalt paradicsom
20 dkg mozzarellagolyó
1 csokor újhagyma
olaj
bazsalikom
őrölt bors

50 dkg spenót
6 cikk fokhagyma
2 evőkanál vaj
őrölt bors



A Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon elkészítési módja:
A töltelékhez karikázzuk fel az újhagymát, egy kanál olajban pirítsuk meg, majd szórjuk bele az összevágott aszalt paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bazsalikommal, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a lecsepegtetett mozzarella-golyócskákat. A csirkemellekbe hosszanti irányban vágjunk zsebeket, kívülről sózzuk, borsozzuk, belül pedig töltsük meg a raguval. Fogvájóval zárjuk le, és kiolajozott tűzálló tálban, 170 °C-on 25 perc alatt süssük készre. A körethez tisztítsuk meg a parajt, kevés vajban pároljuk meg, közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítsük.


Kategória: Húsételek receptjei


A mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook