Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Avokádós kuszkuszsaláta sült csirkemellel recept

Avokádós kuszkuszsaláta sült csirkemellel recept

Elkészítési idő 45 perc

Kalória 298 kcal

Az Avokádós kuszkuszsaláta sült csirkemellel hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
15 dkg kuszkusz
10 dkg paradicsom
10 dkg uborka
4 újhagyma
2 chilipaprika
2 avokádó
2 citrom reszelt héja és leve
1 evőkanál vágott mentalevél
1 dl olívaolaj
30 dkg csirkemellfilé
2 evőkanál olaj a sütéshez

A tálaláshoz:
salátalevelek


Az Avokádós kuszkuszsaláta sült csirkemellel elkészítési módja:
Előkészítés:
A kuszkuszt jól záródó edénybe tesszük. Felforralunk 3 dl vizet kevés sóval, ráöntjük a kuszkuszra, lefedjük, és 20 percig állni hagyjuk, majd átkeverjük, és kiterítve kihűtjük. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, a paradicsom héját lehúzzuk. A zöldségeket apró kockára összevágjuk. A chili magját kikaparjuk, húsát felaprítjuk. Az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, kevés citromlével meglocsoljuk.

Elkészítés:
A kuszkuszt összekeverjük a zöldségekkel, a citromhéjjal, a citromlével, a mentával, az olajjal, a chilivel. Megsózzuk, félretesszük. A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, és a felforrósított olajon megsütjük. Tálaláskor salátaleveleket teszünk minden tányérra, rátesszük a kuszkuszos salátát és az avokádót, és a sült hússal kínáljuk.



Kategória: Reform ételek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. szept. 9. 21:27
Az avokádós kuszkuszsaláta sült csirkemellel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook