Most mi legyen? Hogyan tovább? (beszélgetés)
Hagyjuk magára önmagával. Egész jól elbeszélgetnek :)
Na mind1 jó éjszakát emberek. :)
én sem szoktam ilyen lenni,de gusztustalanok voltak.
Nem hagyom magam de értelmetlen vitába nem szállok velük. Ha valaki nem gondolja azt mint ők az egy sz.r ember...
Nem tűnik fel, hogy szórakoztatsz minket? Ennyire egyszerű csak nem vagy.
Azért pörög ez a topic mert pörgeted a hisztiddel.
De ezért ne hagyd magad igaz 19 évesen én is másabb voltam mint te.De rájöttem inkább ők sírjanak mint én.
A mai embereket én nem értem ez esik jól nekik, tisztelet a kivételnek.
De ezek csak beléd rúgnak.A kettő nem ugyanaz.
Röhögjenek...megtanultam, hogy a mai világban oknélkül bántják az embert, eleinte megsértődtem dolgokon, de mostanra ritka ha bármin is felbosszantom magam. Elfogadom amit gondolnak, még ha nem is értek egyet.
Engem is sokszor megbántottak igaz én 34 éves vagyok.De én ilyen embereket kizárom az életemből hidd el jót röhögnek rajtad.
Sok mindennel megbántottak már az életben, ezek a szavak nekem már nem osztanak, nem szoroznak. Azért is válaszolok vissza.
Persze evvel szórakozok.Most nem fogom megvédeni mert én a helyébe nem is válaszolnék a kérdéseitekre mert csak az a vége,hogy kamuzik.
Igen marha vagyok mert belementen, egy olyan dologba amibe nem kellet volna ebben igazad van. De ez van megtőrtént...
Nekem az egyforma helyesírásuk gyanús...
amúgy mikor te itt vagy ő szinte alig. És fordítva..
Hát akkor te is jó nagy marha vagy! Kedves védőd mondott hasonlót másra szintén hasonló okból.
Nem a végzettség, hanem az számít, hogy mennyire tudod bedolgozni magad. Nem volt még elég időd rá.
Ha nem éreztem volna valamit iránta, akkor nem mentem volna bele. Az elején meg beszéltük csak szex legyen viszont mással nem kezdünk, de az ő részéről szerintem más is volt neki.
Nem feltétlenül konkurenciára gondoltam.
De sosem lehet tudni. De még van ideje ezen gondolkozni, terhesen úgysem tud sokat "ugrálni".
Igaz nem tanultam tovább csak egy érettségim van és egy aszisztensi tanfolyamom.
Ha tehettem volna biztos tovább tanulok.
De neked ez elég volt? Akkor csak szeretted..! Ami nem baj de akkor meg nem értem. És ha nem rendes kapcsolat volt akkor gondolom nyitott volt részéről a kapcsolat..?
Ja, gyerek nálam sem volt a képben, csak egy igen rosszul sikerült randevú.
Viszont a munkahelyemen maradtam. Mondjuk nem is akartam elmenni, csak kellemetlen volt zavart köszönéses találkozás az illetővel egy darabig. Aztán ő ment el, de nem miattam:)
Egy év alatt Sokminden történhet. Még az is lehet, ő vált munkát.
Decemberig bírd ki, aztán lesz időd gondolkodni, hogy mit csinálj.
Nekem is volt valamilyen szinten benne részem. Igaz, Ott gyerek nem volt. Nem tudom milyen alapjáraton Rika mentalitása, én csak a saját nevemben nyilatkozhattam, és személy szerint a "nehogymár feladjam a munkámat, mert sz@rul sült el" elvet követtem, követném. Azonban nyilván mindenki másképp éli meg az ilyen dolgokat.
Gyanítom nem valószínű, hogy 19 évesen olyan sokat letett az asztalra a munkakörében, hogy a konkurencia alig várja az alkalmat, hogy lecsapjon rá.
Voltam már pár helyen de nem igazán akartak foglalkoztatni. A mostani munkáltatóm szivesen visszavenne. Én szeretek is itt dolgozni, de egyre kellemetlenem a baba apjával dolgozni.
Az nem olyan biztos. 1 éves a fiam. Most megyek vissza dolgozni, új helyre. Ráadásul nem is kerestem. Engem kerestek meg, hogy nem érdekelne e a dolog.
Igaz, lehet én vagyok piszok mázlista. Minden esetre van egy éved szétnézni, mégha minél előbb szeretnél is munkába állni.
Úgy azért sokkal nehezebb; tiéd az ér(d)em:)
Én semmilyen nyomozó senem vagyok. Én úripics* vagyok. :P
További ajánlott fórumok: