Mosódió - a természetes mosószer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mosódió - a természetes mosószer
10. 1a50c86bb0
2007. nov. 12. 18:49
Par csepp illoolajjal hasznalom, nekunk kivalo, bar nalunk nem kell foltokat mosnia.
Arra lennek kivancsi, hogy valaki hasznalta mar samponkent? Esetleg ilyen iranyu tapasztalata van valakinek?
9. Sofiona (válaszként erre: 8. - Sofiona)
2007. nov. 12. 16:49
nem "lekk" hanem kell :-))
8. Sofiona
2007. nov. 12. 16:46
Sziasztok! Egy csomó web-shopban lehet kapni, én pl. Netbio-n vettem. Lehet kapni hozzá természetbarát folttisztító port is, és ha foltos a ruha, akkor azt is hozzá lekk tenni egy kanállal. Ezenkívül én mosószódát is szoktam tenni, az is fehérít, meg vízlágyító is. A mosószóda is olcsó és soká tart. Van az Ökoszolgálatnak is egy boltja, ott lehet kapni.
7. 6ee0ffb012
2007. nov. 12. 15:46
6. virgilius (válaszként erre: 5. - 6ee0ffb012)
2007. nov. 12. 15:45
Aha, tartottam ettől. Köszi :)
5. 6ee0ffb012
2007. nov. 12. 15:44
Nekem arra nem jó,bár azt írja,hogy jó.De tapasztalatom szerint nem.Azokat előtte egy kis wanish-sel azért megkínálom. :)))
4. virgilius (válaszként erre: 3. - 6ee0ffb012)
2007. nov. 12. 15:35
Kriszta, és a foltokat elő kell kezelni? Vagy kihozza simán? A tényleg koszos gyerekruhákra gondolok.
3. 6ee0ffb012
2007. nov. 12. 15:33
Nekem van,használom is,és nagyon jóóóó! Imádom!!
2. reki1
2007. nov. 12. 14:27
Nekem tetszett, amit írtál, érdekel is, de hogyan tudnék a mosódióhoz hozzájutni?
1. Sofiona
2007. okt. 17. 12:41
Belegondoltál már, hogy egy olyan, a mindennapi művelet, mint a mosás, milyen mértékben mérgezi földjeinket és vizeinket? Tudtad, hogy létezik egy mosószer, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat, bőrbarát, a természetbe kerülve maradéktalanul lebomlik, a legérzékenyebb textíliáknál is használható, ráadásul feleannyiba kerül, mint szintetikus társai? Nem, nem a tudomány új vívmányáról van szó – a mosódió teljesen természetes anyag, amelyet Indiában és Nepálban már évszázadok óta eredményesen használnak.
Ugrás a teljes írásra: Mosódió - a természetes mosószer
Ugrás a teljes írásra: Mosódió - a természetes mosószer
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...