Mosható pelenkák (beszélgetés)
ja én nekem is benne van a kettő betét de kell még bele apiskóta betét is!
Szerintetek hol érdemesebb pelust hirdetni hol viszik vagy cserélik el előbb?vatera?mammami...?
mármint mit kettőt?Nekünk elég a Little Comfortba egy db.coola baby ez bírja kb este 7-8tól reggel 8-9ig.
NEM ÉRDEKEL VALAKIT gyapjúszövet pelus külső párszor használt,de nekem nem tetszik,nem jön be!Van Bummis és popolini külsőm is!Mindegyik szép megkímélt párszor használt vagy új!
Csere is érdekelne!
sziasztok!
úgy néz ki meg van a jó mód hogy ne dorzsölje ki a pelus a fiam lábát!
amikor ráadom akkor a lábnál vissza húzóm a hajlatig és így jó.
megjött ma a Lollipop pelus tényleg nagyon puha és mivel tépőzáras így a páromnak is jobban fog tetszeni!Este mosható volt rajta úgy néz ki nekünk kell bele plussz de nem baj.Így jó.Nem tudom hogy a Lollipopba kell e mert az vastagabbnak tűnik!Na majd kitapasztaljuk :-D
Popolini de az a vastagabb, ilyen torulkozoszeru frottiros anyagbol, szine az sima koszosfeher-vajszinu (szerintem bambusz de nem volt rairva vagy nem emlekszem). A betet is ugyanilyen szinu es tapintasra szinyen erdes.
A masik amit most vettem azok a pottyosek pedig inkabb pamutbevonat, sima a feluletuk (baromi gyorsan at is aznak, azt ejjelre nem mernem megkockaztatni)
De az utobbiak 14 euro darabja mig az a turis-vastag 20 (en 16-ert vettem mert ujszulott arengedmeny volt a kezdo csomagra)
végül is mindegy milyen lehet zsebes,aiois.
ugye már megy,szalad és gondolom ahogy hozzá és akkor úgy,..Na most eszembe jutott valami harisnyát fogok rá adni úgy is szeretem a harisnyát így lehet meggátólom a dörzsölést.Remélem be válik.Nem akarok át váltani teljesen eldobhatóra.Holnap reggelre remélem javul.
amúgy nem sír hogy fájna neki de elég ronda!
múltkor is olyan volt mintha megégett volna neki a bőre.
nem tudom mi van már múlt héten is kidörzsölte a pelus fiam lábát.Most megint!Ezért eldobható van most rajta pihentetem picit!
Nem tudom mitévő legyek mit csinaljak.Próbáltam hogy kenegetem.másik könnyebb mosható pelust ráadni de nem nemjó.Pedig nem is húsos!Eddig nem volt probléma de most valami történt.
ha olyan a gépe hogy méri a súlyt lehet de ha nem akkor csak talánra tudja.
Nekünk nem mér a mosógépünk,csak minden programnál van egy útmutató hogy hány kg!ig ajánlja.
Sziasztok ma megjött a bambinomio pelus!
Nagyon tetszik olyan helyes picike tényleg,zabálni való.
A belső pihe-puha vékony!A külső nekem szimpatikus a tépőzár is jó szerintem de majd ha használom lesz igazi a vélemény:-D:-D
Tegnap este Little Comfortot adtunk rá este de éjjel cserélhettem ruhát és pelust!
csak egy popolini pelusbelső pici betétjét raktam bele nekünk így magába nem kóser!
Majd megpróbáljuk újra egy coola babyval hátha de ma még nem!
jobban öblít, ha nehezebb holmit teszel bele, hiszen súly alapján számolja a szükséges vízmennyiséget.
megoldás, hogy vagy öntesz bele vizet, vagy ha elöltöltős, akkor pl a pelusokat megmártod vízben (ha ez már kicsit mosószeres -mossál bármivel is) víz, akkor meg még jobb a mosás hatékonysága.
na, még várok picit
aztán ha továbbra is vakarózik akkor nem teszem alá
köszi a tippeket csajok
már az első használatkor jelentkezett de akkor azt hittem azért viszket neki mertt nagyon elnyomja a pelenka a bőrét
de nem
mert már nem vég bele a guminál, meg a betét se csinál olyan térképet a popóján és továbbra is vakarózik
Én is gondoltam arra mert azért a tömény ecet sem jó.
Nem tudom.Szerintem egy pici mosóport pici szódát rakj bele.
Lehet a gall szappan nem tesz jót lehet ki sem mosódik belőle.
Nem kell síkamikálni.Tapasztalat hogy ezek a bambusz belsők nagyon jól takaríthatók!
Én tényleg csak a nagyjat mosom le zuhany rózsával és kész.Nincs egyikén sem folt!
Úgy gondolom hogyha a bambusz lenne a ludas akkor az első használatnál jelentkezett volna.
gall
bocsi
vagy lehet pont emiatt viszket?
de nagyon alaposan kimosom
még olyan gal szappant is beszereztem és kézzel kimosom egy picit és aztán be a gépbe és abba semmit nem teszek semmit
nem
nem használok a mosáshoz semmi féle mosószert, csak ecetet az öblítéshez
a mosószóda állítólag nem jó a pelushoz és mást meg nem szívesen használok mert borzasztóan érzékeny Kende bőre
1x kimostam még az elején dreftel, de az már ki jött belőle a többi mosástól
tudom, hogy a bambusz érzékeny bőrúeknek nagyon jó, azért is vettem olyat
de van benne valami ami Kende bőrének nem jó mert borzasztóan viszket valamitől a bőre
a múlkor már addig sírt és rángatta a fenekét a földön amíg le nem vettem a pelust, persze akkor meg vakarta ezerrel a popóját