Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mivel üssük el az időt? (beszélgetés)
Netezés olvasás tv nézés🍾👍
Jó reggelt... hát ittam egy kis bort, kártyáztunk, rebdelt kaját (a kedvencemet). Eltelt az este 🙂
Nem mondtam, hogy nem lesz szex 😉 csak na. Csináljunk már valamit!
Na de nem akarok én itt lelkizni! 😀 megkeresem azt a bort, aztán ha apjuk nem foglalkozik velem, majd kiolvasom az egész HOXA-t! 😅
És a férjed sem vevő semmire.
Se tv se szex.
Sajnálom.
25.-én voltam így. Gyerek papánál mi kettesben.
TV tényleg nem volt...
2 féltestvérem van. A szüleim válása óta nem igazán jó a kapcsolatunk. Barátaim nincsenek. A csalódások után elég antiszociális lettem.
Pedig muszáj lesz bandázni,havi egy buli + 10 év garancia a kasznira...
Ez szomorú. Rokonok? Testvér? Unokatestvér?
Nem igazán vannak barátaim. A gyerekkori "barátnőm" lepattintott, mert megismert egy srácot, a másik lány, akit annak hittem (jelzem a lányom keresztanyja!) meg rám akarta húzni a tartozását. Szóval nem nagyon van lehetőségem csajos napokra/estékre.
Biztos nincs szemüvege a hajadnak...
Na látod, jól látod :D Én is ezt csinálnám. Részegre innám magam ha már a pasimnak sincs haszna :D
Nyisd KI:))) kortyolgasd el :)))
Mi a frászkarikát csinálok, hogy velem ilyen még sosem fordult elő.
Asszem túl komolyan vettem a dolgot 😀
De hagyd már ezt az apázást 😀
Olyan ciki .. 😀
Cseréld el néha egy-egy csajos bulira,élmény,nem jó kalitkában...
Szívesen nyitnék egy üveg bort, de hát ökör iszik magában.
Én is, sajtos pogácsát, de pssszt! 😂😂😂
Akkor sós vagy sörcsusza.
Én? Nem... ő ilyen nyugis...sehova se, semmit se. Néha kártyázunk,de itt ki is merül a történet.
Tegnap is sütöttem még! 🤣
Találjatok ki helyeket, hogy hova mennétek, nézzétek meg Google Maps-el, barangoljatok az utcákon, nézzétek meg van-e helyi webkamera.
Vagy válasszatok olyan helyeket, ahol már voltatok, nézzétek meg, lett e azóta változás, elevenítsétek fel az emlékeket :))
Flipperezzetek a gépen együtt.
Egyiké a jobb kallantyú, másiké a bal. 😀 (Ki lehet választani a klaviatúrán, hogy melyik gomb legyen az irányító, ahogy kényelmesen kézre esik)
Scrabble. 😊
Süti is van, nem kell több! 🤣
De nekem a túró a gyengém. Minden süti jöhet ami túrós!
Süti? Azt hiszem így Karácsony után nem kéne... nő a sonkám
Bingó,milyen sütit szerettek?
Na,Fi?zene,fények,hangulat...
További ajánlott fórumok: