Mivel töltenétek az időt? (beszélgetés)
Tessék vegyél tollat, papírt és írd le mik azok amiket szívesen megvennél :)
Esetleg melyik "ötéves tervbe" fér bele? :)
Olvasás, zenehallgatás, filmnézés, kreatívkodás (ékszerkészítés, rajzolás, adventi cuccok készítése, varrás, hímzés, stb...), főzés - új dolgok kipróbálása, nyelvtanulás, meditálás, barátokkal beszélgetés - menjenek át hozzád, ruhák-cuccok selejtezése, napló írás (hasznos a problémák levezetésére, megoldására is), online játékokkal mókázás.
Állítólag 21 nap alatt egy új szokást is el lehet sajátítani, így előtted áll ennek a lehetősége is :)
Ne érezd!
Fogd fel úgy, hogy ez a pár hét semmi egy ember életében és ezt Neked most végig kell csinálnod. Ha "ostorozod" magad nem lesz jobb. :)
Igen,bele is kezdtem egy új sorozatba.Nagyon jó,de úgy érzem valami más kéne.Valami naaagy dolgot véghez vinni! :)
Persze a világot biztos nem váltom meg,de olyan elpazaroltnak érzem a napjaim...
Érted?
Olvasás-rengeteg könyv van fent a neten.
Filmek-a youtube-on vannak teljes filmek-bár nagyon válogatni kell... De megéri körülnézni.
Rejtvények.
Séta-amennyire lehetséges.
Jobbulást!:)
Talán egy könnyű sétára lemehetsz. Olvass egy könyvet, nézz meg egy dvd t vagy a neten egy filmet. Hallgass zenét...
ezeket biztos próbáltad már..
Még majdnem 3hetem van hátra a betegállományomból és már most unom az agyam.Nem erőltethetem meg magam a műtét miatt még,a számítógép meg itt van...
Nincs valami tippetek hogy mivel foglaljam le magam?