Mivel szerzek örömet egy férfinak? (beszélgetés)
A szenilitás határát súrolva, Cavinton nélkül már arra sem emlékszem, hogy engem akart-e valaha valaki szexuálisan "megzaklatni", nem hogy arra, hogy Rád kivetette ki a hálóját. Ám, ha arra a bizonyos ..Bea nick mögött rejtőző hölgyre gondoltál azalatt is, hogy "betámadott", akkor igen, emlékszem. (bár olyan kuszán fogalmaztál).
A lehetőséget akkor kihagytad, de ha a rajongás őszinte volt, akkor az még mindig él, tehát hajrá!
Emlékszel áprilisban a kis csajra amelyik betámadott itt a fórumon? Na az már majdnem szexuális zaklatás volt:)
Bár ha tudtam volna előre, hogy a csajom lecserél egy fiatalabbra, akár meg is kóstolhattam volna Bejácskát:) Késő bánat eb gondolat...
Volt egy másik nickem. Mindegy is mi okból, a lényeg a név kissé pasis...egy mondatos bemutatkozással, Robert Pattinson huncut szemeivel. Sosem szóltam egy témához sem azon a nicken, csak van. Mégis jöttek azok a kis huncut jelek, a bizalmaskadó üzenetek a hölgyektől. :D
Gondolj bele, ha hasonló szituban elkezd valaki játszani, mint pölö Te is, ahogy említetted. Azért durva dologok is kisülhetnek az egészből.
Ennyire magányosak az emberek, vagy csak a kalandot keresik, és ennyire igénytelenek, hogy már minden mindegy nekik, és bepróbálkoznak fűnél, fánál (csak engem néznek bokornak ) ?! :D:D:D:D
Lehet, félreértesz.
Nem a hálószobatitkokat ítélem el, amit kutatok ezen túlmutat. Valamennyien fétisiszták vagyunk szerintem, kérdés kinek mi a fétise és az "elfogadott-e" a hétköznapokban vagy különcségnek számít. Mi az elfogadott és mi a különcködés? Ezt megítélni nem tudom, amit kutatok az inkább a kifigurázható és izzadtságszagú szélsőség.
Akkor oszd meg légy szíves!
Az emberi elme legsötétebb bugyrai ezek, megdöbbentő mire képes a homo sapiens...
A régi blogom alább - komolyan tele van szociopatákkal az internetes társkeresők zöme.
Én itt nőként regisztráltam és vártam a kapást.
A tapasztalatokat örökítettem meg az utókornak...
Bevallom őszintén, hogy a társkereső oldalakon nem vagyok otthon, de ha logikusan belegondol az ember, minden társkereső egy szexbomba a hírdetése alapján. Csupa-csupa modell és Adoniszi pasi van társ nélkül....ami már eleve elgondolkodtató. Virtuális ku@kodás?! Hmmmm! Mennyivel tisztább, mint az útszéli. :D
Dühítő, hogy egyes emberek visszaélnek mások fényképeivel...engem is majd szétvetett a düh, amikor valakinek a blogjában megláttam a kisfiam fényképét és nevét, nem kevés cinizmussal, iróniával emlegetve, és a kedves "tulaj" oly bölcsnek találta magát emiatt. Hát inkább szánalmas, mint bölcs! De jól elkalandoztam, bocs!
Nem tudom kié volt a kockahas, annyi szent, hogy a világháló remek lehetőség a virtuális kurválkodásra.
A LavaPlace nevű társkereső oldalon, például ukrán csajok kínálják magukat ismert arcok kevésbé ismert fotóival.Az én blogomban felhasznált török fotómodell fotója, most más néven fut erre figyeltem fel egyébként.(lásd blogomban!)
De Sandman régi motoros a szakmában és egy cikkanyag gyűjtésekor rábukkant a turpisságra!
Nézzétek csak!
Well:) Az egyik nekem is itt kezdődött és végződött.
Azóta nem válaszolok unatkozó nőcskék leveleire mielőtt alaposan szemügyre nem veszem őket:):)
Nah sikerült végigolvasnom az egészet,és meg kell mondjam némelyik hsz-en jót mosolyogtam. :)
Sandman!
Nem mindenben értettem veled egyet,de tetszik az írásod,meg a stílusod...
Én azt hiszem a nagy veszekedések közben észre sem vette senki,hogy a kérdéses kapcsolatnak mindeközben vége lett. :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?