Mivel szerzek örömet egy férfinak? (beszélgetés)
Ugy ertettem az elozot, hogy ezt mindjart meg lehet tole kerdezni erdeklodeskeppen :D
Garantalt a siker! ;)
Köszi, sz@r lett volna a pokol tüzén örökké...
Jól tetted ha "visszabántottál", bírom az egyenes beszédet!
Én eddig sem haragudtam...:)
Tsók
"Örök kárhozatra ítéllek, fiacskám! :PPP"
/TÖRÖLVE, A LELKED BIZTONSÁGBAN!/
Visszabántottalak, mert muszáj volt...
Nem kell a magyarázkodás, sem a mellébeszélés. :))
Már nem haragszom.
..és nem szeretem a sütit! :P
Csak vicc volt:)
Az édesszájú férfi kontra cukorbeteg nő összefüggést szerettem volna "pikánsan megvilágítani"...
Ha érted mire gondolok:)
Szép napot!
Sandman
post scriptum: Az excsajommal mi édesítőn éltünk két évig, csak ritkán csábultunk el, nagyon jó sütiket csinált bármennyire is pikírt hozzászólásokat írtam ebben a fórumban.
na ez az egyezség nálunk is megvan... mármint, hogy párom mehet, de csak szex és sapit húz a bakára, mert ne szedjen össze semmit és ne csináljon gyereket idegenbe....
De saját bevallása szerint nem élt ezzel a lehetőséggel -még- egyelőre nincs okom kételkedni. De biztos nem a kiváló sütijeim tartották itthon ;)
No sütit enni én is bármikor elmegyek a cukrászdába (főleg nyitvatartási időben) de hogy pl. a szexet külön utakon kelljen megoldanom ....
Érdekes párkapcsolatok akadnak!
Igen, az betegség, nem tehetnek róla.
De együtt lehet élni vele, és lehet mesterséges édesítőszert is használni a süteményekhez.
Szerintem hisztis vagy...
A hozzászólásaidból nem a nemed, de az sem derül ki, hogy ember vagy droid vagy.
Merevedési gondjaim nincsenek.
A piálást abbahagytam, amúgy komolyan nyomtam!
Sem nő, sem embergyűlölő nem vagyok.
A pszichiátrián is jártam.
Nem hiszem hogy újat tudsz mondani.
A férfiakat meg nem a süti érdekli, te is TUDOD, nem értem miért kell a parasztvakítás.
A zserbó a kedvencem, azért hoztam fel.
És ne haragudj, hogy gyerekemnek szólítottalak de olyan kedvem volt és semmi kivetnivalót nem találok benne!
Én ÜDVÖZÖLLEK!
Szép napot!
Sandman
Bocsi, de én inkább nem üdvözöllek!
Már hogy lenne mindegy bármi is?
Te beteg vagy! Nem vagyok a gyereked, kapjál már a fejedhez! Meg gyerek se, de mindegy...
Tudok jobb viccet is: Vajazd a sütimet tovább!...:)
Mi az, még mindig nem áll fel a kicsi-kukac?
Gőzöd sincs róla, hogy milyenek az emberek.
Téged mindenki csak bánt, igaz? Szaladjál már anyádhoz! Ennél többre úgysem telik! ----
Kapcsoljam esetleg a pszichiátriát? Amiket itt összeírkáltál, tudod, inkább odavaló vagy!
Egy nőgyűlölő pöcs vagy! Sőt, embergyűlölő is, mert nyilvánvaló, hogy a férfitársaidra is irigykedsz.(hiszen neked nincs sikerélményed)
Egyébként a hozzászólásaimból kiderül a nemem, te féleszű! :DDD
Végül, de csak mert felhoztad a dolgot; nagyon sok férfi odavan a sütiért! Annyiféle-fajta süti van, hogy te azt el sem tudod képzelni...zserbóval fárasztasz itt? Ne máááá'!!!
Idejemúlt az már! :PPP
U.i.: Majd, ha kijózanodtál, lehet, hogy megbánod ezt a kis produkciódat(lehet, hogy nem), de akkor már késő lesz..sorry..de nem bocsájtok meg! Örök kárhozatra ítéllek, fiacskám! :PPP
Sütit...édös gyermekem, neked nem tiszta az agyad, bár még nem derült ki a nemed, de mindegy!
A férfi lesz@rja a sütit, zserbót az anyja is süt, jobbat mint az "élet értelme"...Máshol kell keresgélni!
Amúgy itt egy vicc megint:
-Szeretném megkérni a lányuk pin@j@t...
-Nem a kezét?
-Ja...kezem nekem is van!
Üdv
Sandman
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?