Mivel szerzek örömet egy férfinak? (beszélgetés)
Semmi akadálya: MI a te bűnöd lányom? :)
Vagy mit tervezel...:)
A topik címéhez...
A pasas bemegy a cukrászdába a kisfiával...
- Na, mit kérsz, nagyfejű?
A fagyis nem tudja megállni:
- Uram Önnek igen helyes kisfia van, miért kell így beszélni róla!
- Nézze, egy férfinek három dologra van szüksége az életben: egy jó kocsira, egy klassz kéglire, meg egy szűk puncira. Na, ezt az utóbbit cseszte el nekem ez a nagyfejű:)
Hoppsz! Na, akkor majd legközelebb nem postán küldöm, hanem kitalálok valami okosabbat és biztonságosabbat.
Végül is mindegy, hogy esik pofára az illető megkísértés közben....megkérdezéssel avagy megkérdezés nélkül....ha nem sikerül, akkor ugyan mind1! ;)
Ezért óvakodom én az ilyen jellegű dolgoktól..rávetem magam a pasira "osztkísz"! :D:D:D:D
Nem jött meg.Lehet lenyúlták a postások:), azt hitték CD lemez.
Megkérdezés nélkül is meg lehet kísérelni a megkísértést.
Faxolni?! Én borítékban küldtem Neked! Nem kaptad meg?!
Akkor Tőled nem azt kell megkérdeznie egy hölgynek, hogy meghívhat-e egy kv-ra, hanem azt, hogy megkísérthet-e, ha szeretne Tőled valamit? Ezek szerint a válasz erre az egy kérdésre, mindig igen?! ;)
Pedig a palacsinta azért jó, mert lehet faxolni...
A tel-avivi börtönben meg a pászka, mert befér a zárkaajtó alatt:)
A nézeteim megingathatatlanok - bár...sok mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértésnek:)
Igaz Giordano Bruno is rútul járt a nézetei kapcsán egy római autodafén, de az én elképzelt örömforrásom talán nem is akkor a bűn...
Hát nem is Rád gondoltam, hogy Te vágysz épp palacsintára. Ilyen távolságban nem megy a gondolatolvasás, szóval nem tudom, hogy Te épp mire avagy kire éhezel. :D
Rendben is van, hogy kitartasz a nézeteid mellett! De nem lehet megingatni cseppet sem?
Majd sütök én délután.Magamnak:)
A topik címével kapcsolatban még mindig fenntartom az álláspontomat:)
Fiú: Kívánlak...
Lány: Én is, levegyem a bugyimat?
Fiú: Csak köpd ki a rágót:)
Ja...itt a másik sült bolond Martin Tallstrom...Amúgy jól beszoptam ezzel a dallal, nem jöttem rá miért nem tudom eljátszani, aztán elolvastam, hogy az A húrt leengedi G-re nekem meg kis híján ízületi gyulladásom lett:) Most már megy majdnem ilyen fénysebességgel, amúgy az eredetit érdemes megfülelni!
Igor barátunk módfelett ügyes.
Én kaptam egy velem egyidős gitárt, most azt nyúzom - kihagytam egy pár hónapot, most behozom.
Akkor majd Igor lecsúszik az ezüstérmes helyre:)
De a topik címéhez, azaz mivel szerzek örömet egy férfinak?
Még mindig a az ami felláció ami megelőzi a sört:)
24 éve gitározom és "szakmai ártalom" meghallgatni a "szakirodalmat":)
Amúgy egy fészbukk üzenetben jött:)
neeeem?
a francba :DDDDD
bar nem olvastam vegig az elozo tobb szaz hozzaszolast.
de mi lenne ha neha nem a sajat fejetek utan mennetek?
szerintem a pasitok elegedett vigyorabol egyertelmu lenne hogy mar ez onmagaban oromet okozhat ;)
Ki mondta, hogy pózról beszélek?
Csak szeretnéd.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?