Mivel lehet a peteérést elöbbre hozni, vagy elöbb is egy peteérést "beiktatni"? (tudásbázis)
Koszonom! Nekem is vannak ilyen gondjaim,sajnos!!!
De ilyen kerdest,hogy mivel lehet elobbre hozni,meg beiktatni egy peteerest,ide mar komoly kockafejnek kell lenni!!!
A peteeres serkentes,az teljesen mas dolog,az a peteerest segiti,nem elobbrehozza es nem beiktatja!
Pedig lehetséges egy cikluson belül is több peteérés. Ahogy az is előfordul, hogy nem félidőben van, hanem a ciklus elején vagy végén...
A legújabb kutatások erre utalnak, orvos mondta.
Miért kell előre hozni?
Extra peteérésről már én is hallottam, hogy orgazmus hatására lehetséges. :)
Bekomi köszönöm erröl a gyogyszerröl több forumba olvastam, akkor ezek szerint csak nem rossz cucc.
Csilla te drága gyöngyszem: Ha valamit te hülye kérdésnek gondolsz, az attol nem biztos hogy az. Ha ilyenröl nem hallottál nézz utána, létezik spontán peteérés amit elö lehet idézni gyogyszerrel vagy gyogy növényekkel, söt akár orgazmustol is lehet. Csak épp nem szeretném a véletlenre bizni és ezért kérdem hogy elöbbre hozni, vagy még egy peteérést stimulálni. Egyébként ha hülye kérdés akkor nem kell kommentelni.
A többieknek köszönöm a tanácsokat és további ötletek felé is nyitott vagyok.
Kívülről adott hormonnal.
Miért nem a nőgyógyászod kérdezed meg?
Nem értelmetlen a kérdés.
Ha neked lett volna ilyen gondod, akkor neked sem lenne az. Sok nő van úgy akinek szüksége van a peteérés serkentésre is.
Szia! Én Clostilbegyt tbl szedtem, ez serkenti a peteérést, akár több pete is megérhet, illetve volt úgy hogy már a 11.-12. napon megvolt a tüszőrepedésem a 14.-15. nap helyett.
De ezt a doki írhatja csak fel.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy fogamzásgátló alatt éreztem a peteérést?
- Van olyan, hogy több napon keresztül érzi valaki a peteérést?
- Hány nap után éreztétek a Merional injekció után a peteérést?
- Pcos, peteérést segítő gyógynövény
- Mivel lehet még serkenteni a peteérést természetes úton a cickafark teán kívül?
- Tudnátok ajánlani egy jó programot, amivel slide showt tudnék készíteni? Képek, zenével aláfestve + szöveget beiktatni..stb.