Miután 7 nap zöldség diétáztam... (beszélgetés)
Sziasztok!
Probálta már valaki a zöldség diétát?
Ha igen milyen eredményekkel?
Nicky!
Én elkezdtem.De a 3. napon olyan rosszul voltam,hogy nem bírtam tovább csinálni.Hiába,nem nekem való ez a sok zöldség.:)
De minden elismerésem azoké,akik ezt meg tudják csinálni.
Szia Zsuzsi!!!!
Már de rég láttalak!
Köszi a gratulációt! 4 kg? Hát honnan fogysz már??? Jól birod? Mi lett a poros diétával?
Jól vagyok, köszi, teljesen kivirultam, sportolok, diétázam, pörgök. Talizzunk már valamikor!
Szió!
Akkor az tuti úgy, maradj ennél!:)
Én is kipróbáltam! a gyros az isteni fini volt! nekem kicsit furi volt a tk hambuci.
Hát igen az árakon én is kibuktam egy kicsit!
Voltam az Update kajáldában.
Isteni finomak a kaják,én pizzaszeletet és hamburgert ettem. Update1-esek!
Csak az árak...
Nem egy átlag pénztárcának valók,legalábbis napi gyakorisággal biztos nem.
Sziasztok,
gratula, hogy végigcsináltátok. :)
tegnap láttam a Moszkva téren, megnyitott a Norbi update étterem. Nagyon durva, nem?
Kisgé, mizújság Veled? hogy vagy?
én átnyergeltem 90 napos diétára, most már több, mint 1 hónapja csinálom, és lement 4 kg. :)
bár az utóbbi 1 hétbe stagnálok.
Én is ezt tapasztaltam, tök jó!!!!!:)))
Na és 2,3-ast is eszel?
Halihó!
A szombati befejező nap után folytatom a Norbimat, de nem sok kajcsit kivánok!
Néha már a hasam jelez mikor még aznap nem kapott kaját, hogy halihó ideje lenne enni nem gondolod!
Szia!
Bocsi, most láttam, hogy írtál. 62 kg vagyok a sokat mutató mérlegemen és 1 kilót fogytam. Szerintem nem volt nehéz végigcsinálni, bár ez elhatározás kérdése.:) 58 kg akarok lenni, az már nekem tuti, mert akkor minden más mérlegen 56 kg leszek és az még tutibb.
mennyit fogytal az egy het alatt?
egyebkent tenyleg csodallak,hogy kitartottal?
hany kilo vagy amugy?
Sziasztok!
Azoknak szántam, akik végig csinálták a kúrát és még tovább folytatnak valamilyen szisztéma szerint. Mert mint tudjuk, az egy hét alatt elért eredményt, kb. 2 nap alatt el lehet törölni, sőt, még jobban el lehet hízni.
Szóval, ki mit csinál utána?
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- 7 nap zöldség - akár 6 kiló minusz
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban