Mitől lehet ez a remegés? (beszélgetés)
Dehogynem.
Az a normális, ha valaki ennyit iszik. csak kéznél legyen az a víz. Lehet ásványvíz is, vagy tehetsz citromlét is a vízbe. Ki hogy szereti.
Nemrég a rendelőintézetbe kellett mennem, többféle szakrendelésre. Másfél literes ásványvizet vittem magammal, mert az olcsóbb. Reggel 8-ra mentem, a másfél liter víz már délre elfogyott. Merthogy ott volt a kezemben, és bele-beleittam csak úgy, szinte észre sem vettem.
- Naponta 1,5 - 2,0 liter víz (tea) minimum,
- max. 2-3 kávé,
- akárhogyan is étkezel, az agynak a normál működéséhez naponta minimum 160 gr. ch-ra van szüksége.
- esetenként előfordul, hogy csak 4-6 órát alszunk, de azért a 6-8 óra alvást megköszöni a szervezet
Az jó, hogy te magad is látod, milyen sok mindent rosszul csinálsz, és a tapasztalt remegést bármelyik is okozhatja, így együtt pedig csoda, hogy még képes vagy a gép előtt ülni.
Nagyon helyes: javítsd ki ezeket az alapvetően helytelen dolgokat az életedben, és ha még azok után is remegsz, valóban nagyon gyorsan orvoshoz kell menned.
Itt a hétvége, most pofozd magad helyre folyadék, alvás, kávé stb. tekintetben, és ha még hétfőn-kedden is remegsz, nyomás a dokihoz!
Te lennél az egyetlen fehérember, aki még nem hallott arról, hogy mennyi egy ember alapvető folyadékigénye?
És hogy a test csak kellő folyadékbevitel mellett működhet normálisan?
Kérd, és megadatik.
Apropó: vettem lottót. ;D
Nyithatnának klubot, így egymás közt néhányan.
Én biztos nem heverésznék ijedten és nyitogatnék fórumokat, hanem orvoshoz fordulnék. Ahogy meg is tettem a napokban, mert egy ideje nyomást éreztem a torkomban. Kaptam öblögetőszert és már múlik a kellemetlen érzés.
Nyithattam volna fórumot és láthatnék rémeket, de nekem orvoshoz fordulni célszerűbbnek tűnt.
Ha koplalsz is és sok kávét is iszol, plusz sztresszelsz is, mégis mit vártál?
Más panaszok miatt is kellene orvoshoz menned, úgy tudom.
Jó, most hétvége van, de időpontot kértél már az ultragangra a másik ügyben?
A másik: iszol elég folyadékot? Úgy értem, nem kávét és nem cukros üdítőt.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehetett ez a remegésszerű?
- Fogyózom és sokszor remegés fog el, a bio króm jó lehet erre a problémára?
- Szájremegés 1 hónapos babánál. Mitől lehet?
- Mitől lehet az, hogy néha elkap a remegés?
- Időszakosan jelentkező izom(izületi?) fájdalom(féle), esetenként végtaggyengeség, remegés, minek a tünetei lehetnek?
- Lábremegés, szájremegés babáknál - Mitől lehet?