Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? fórum

Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2013. aug. 27. 11:04
Én a szerelemt választanám, de nem biztos hogy én járok jól... :)
2013. aug. 27. 10:55
kerdes nelkul szerelmet,a penz nem boldogsag cask szukseges rosssz.
2013. máj. 7. 22:46
utobbit mar megkaptam,elobbi meg csak egy eszkoz minek helytelen kezelese eleg sok bajjal jar:-P
978. höji (válaszként erre: 977. - 4c1a787e8f)
2013. máj. 7. 22:35
Teljesen egyetertek... Bar valojaban szinte mindenkivel egyet tok erteni. Ezert nehez, mind a ket oldalrol szamos pozitiv es negativ tenyezot fel lehet sorolni... Es igy nehezen jutok elorebb :-)
977. 4c1a787e8f (válaszként erre: 967. - Höji)
2013. máj. 7. 15:57

Hát én meg azt mondom, hogy ha ugye a három lábú szék egyik lába hiányzik...

Eleve peredesztinálva vagy arra, hogy férremenjél, és azt már egy komolyabb családi berendezkedés általában nem tűri el, legalábbis komoly sérülés nélkül.

A nők szexualitása is átalakul 35-40 körül, sokkal tudatosbban, érettebben kell a szex, még egy rontó tényező...

Én ilyenbe nem vágnék bele. Ez a barátság, meg a szoros emberi kapcsolat kategória, de nem a "szerelmespáré".. Még akkor is, ha valóban igaz, hogy a 10 éves szerelmespár már más szerelmespár más prioritásokkal.. De a szex azért mindig marad..

2013. máj. 6. 09:06

Vajon milyen érzés az annak,aki másodlagos a pénz mögött?

Vagyis ha a szerelmed a pénzt,a nagyobb anyagi biztonságot választja helyetted?

Sosem tudnék így gondolkodni,sosem!!!!

975. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 970. - Höji)
2013. máj. 5. 22:01
Az én szintén több éves kapcsolatomban az utolsó évben nem volt már az igazi a szex. Sajnos ott már az érzelmek sem voltak azok, és ez nagyon befolyásolt engem, mert előtte nem volt semmi gond az illetővel, és változatosság is rengeteg volt. Kellenek hozzá az érzelmek is.
974. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 970. - Höji)
2013. máj. 5. 22:00

Azért engedted közel magadhoz, mert nem vagy boldog mindamellett, hogy látszólag mindened megvan.

Ezt neked kell mérlegelned, hogy megéri-e szakítani a mostanival, vállalni, hogy talán a pasi szerint boldogabbak nem is lehetnétek (mert csak a te oldalad olvasom), és megpróbálni ezzel a másik pasival.

Neked kell érezned, hogy hova húz a szíved. Fiatal vagy még, és nem kötelező olyan kapcsolatban élned, ami nem elégít ki a szó szoros értelmében. Én csak azt mondom, ne kapkodd el a dolgot, akárhogy is legyen. Talán az új is csak addig érdekes, míg meg nem kapod őt, egymáséi nem lesztek. Pro és kontra, szerintem írd le egy lapra, ha úgy könnyebb.

2013. máj. 5. 21:49
Pénzt.
2013. máj. 5. 21:48
Mindkettőt, lehetőleg egyszerre.
2013. máj. 5. 21:47
Egyiket sem.
970. höji (válaszként erre: 969. - Cbe6ba1fa9)
2013. máj. 5. 21:45

Akkor sem volt egy hatalmas a szex, csak nem érdekelt, mert csodáltam azért, amilyen ember. Mondogattam, h így meg úgy tessék csókolni, mert nem kell kapkodni stb. De változás nem történt.

Sosem éreztem ezt, hogy van két férfi, és mind a kettőt szeretem...másért és másért. Egyiknél rendezett a család, az anyagiak, számíthatok rá és talán sosem lesz még egy ember, aki ennyire fog szeretni. A másik pedig annyira férfi, határozott, őszinte, szókimondó...ha rám néz is már letépném a ruháit :) Pedig több, mint 10 évről beszélünk. Soha nem engedtem közel magamhoz, pont most kellett, mikor azt hitte a csládom és én is, hogy révbe értem...

969. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 967. - Höji)
2013. máj. 5. 21:36

Szia.

Minden kapcsolatban átalakul a szerelem. Vagy mély szeretetté vagy annak totális ellentétévé.

Szerintem ne borítsd fel az életedet, és most egyáltalán nem az anyagiak miatt mondom. A szexet nagyon-nagyon jól fel is lehetne dobni, és ha csodálatos embernek tartod a pasid, akire feltudsz nézni, akkor meg is próbálod. Gondolom 3 évvel ezelőtt nem volt rossz a pároddal az együttlét, és eközben mivel az érzések is csillapodtak, már nem ugrasz olyan lendülettel a karjai közé, ha szexről van szó. Ez viszont kezelhető, mondd el neki mire vágysz igazán. Azért az egy jó pont, ha próbálkozik, mint írtad is.

2013. máj. 5. 21:30
Naná, hogy a szerelmet. :)
967. höji
2013. máj. 5. 21:29

Sziasztok!

Kérdésem lenne hozzátok.

Van egy 3 éves kapcsolatom. Az illető a világ legjobb embere, csodálatos családapa lenne. Anyagiak rendben. Viszont a szex, az vmi csapnivaló. Ő próbálkozik, de nem olyan, akire ráugrana az ember. Szerelem volt, viszont valószínűleg elmúlhatott, vagy vmi történt, mert a szexet nem várom, sőt menekülök. Imádom, mint embert, hiányzik is ha nem látom, de a szex véletlenül sem.

Aztán fordulatott hozott az élet. Több, mint 10 éves ismeretségből szerelem lett, most ért be a sok éves "ostrom". Viszont az anyagiak teljesen nullák. A szülőktől kapom az ívet - így 30 éves fejjel -, hogy ne őrüljek meg, legyen könnyebb az életem, mint nekik volt, ne dobjam el magamtól az anyagi biztonságot, mert a szerelem pár éven belül elmúlik mindenkinél és majd ott lesz 2 gyerek, akiknek (és mellettük magunknak) sem tudjuk megadni, amit szeretnénk, mert sajnos a mai világban elég nehéz.

Mi a jó megoldás?

2013. márc. 17. 00:33
szerelmet egyertelmuen.
2013. márc. 3. 16:17

Furcsa, hogy a mai lányok is ennyire el akarják magukat sokan tarttatni, és a pénzre mennek..

Én is szeretem a jó anyagiakat.. De anno eszem ágában se jutott ezen gondolkozni, ahhoz mentem hozzá, akit szerettem. Aztán elkezdtünk dolgozni, egymást támogatni, diplomaszerzésben, suli befejezésében, a jó út megkeresésében. Azért, hogy meg tudjunk annyit keresni, ő is, én is, ami kell ahhoz, hogy élni tudjunk, viszonylag tisztességgel..

Most azt dobta a gép, hogy a férjemnek van egy komoly filmes karrierje, én meg állok mögötte, csinálom a többit. De mind emellett nincs pofám csak itthon lenni, én is eljárok dolgozni.

De most se gondolom azt, hogy ez csak így lehet. Karrier véget érhet, megint lehet nehezebb..

Közben születnek a gyerekek, és én bizony nem hordom őket magánrendelésre.. Még filmes férj mellett se..

És nagyon élvezem az életet, és a szerelmünket is ez a pulzálás tartja életben.

Egyáltalán nem kell, és kellett volna olyan pasi, aki már kész van, és akire fel lehet nézni, meg pénze van.

Nekem sokkal nagyobb boldogság egy olyan társ, akivel ezt fel lehet építeni, de a hullámvölgyeket is fogadni lehet..

2013. márc. 3. 15:31
szerelmet
2013. márc. 3. 15:26

Nincs az a pénz amiért lemondanék a férjem szerelméről.

Nem tudnának annyit fizetni.

Mit ér a pénz ha boldogtalan vagy???Megvenni dolgokat csak pillanatnyi öröm, de azok élettelen dolgok.Mit kezdesz velük??Hordod egy darabig vagy csodálod 1-2 napig aztán fényüket vesztik.

A szerelem más....

2013. márc. 3. 14:02

A mai eszemmel: pénz.

Attól függetlenül hogy sosem érdekelt igazán.

961. csibatta (válaszként erre: 959. - Micimaci87)
2013. márc. 3. 13:42
hat a szerelem?naja csak mikor radobbensz hogy minden nap kimosol ra, a parod ele rakod a kajcsit.ugralsz ossze vissza neki mondvan szeretem nem tudok nelkule elni.o a draga nem takarit o a draga faradt o a draga ehes oooooooo.....na es mi van veled kapsz egy olelest meg egy puszit.hat ilyen eletet en is szeretnek.kivancsi lennek ha az asszony nem csinalna semmit ugy mint a parja akkor is jol megvolnanak?hat azt megneznem?mikor szeretnek onnmagadert?
960. csibatta (válaszként erre: 237. - Gine)
2013. márc. 3. 13:07
sziasztok.valojaban nem akartam hozzaszolni a forumhoz.de leirom nektek velem ez hogy is van.lehet hosszu lesz.5 evet voltam a parommal soha nem veszekedtunk soha nem kiabaltunk,egy alomkapcsolat volt.hozzateszem egy szobaban laktam alberletben vele.es meg 3 emberrel akik szinten bereltek.sokszor fermerult a kerdes ;gyermek;hat mindig az maradt hogy nem.jelzem 25 eves voltam.lakashitel lehetetlen minimal berre.ja lehetseges de beleszakadsz a torlesztesbe.majd az allando hianytol amit allandoan ereztem( soha semmire nincs penz)kicsit elgondolkodtam.25 eves vagyok a vilagon semmit nem lattam,sehova nem utaztam,mindenrol le kell mondanom.elegem volt feldobtam a kapcsolatot.angliaban elek van egy pici fiam.3 havonta megyek nyaralni,ebben az evben majorka,franciaorszag, dubai,las vegas.most ugy erzem elek,ja de hozzateszem a parom penzes.ja es hozzateszem nem szerelem.en nem vagyok szerelmes.sot mar neha idegesit a rajongasa ertem.ugyhogy ennyit a szerelemrol abbol nem elsz meg.de hozzateszem tudatosan valasztottam ezt az eletet.elitelhetsz de maradok a vilagjarasnal,es a kisfiamnal akinek mindent megathatok,es nem kell leszidnom mert kihasadt a nadradja,mert nem tudok ujat venni.hat ezt nem.most 28 eves vagyok.
2010. okt. 27. 13:11
egy román novella (Ioan Slavici) eyzel kezdődik, h az ember legyen megelégedve a szegénységével, mert ha mondják, nem a gazdagság, ha nem a te kuckód csendessége tesz boldoggá, azoknak akik tudnak románul:"omul sa fie multumit cu saracia sa caci daca e vorba nu bogatia ci linistea colibei tale te face fericit"
2010. okt. 27. 12:59
én a szerelmet
957. huhha
2010. okt. 24. 23:17
Egyiket se, én egy harmadikat választok mégpedig a feltétel nélküli, önzetlen, odaadó, őszinte szeretetet ami pénzen nem vehető, s amivel semmilyen rózsaszín köd jellegű szerelem össze nem hasonlítható! A pénz mit sem ér, ha ez nincs jelen az életedben, s a szerelem sem ér egy jukas garast sem, ha nem ez az alapja, majd a fojtatása ami felváltja ha múlik.
2010. okt. 24. 22:42
Szerelem :)
2010. okt. 6. 16:11
SZERELMET!!! NEM vagyok megvásárolható....
2010. szept. 26. 23:57
szerelmet
2010. júl. 12. 07:22
Örülök ennek a sok válasznak!és,hogy igy vélekedik az emberek többsége itt:)
2010. júl. 12. 06:48
szerelem ,de az van...
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook