Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon? (beszélgetés)
Figyelj csak: ha megakarnak csalni-megfognak a te ellenőrzésed és tudtod nélkül, ha pedig nem karnak-nem fognak.
Nem értem, miért vagy igy kiborulva.
Lányok, olvassatok már vissza... Tényleg ennyire nem bíztok a párotokban?? Vajon kivel van gond?
Nekem is van olyan exem, aki azóta boldog házasságban él, gyerekei vannak! És: egymás ismerősei vagyunk az iwiwen, beszélünk msn-en, és micsoda gyalázat, de tudjuk egymás telefonszámát is! Sőt, nagy ritkán még találkozunk is! És ennyi, semmi több.
Ha nem bíztok a párotokban, mi értelme van a kapcsolatotoknak?
nem tudom.. a páromnak kell még egy kis idő hogy felfogja. várok. apósomnál meg elkezdték a kezelést. azt tudtam,hogy műtötték,mert találtak egy daganatot,de ma mondta ,hogy rosszindulatu,és hogy már kemózzák. na ez kicsit hirtelen ért,hiszen azt hittük hogy a műtéttel lezárult mert nagy csend volt utána.
HÚÚÚ...kemény dió ez.
ez most komoly?
el sem hiszem...pont most beszéltünk a rákról...sajnálom..
Érdekes téma...hogyan tudhatnánk tanácsot adni amikor még Andi se tudja hányadán áll?
Esetleg arra gondolok és egyértelművé is teszi, valami miatt gyanakszik. Márpedig ha gyanakszik ott valami nem kerek a házasságában. Nem?
Andi!
Milyen a házasságotok? Mostanában nem volt több összezördülés esetleg eltávolodás?
Ha folyamatosan hosszú ideje áll fent ilyesmi helyzet, olyankor szokott előfordulni, hogy az ember a múltba néz....mi lett volna ha...??? Érted.. ugye...?
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?