Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon? (beszélgetés)
ja persze nyiltan megmondja a pasi a feleségének,hogy "Drágám! Képzeld megtaláltam egy volt szerelmemet,és felvettem vele a kapcsolatot. Képzeld már számcsere is volt. jó mi? :) Drágám! ma megcsaltalak! de téged szeretlek ne aggódj! :)"
te igy gondoltad? :DDDDDDDDD
Normálisan és emberként.
Gondolj a másik helyzetébe is-ne csak a magadét lásd. Nem tudhatod, hogy mit miért fejeztek be. Előfordul, hogy egy kapcsolatnak úgy lesz vége, hogy ki nem mondott dolgok vannak.Ezek a dolgok szellemi értelemben élnek, mindaddig mig meg nem teszik a megfelelő lépéseket a lezárásukhoz.
Egy igazi házasságban, az ember tud őszintén beszélni és nem okoz neki gondot, hogy nyilt legyen.
Ott okoz gondot a nyiltság, ahol féltékenység és bizalmatlanság, gyanakvás van.
én nem mondtam,hogy állitsa le? te miről beszélsz?
szerinted az normális,hogy titokban a volt nőjével beszél+számcsere? akkor miért van a házasság? hol az őszinteség? vagy neked ez a normális? hát akkor sajnállak!
Azért, mert ezt csinálják vele-mint amit ti. Ezért.
Ha normálisan állna némely nő a dolgokhoz, a másik is tudna nyiltabb lenni, de igy nem lehet.
Tessék tudomásul venni: egy ember nem tárgy. Szuverén szabad akarattal rendelkező emberi lény.
Ha egy pasi megakar állni, az meg fog. A világ összes bombázóját, ha összecsödited neki-akkor is.
Milyn határól beszélsz? Ha nekem bárki bármikor megakarná akadályozni, hogy én bárkivel találkozzak, azt hiszem lenne egy-két keresetlen szavam az illetőhöz.Főleg ennyi idősen-mint amennyi vagyok.
Van okom így állni a helyzetekhez! És, szinte nap,-mint nap, ilyeneket olvasok, és hallom a környezetemben! Akkor, miről beszélsz Te??
És, hogy én, hogy állok bármihez, az nem a Te dolgod! Ez egy fórum, hozzászóltam, ennyi!
a csaj kérte el?
na megadta a számát! ez már kimerítette a régi barátság és a szia hogy vagy hatáskörét. beszélni fognak,aztán találkozni. különben mi értelme a számcserének? nem irigyellek.
Figyelj csak, ha mindenhez igy állsz-akkor igen szomorúvá válik az életed.
Egy ember bárkivel(nem csak az ex-el)-bármikor megtudja csalni a másikat:ha akarja.
Ha meg nem akarja, hanem le akar rendezni valamit-akkor lerendezi, úgy, hogy nem csalja meg a társát.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?