Mit tennél, ha a férjed, párod, lehajítaná az asztalról a kaját!? (beszélgetés)
Szia Adi (1987)!
Rólam már írtak fórumot, hogy hazug galád gazember vagyok,nem számít - nem az én karmámat terheli:)
Szerintem várj, majd beszéljetek (Ez olyan csajos szöveg a Kiskegyedből, nem?.)) de alapvető dolog feltárni és következménymentesen, hogy mi cseszi a másik csőrét.
Ilyet ok nélkül senki sem tesz - ha igen, akkor jön a következő fokozat.
A többi hozzászólást még nem olvastam el, így csak az alapscriptbe kotyogtam bele!
Szép napot!
Sandman
Lehet elolvasta a férj a "jó tanácsokat" és lerendezte a feleséget is mint a kaját...
Remélem ettől még mindenkinek szép álma lesz...
Azért bízok benne, hogy a fórumindító nem az itt elhangzottak szerint cselekedik, hanem vissza is néz a múltba és eszébe jut, hogy miért ment hozzá a pasihoz, valamint a pasi is elgondolkodik az eseményeken és minden jóra fordul.
Ugye megvagy "Adi (1987)" !
Mert mi itt rendezgetjük az életedet, Te meg nem vagy sehol.
Ez érdekes!
ha engem nevezel együgyűnek, akkor okos legyél!!!
ha valaki nem áll neki veszekedni mert a másiknak rossz napja van akkor már együgyű ..te jó isten!!!
ja,hogy te rögtön átmész állatba:DD
Miért? Ha rossz napja van akkor az ilyen bocsánatos bűn???????????????
(Hát együgyü asszonyoknál bizonyára ez rendi.-:)))-)
A marás miatt gáz a helyzet szerintem. Mert bármilyen ideges az ember, ezt ne engedje már meg magának.
Hogy lelökte a tányért vagy rákiabált a gyerekre/feleségre, azt még meg lehetne beszélni, hogy vajon miért történt, de a marás egészen más dolog. Nálam.
Bár rám egyszer "kaffantottak" rám, akkor közöltem, amit írtam is, hogy én ehhez a stílushoz nem szoktam hozzá és nem is óhajtok hozzászokni, úgyhogy át lehet gondolni, hogy akkor hogyan kommunikálunk egymással vagy ennyi.
Mondjuk ott nem volt gyerek. Bár engem ebben az egészben legjobban az bántana, hogy a gyerekre ok nélkül ráordít a másik.
Meg!!!:(
Aztán 3 év múlva szeretett volna visszajönni, de akkorra már nem kellett!
Kedves Kék irisz!
Nem Neked írtad,de mindegy.
Most néztem vissza pár régebbi hozzászólásod.
Szövegértelmezéssel semmi probléma!
És igen,én elhagytam a férjem sok éve,ettől kevesebb miatt!
Neked is további jó szórakozást...bár kicsit uncsi már hogy- jó magyar szokáshoz híven -egyesek itt élik magukat egymás csesztetésében.
Téma lezárva...részemről.
A fórumindító meg majd eldönti,hogy mit tesz.
Fogalmam sincs. 10-12 éve történt. Már azt sem tudom, hogy min húztam fel magam annyira.
Sőt már az is fura volt, hogy felhúztam magam, mert nem vagyok egy idegbajos típus.
Ott volt e a gyerek? Fogalmam sincs, de épp a napokban említette, hogy jól mutatott a cékla a falon:)))
Én a következőket tenném:
-Családi étkezés közben nem nézünk tévét.
-Nem mennék hozzá valakihez, aki képes "állatmódon" kiabálni, mint egy "őrült hülye" ételt földhöz verni és "kimarni" a házastársát, mindezt a gyerek előtt.
-Minden körülmény mellett úgy élnék, hogy csak a pénz ne legyen akadály, ha egy ilyen ordenáré, agressziókezelési problémákkal küszködő alja alakot kell otthagyni.
-Elválnék tőle. A minimális tisztelet akiben nincs meg, az számomra nem partner. Az sem, aki számára ez egy elfogadható viselkedési forma.
Hát pedig van benne valami!
Az én férjem is hasonlókat csinált, amikor barátnője volt és megakart lépni otthonról.
Csak akkor én még kis hülye voltam és nem úgy kezeltem a dolgokat, ahogy ma tenném.
Te vagy a harmadik ezen a fórumon, aki nem ért meg semmit.
Gratulálok a szövegértelmezésetekhez!
További jó szórakozást, ha megértitek egyáltalán azt, amit más ír...
További ajánlott fórumok:
- A te férjed, párod jól néz ki?Olyan amire vágytál?Számít ez egyátalán vmit?
- Hogy szoktassam le a macskát az asztalról?
- Mi párod/férjed legidegesítőbb tulajdonsága, szokása?
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Mi volt az amit már nem tudnál megbocsájtani a párodnak, férjednek?
- Mennyit segít a párod/férjed otthon?