Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek, ha bosszúból megcsal, mert azt hiszi megcsaltam? fórum

Mit tegyek, ha bosszúból megcsal, mert azt hiszi megcsaltam? (beszélgetés)

1 2
2010. dec. 18. 14:03
Nem is értelek,hogy min izélsz. Számomra egy iszonyatos nagy sértés törölni mondjuk facebookról,vagy bármi hasonlóról.Az ember ezzel a béka segge alá 20m-re lett leminősítve...Ha azt veszem, hogy van egy rakás olyan a kapcsolatai közt,akiket magasról lesz*r...De végülis mindegy.Lehet csak én izélom túl a kérdést.
2010. dec. 18. 06:38

Ma délután lesz ez a buli...

Elvileg jön utána hozzám. Ha ittasa nekiáll bunkózni meg kiderül, hogy meg is tesz,amit mondott, akkor szépen mehet innen el akármerre...

Tegnap említettem neki a dolgot és úgy beszélt, hogy nem érdeklik őt a munkatársai. De részegen honnan tudjam, hogy mit csinál?

13. 06bfdda89d (válaszként erre: 11. - Evawitch)
2010. dec. 16. 19:01
Hát ez nagyon durva...És persze büszkeségből nem fogja meggondolni magát...Á,szerintem te lépj ki mielőbb...:(
2010. dec. 15. 18:27
Utánanéztem a munkatársaknak. Valamelyik 35 évesen úgy néz ki, mint egy 25 éves. Átlagos, férfiaknak tetsző, nőies öltözködésű társaság...
2010. dec. 15. 17:03
facebookról kitörölt az ismerősei közül még akkor, mikor összevesztünk, mert nem volt kíváncsi a szövegeimre az üzenőfalon sem. Nem úgy tűnik, mint aki vissza akar jelölni, mert már írt üzeneteket és chatelni szerintem könnyebb.
2010. dec. 15. 16:41
Amíg ő bulizik, addig én itthon nézzek ki a fejemből vidáman? Szerintem tele tömöm magam Xanaxszal, hogy aludjak egy jót délután...
9. Evawitch (válaszként erre: 8. - Cippora)
2010. dec. 15. 16:28
Értem. :)
8. Cippora (válaszként erre: 7. - Evawitch)
2010. dec. 15. 16:26
Akkor megtenné amúgyis,ebben biztos lehetsz.Hidd el,még ha meg is csaltad volna,csak akkor tenné bosszúból veled ugyanezt ha képes lenne rá,akkor meg majdnem mindegy,mert valamikor úgyis megtenné.Elég kusza ez,de remélem érted :)
7. Evawitch (válaszként erre: 6. - Cippora)
2010. dec. 15. 16:23
Megbeszéltük,semmi balhé nincs. Azon gondolkodom, mi van, ha iszik a bulin és ki tudja, mit csinál...
2010. dec. 15. 16:21
Jaj,de buta,már ne haragudj.Sokat nem ér egy bosszúból történő megcsalással,mindössze,hogy kirúgod a francba.Nekem is több fiú barátom volt,sőt,volt olyan akivel kettesben dvd-zés is volt náluk,meg ilyenek,szigorúan barátilag.Bennem megbízott a párom,bár mostani fejjel már nem értem,hogy hogyan volt rá képes :) Üljetek le,beszéljétek meg higgadtan.
5. Evawitch (válaszként erre: 3. - 8285925b39)
2010. dec. 15. 16:20
Mindig mindent elmondok neki, még az apró részleteket is. A legocsmányabb képeket is megnézheti, megnézte a gépen, amiket a barátnőmmel őrültködtünk. Nincs semmi titkolni valóm.
2010. dec. 15. 16:18
Nem is gondoltam arra, hogy féltékeny lesz, amikor idejöttünk iszogatni. Ha tudtam, volna, hogy ez lesz, nem jött volna ide senki a barátnőmön kívül, de most már nem is fog...
2010. dec. 15. 16:18
Nem kell csinálnod semmit, elmondod feketén-fehéren... aztán azt kezd vele, amit akar.... Te meg az ő reakciójával kezdesz valamit, mondjuk a vasrudat megoldást annyira nem javaslom. :)
2010. dec. 15. 16:16
Nagyon féltékeny típus. Egyik kép miatt is balhézott, mert egy közös ismerősünk ittasan mindenkit ölelget és pont én voltam ott, aki az útjában volt és én meg indultam volna kifelé.
2010. dec. 15. 16:15

Hétvégén voltak nálam hárman, közülük 2 fiú. Itt ittunk-ettünk, ökörködtünk. Egyedül lakom de csak az értelmesebbeket engedem be ide.

Azt hiszi, hogy megcsaltam, mert hogy fiú volt nálam. Már először is mondtam neki, hogy a fiúkkal jobban barátkozok, mint lányokkal, mindig is ilyen voltam, de soha nem ku.vultam. Most se csaltam meg és ezelőtt se, pedig lett volna rá alkalom. Aki nyomul, elküldöm mindig, jó bunkó módon, a halál f.xára.

Lesz bulijuk a munkatársakkal és vannak ott lányok/nők is, akik nyomultak rá nem régen, elég ri.ancos szöveggel. Ezt akkor mesélte el, mikor összevesztünk a nemlétező r.ancokdásom, hazudozásom miatt. Kibékültünk, bocsánatot kért, mert bunkó volt, de szerintem még mindig azt hiszi, hogy megcsaltam.

Mi van akkor, ha bosszúból az egyik munkatársával megcsal? Amikor összevesztünk, már ittas volt és mondta, hogy majd a bulin összeszedi valamelyiket és ott alszik nála. Szerintetek megteszi vagy csak mondta?

Gondolkodom, hogy utánuk megyek később és egy vasrúddal szétverem az egész társaságot, komolyan gondolom. Utálom, ha ok nélkül büntetnek.

Nekem amúgy a hülyeség, ökörködés többet ér, mint ha összeszednék valakit, de alapból nem tud érdekelni semelyik ismerősöm úgy, ahogyan ő gondolja...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook