Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam? (tudásbázis)
Szia!
Ne várj rám... mindenképp elmegyek majd, de csak januárban... vagy még később.. most a vizsgaidőszak közepén nem. Nem szívesen járok orvosokhoz, mert a kapkodások, a gyorsan lerendezem a beteget hozzáállás miatt mindig elfelejtem vagy épp cikinek tartom a problémámat... ráadásul az eü-i állapotok miatt sztem januárban se fogok tudni menni, mivel nincs munkahelyem... főleg ha akkor már le is számlázzák nekem a szolgáltatást :(
Szia!
Nem a kifogásokat keresni. Tudom én is ezt csináltam/csinálom?, mert félek, hogy esetleg valami rosszat találnak. Igéret: Ha te elmész vérvételre én elmegyek a nőgyógyászhoz ellenőrzésre (3 havonta kellenne járnom, mert valamit találtak szeptemberben), pedig kiráz a hideg is ha ilyen helyre kell mennem.
Rendben van?
Várom az eredményt. :-)
Szia!
Kérlek menj el orvoshoz és kérj egy vérvizsgálatot. Ha mást nem legalább azt tudni fogod, hogy nem ez okozza a fáradtságodat. Próbálj meg utána járni, mert ez nem lustaság (legalábbis nem ennyire).
Kérlek szólj vissza, hogy mire jártál.
A barátnőm 2 éve halt meg. Pedig csak fáradt volt.
A diagnózis felállítása után 3 hónappal halt meg.
Pedig csak 2 nap volt hátra a kemo-ból!!!:(((
Mindig nyavalyogtam, hogy hulla fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem, vam olyan, hogy a napi feladataimat nem végzem el (üzletkötő vagyok, és nem bírom magam rávenni, hogy üljek be az autóba és vezessek egész nap), már reggel sem bírok felébredni. Egész nap fáradtnak érzem magam. De nem hiszem, hogy lusta lennék, vagy igen? Az is a fáradtságban vezetődik le?
Régebben szedtem vitaminokat, pl. Supradine-t, ittam a mate-teát, de nem emlékszem, hogy sokkal jobb lett volna.
Meg kell változnom, mert 28 éves vagyok, élni akarok, sikeres akarok lenni, de ehhez pörögni kell, menni és mindent kézben tartani....
De hogyan?
Vannak vérszaporító készítmények, hidd el sokat segítenek.
Sajna én is és anyukám is így gondolkodott azóta anyukám meghalt, mert ráfogta, hogy "csak fáradt és sokat dolgozik". Egyedüli tünetként csak a vérszegénység volt és ha akkor foglalkoznak vele talán még ma is élne..
Nem rémiszteni akarok csak saját tapasztalat sajna.
Sziasztok!
Akinek ilyen problémája van az menjen el orvoshoz és legalább készítessen egy vérképet (teljes vérkép). Főleg ha gyakran érzi így magát.
Tapasztalatból tudom nagyon komoly betegségek tünete lehet pl, a vérszegénység.
Ha pedig nincs semmi komoly megnyugszotok.
Vitaminhiány okozhat ilyen tüneteket, de legjobb lenne orvoshoz menni.
Jobbulást!
Azonnal menj el orvoshoz.
Többminden lehet:
Lehetsz túlterhelt fizikailag, idegileg,
lehet egy kiadós vitaminhiányod, s
sajnos lehet nagyon komoly betegséged tünete is.
Legyél nagyon őszinte az orvosodhoz, s ha ír fel gyógyszereket, szedd be!
További ajánlott fórumok:
- Mar az éhség!Egyszerűen,állandóan éhes vagyok. Mit tegyek?
- A felettünk lévő szomszéd állandóan zaklat, mit tegyek?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Állandóan beteg..., mit tegyek?
- Szerintetek miért érzem magam állandóan fáradtnak?
- Állandóan folyik az orron, ha köhögök úgy érzem kiszakad a mellkasom, és délutánra jobban kéne lennem, segítsetek mit tegyek?