Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam? fórum

Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam? (tudásbázis)

1 2 3
24. cc8d148370 (válaszként erre: 23. - 4e7c752558)
2007. dec. 13. 19:01

Szia!

Ne várj rám... mindenképp elmegyek majd, de csak januárban... vagy még később.. most a vizsgaidőszak közepén nem. Nem szívesen járok orvosokhoz, mert a kapkodások, a gyorsan lerendezem a beteget hozzáállás miatt mindig elfelejtem vagy épp cikinek tartom a problémámat... ráadásul az eü-i állapotok miatt sztem januárban se fogok tudni menni, mivel nincs munkahelyem... főleg ha akkor már le is számlázzák nekem a szolgáltatást :(

23. 4e7c752558 (válaszként erre: 21. - Cc8d148370)
2007. dec. 11. 21:29

Szia!

Nem a kifogásokat keresni. Tudom én is ezt csináltam/csinálom?, mert félek, hogy esetleg valami rosszat találnak. Igéret: Ha te elmész vérvételre én elmegyek a nőgyógyászhoz ellenőrzésre (3 havonta kellenne járnom, mert valamit találtak szeptemberben), pedig kiráz a hideg is ha ilyen helyre kell mennem.

Rendben van?

Várom az eredményt. :-)

22. supin
2007. dec. 9. 12:48
Ha megteheted akkor pihenj. De mindenképpen nézesd meg a véredet. Abból kiderül milyen hiányod van?
2007. dec. 9. 12:30
Tényleg jó lenne egy vérkép, de ez is olyan bonyolult, mert elköltöztünk onnan, ahol a körzeti orvosunk van, és a szüleimmel nagyon jó a kapcsolata, és nem akarom megbántani, hogy kijelentkezek tőle, de tényleg, már évek óta nem voltam orvosnál. Megkérem anyukámat, hogy kérjen nekem egy beutalót vérvételre....
2007. dec. 9. 05:48
Mindenképpen beszéljél az orvosoddal.
19. 4e7c752558 (válaszként erre: 17. - Cc8d148370)
2007. dec. 8. 21:49

Szia!

Kérlek menj el orvoshoz és kérj egy vérvizsgálatot. Ha mást nem legalább azt tudni fogod, hogy nem ez okozza a fáradtságodat. Próbálj meg utána járni, mert ez nem lustaság (legalábbis nem ennyire).

Kérlek szólj vissza, hogy mire jártál.

18. ec63a7fc29 (válaszként erre: 13. - 4e7c752558)
2007. dec. 8. 15:00

A barátnőm 2 éve halt meg. Pedig csak fáradt volt.

A diagnózis felállítása után 3 hónappal halt meg.

Pedig csak 2 nap volt hátra a kemo-ból!!!:(((

2007. dec. 8. 11:34

Mindig nyavalyogtam, hogy hulla fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem, vam olyan, hogy a napi feladataimat nem végzem el (üzletkötő vagyok, és nem bírom magam rávenni, hogy üljek be az autóba és vezessek egész nap), már reggel sem bírok felébredni. Egész nap fáradtnak érzem magam. De nem hiszem, hogy lusta lennék, vagy igen? Az is a fáradtságban vezetődik le?

Régebben szedtem vitaminokat, pl. Supradine-t, ittam a mate-teát, de nem emlékszem, hogy sokkal jobb lett volna.

Meg kell változnom, mert 28 éves vagyok, élni akarok, sikeres akarok lenni, de ehhez pörögni kell, menni és mindent kézben tartani....

De hogyan?

2007. nov. 19. 16:40
Ilyenkor ősszel is fáradtabbak vagyunk,szinte hasonlit a tavaszi fáradtsághoz.Lehet,hogy most kicsit többet kell pihenni!Lehet vitamonnal is probálkozni.Sok sikert.
15. Lilly1
2007. nov. 19. 16:12
Szia! Vannak természetes szerek is a vashiányra, és olyanok is, amelyek energiát adnak. A mi családunkban bevált! Ha érdekel, privátban írok róluk. Persze azért pihenni is kell. :-) Ahogy írta is valaki: nem szabad beletörődni, hogy "csak fáradt vagyok, mert sokat dolgozom."
2007. nov. 19. 14:19
Voltam orvosnál, a vasam a rendes szint legeslegalján van. Kaptam valamilyen vas+vitamin bogyót, de utálom. Már a tablettás izé csörgésétöl is felfordul a gyomrom. De jól leszek. Persze.
2007. okt. 31. 21:44

Vannak vérszaporító készítmények, hidd el sokat segítenek.

Sajna én is és anyukám is így gondolkodott azóta anyukám meghalt, mert ráfogta, hogy "csak fáradt és sokat dolgozik". Egyedüli tünetként csak a vérszegénység volt és ha akkor foglalkoznak vele talán még ma is élne..

Nem rémiszteni akarok csak saját tapasztalat sajna.

2007. okt. 31. 21:27
Ugyan már!!Én már reggel eleve így kelek,h hulla vok,ami nem csoda,hisz suliban vok hétköznap,utána este 8,9-ig dologzom és hétvégén is.Tehát szabadnapom nincs.És vérszegény is vok.Jó hogy fáradt vok.Ezen az orvos sem tud segiteni.
2007. okt. 31. 21:13

Sziasztok!

Akinek ilyen problémája van az menjen el orvoshoz és legalább készítessen egy vérképet (teljes vérkép). Főleg ha gyakran érzi így magát.

Tapasztalatból tudom nagyon komoly betegségek tünete lehet pl, a vérszegénység.

Ha pedig nincs semmi komoly megnyugszotok.

2007. okt. 31. 15:30

Vitaminhiány okozhat ilyen tüneteket, de legjobb lenne orvoshoz menni.

Jobbulást!

9. 274c9996b8 (válaszként erre: 7. - A66308f214)
2007. okt. 31. 15:18
szia ! En ugygondolom hogy a ferjed azelött is epp olyan volt , mielött hozzamentel ? ! Akkor elfogadtad öt ,maskepp nem is mentel volna hozza , nem ? Ahogy en latom itt az a gond hogy Ö nem fogadott el teged , olyannak amilyen vagy ? ! Marpedig egy embert megvaltoztatni nem lehet ! Ezt vagy megerti a parod , vagy nem ?
2007. okt. 30. 09:35

Azonnal menj el orvoshoz.

Többminden lehet:

Lehetsz túlterhelt fizikailag, idegileg,

lehet egy kiadós vitaminhiányod, s

sajnos lehet nagyon komoly betegséged tünete is.

Legyél nagyon őszinte az orvosodhoz, s ha ír fel gyógyszereket, szedd be!

7. a66308f214 (válaszként erre: 4. - Kolibri)
2007. okt. 30. 09:19
És szerintetek hogzan lehet rendbe tenni egz férjet? Éerdekel valamennyire a pszichológia, igy már rájöttem, mi a(y egyik)gond közöttünk: ő rengeteget dolgozik, egy full energia-ember, bármit megtesz,hogy a családnak az anyagi biztonságot megteremtse, és nem igazán érti meg, hogy esetleg nekem-nekünk másra is szükség lenne. Időre. Hogy egyszeruen csak együtt legyünk, mondjuk vasárnap délután, és maradjon egy kicsit poros a szekrény, vagy szemetes az udvar. És nem hittem el, hogy van ilyen ember, de ő egyszerüen mindent maximálisan és jól is csinál. Ezt pedig elvárja a környezetétől is. Megmagyarázni???...
2007. okt. 30. 05:45
Fogyasszál sok vitamin-tartalmú dolgot, vagy szedjél vitaminokat. Ha nem segít, keresd fel az orvosodat.
5. LoLiNa (válaszként erre: 3. - A66308f214)
2007. okt. 30. 05:33
ilyen nincs! magadra is kell időt szakíts! és leginkább a férj szitut kéne rendbetenni.. te is ember vagy, neked is vannak igényeid.. még ha csak "minimális" is, ami alap lenne gyakorlatilag..
2007. okt. 29. 15:01
Szerintem nezess egy verkepet. En akkor erzem igy magam, ha nagyon verszegeny vagyok. Szedjel vitamint es ha netan van ra mod, akkor a "tul igenyes ferjed" probald ravezetni arra, hogy az igenyeit probalja meg osszevetni a te napi dolgaiddal, mert hulla vagy. Szerintem meg fogja erteni.:)
2007. okt. 29. 14:53
sajnos nalam nyaron is ez volt a helyzet.4 es 1 eves babak, munkahely es egy /talan/ tul igenyes ferj, kertes haz mellett hogy juthat idom esetleg magamra, pihire, vagy legalabb hogy jatszhassak a gyerekekkel?
2007. okt. 29. 14:23
itt az ősz, sőőt, lassan a tél, rossz idő, kevés pihenés, vitamin hiány.. dettó igy vagyok, csak emellé nudli alvás, mert az 5 hó-s tökmagom újabban extra aktív éjjel
2007. okt. 29. 13:30
allando energia hiannyal kuszkodom, reggel meg jokedvuen kelek, estefele viszont ugy erzem lemerult az aksim
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook