Mit néznek meg rajtunk először a férfiak? (beszélgetés)
Na ez az, erre celoztam:) nehez kabatban, pufidzsekiben latni vagy elkepzelni valakinek a mellet, marpedig a ferfiak olyankor is megneznek, ugyhogy szerintem az osszhatast. Bar egy jo popsi az telen is jo popsi es ez dzsekiben is latszik:D
Es egy jo erzeki arc is. Ja, es magassarku csizmaban nem illik botorkalni, aki nem tud jarni benne, meg se vegye, kar erte...
De igen, lehet ott is. :) Nekem is lett úgy barátom, aki buli után, hajnali 5-kor odajött hozzám a buszmegállóba és leszólított. :) A sminkem már szétfolyt, azt se tudtam hol vagyok, minden bajom volt, fogalmam sincs mi tetszett meg neki bennem.:OOO
Sőt, faterom is buszmegállóban szólította le anyukámat, csak ő kocsival volt és végül hazavitte.:)
Ja, ertem, mint mikor a szepsegkiralyno valasztaskor a masodik helyezett "vicsorogva" mondja, hogy szivbol orul az elsonek es atoleli, kicsit majd hanyatt loki:DDDD
Amugy jo, igy kell csinalni!
(ki tudja, nem is vagyok olyan szep, esetleg 100kilommal netezek mondjuk, akarmi lehet...)
Helyes!
Én is láttam;)
Ez csak amolyan koltoi kerdes volt reszemrol mert tudtam...
De sztem a nok is ugyanennyi ajtot szoktak nyitogatni egy-egy ferfi mosolyara ugyhogy mi sem vagyunk kulonbek:D
A munkahely az a "házinyulas" verzió.
Tiltott gyümölcs ami ott van:)
Á, utcán nem lehet elcsípni senki tekintetét. Szinte mindenki lógatja az orrát. Rohannak, sietnek.
Utcán nem lehet ismerkedni. Ma már leszólítani sem lehet, mert annyi minden megtörténik. Félnek az emberek. És ez érthető.
Én soha nem is szólnék idegen emberhez, nőhöz az utcán. Esetleg ki szoktam nyitni előttük a vaskosabb ajtókat. Pl önkormányzat ajtajába erősen bele kell kapaszkodni. De még egy nő se köszönte meg. Kivéve egy kislányt. Lehetett 12 éves...
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Mit néztek meg egy emberi testen először? Férfiak és nők, mire indultok be?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Miért néznek a férfiak?
- Mit néznek a pasik először a csajokon?
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...