Mit nem szeretsz és mit hiányolsz a férfiakból? (beszélgetés)
egy utolsó gondolat,én írtam,ebből megérted.
Hol a nap ragyog,ott vagyok Én
csillag képében az ég tetején.
Mindig is a felhők közé vágytam,
mindig is Madárként szálltam.
Átszeltem a kék eget,szabadon
éltem felhők alatt s felett egy
Életet!
Jó éjt!
nem őszülök bele mint láthatod a fotómat:)))
igen,normálisat keresek,persze ritka,ahogy ti is ritkának tartjátok a férfi ideálotokat.
családot még semmiképp,de ez ma nagyon gyakori,azaz a család vállalás eltolása.
addig is gyakorlom hogy kell családot készíteni:))
jólvan csajok,eldumálgattunk,remélem pasi részröl én is hozzátettem valamit a fórumhoz.
Akkor itt meg is kapod a választ, hogy normális nő, - mert gondolom olyant keresel - miért nem megy veled, csatlakozik hozzád !
Azért, mert a nők zöme állandóságra vágyik, családra, otthonra.
Te ezt még nem tudod, illetve akarod megadni nekik.
De ne félj, eljön majd annak az ideje is, nem vagy semmiről lekésve!:)
100.forumtémába is belenyulunk,de nem baj.
kicsit anyagias leszek,remélem nem zavar benneteket.ugy gondolom sokan nem jol számolnak.
otthon/kulfold.
az en "szakmámban",otthon atlag netto 300ezer ft a fizu.havonta kb 3-4nap otthonlét.ebbol félre tesznek kb 100at.
idekint átlag fizu 700ezer.ugyanannyit koltok,azaz 500at teszek félre.azaz nem dupla annyit hanem 5ször annyit keresek.en 31napot vagyok otthon,az otthoni 12szer 4et-48napot.
nincs kérdesem biróur.
SAJNOS,komplikáltabb a kérdés a tiédnél.Én úgy tenném ezt fel,élet vagy halál?
Ha ma családot alapítanék ugy hogy nem ezt csinálom,hanem otthon netto 100bol élek,az nem élet.Ne sértsek meg senkit,de nem hiszem hogy azért születtem,születtünk,hogy vágyak között haljunk meg.éljek egy olyan emberért akit még nem is ismerek,azaz egy gyerek.adjam fel emiatt az én álmaimat?
mondhatnám ugy is:
Addig élek amíg élek,de amíg élek,addig élek!!!!
televagyok vágyakkal,és ez nem merül ki egy panellakásban leélendő élettel.persze mindenkinek mást takar az élet.ezt tiszteletben is tartom.az élet része a sex is,ezzel pedig te sem vitatkozhatsz:)
Nem kell lemondania a kamionozásról, csak egy kicsit át kell alakítania.
Sok kamionost ismerek/ismertem, családosok, teszik a dolgukat, de nincsenek 11 hónapig távol.
lehetne?emlitettem hogy hívtam,de nem jöttek,nem pont mellém,hanem csak ki.persze mellém is.
2.képzeld el hogy talizunk.odajutunk mivel foglalkozol.?kint élek,11honapot majd 1et itthon.válasz.aha,akkor szia.
ezért kell a nőröl beszélni,hisz ahogy charlie sheen emlitette,azért még nő nem panaszkodott hogy róla szólt az este.igy a munkahely téma tolódik,elfelejtődik.a többit gyanitom tudod:)))))
az ajánlat igy is megvan,azaz hogy jöjjön ki,csak később.
persze a fórum cime nem az hogy,hogyan vigyünk ágyba egy nőt.
én csak beosontam,hogy haladjak a trendel:)
Hát a közlekedési morál, az katasztrófa manapság. Lehet, hogy ilyen esetben jó célt szolgál az agresszió, az ilyen keménykedő legények ellen. Az ilyen viperás marhák ellen nekem van egy hatásos fegyverem. Egy kamu rendőrségi igazolványom:)))
Ha a lakásba egy idegen látogató betévedne, akkor persze önvédelemből megvédeném én is magam, van erre önvédelmi fegyverem.
Egyszer szinte ugyanezt mertem mondani egy fórumon!
Majdnem megöltek érte a NŐK !!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Zene, amit szeretsz vagy csak úgy felrakod!
- Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most?
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Számodra mitől igényes egy tv műsor, milyen jellegű műsorokat hiányolsz a mai kínálatból?
- Milyen szolgáltatást hiányolsz Karcagon?