Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit lehet tenni, ha "barátnőid" folyton kidumálnak nemcsak a hátad mögött, de előtted is? fórum

Mit lehet tenni, ha "barátnőid" folyton kidumálnak nemcsak a hátad mögött, de előtted is? (beszélgetős fórum)

1 2
2008. okt. 13. 11:13

Ők egyébként mindketten dolgoznak: egyik fodrász, másik meg a helyi étteremben "mindenes".

Nem mintha ez számítana ebben a helyzetben.:(

Azon is fel voltam háborodva, hogy nem értik meg, hogy nekem gyerekem van, nem ugrálhatok úgy ahogy nekem (vagy nekik) tetszik, időm beosztott, gyerek állandó elfoglaltságot jelent. Örültem valamelyik nap is, hogy eljutottam addig, hogy a hajamat befesse a húgom... Akkor lett volna találkozónk, hát képzelhetitek, mit kaptam...

2008. okt. 13. 11:09
Kiváncsi lennék, hogy az, aki így fikázza a másikat, 10-20 év múlva mit tud felmutatni. Állítólagos barátokat? Akik a háta mögött csak lesajnálják? Mert az ilyen 2színűekre ez vár. Az ilyen hozott már meg egymaga bármiféle döntést ist azt leszámítva, milyenre fesse a körmét? Dolgozik vagy még mindig apuci pénzeli?
19. mothertiger (válaszként erre: 16. - Rohiani)
2008. okt. 13. 11:08

Nem voltak mindig ilyenek!

Régebben jó volt velük beszélgetni, gyakran órákig elvoltunk.

De amúgy teljesen igazad van.

18. Katinkaboszi (válaszként erre: 15. - Mothertiger)
2008. okt. 13. 11:05

Akkor pedig készülj fel rá lelkileg és ne hagyd abba, míg el nem mondod nekik.

A fiatalság azt hiteti el az emberrel, hogy mindig így marad, mindig ilyen lesz, nekem is volt hasonló felfogású munkatársam, szerencsére csak az, ő pedig azért járt fel hozzánk, meghívás nélkül, hogy szintn cikizhessen másnap a munkahelyen.

Azután egyszer csendesen elmondtam neki, mit gondolok, attól kezdve nem jött és segítettem másik helyre rakatni, mert lassan mindenki kiborult tőle, így csendben megszabadultam személyétől, pedig anyagilag még ő járt jobban.

Szóval ne hagyd magad, főleg nem kiugratni a nyulat, ne veszekedj velük, csak csendesen.

17. ce8b002a07 (válaszként erre: 13. - Mothertiger)
2008. okt. 13. 11:05

Igen, az ilyen emberek szerintem annyira önelégültek, hogy semmilyen más véleményt nem hajlandóak elfogadni. Érdekes.


De, nem kell aggódni, ez az embertípus tud pont ezért a legjobban/legnagyobbat "arcra" esni.


Nem mintha drukkolnék, hogy így legyen, majd a sors elrendezi.

16. rohiani (válaszként erre: 1. - Mothertiger)
2008. okt. 13. 11:04

Tudod miért csinálják ezt veled? Mert eddig hagytad és nem tettél semmit, most már nem tetszik és még mindig nem teszel semmit. Egy céltábla vagy nekik, nem barát. Inkább ne legyen egy barátom sem, de ilyen nem kellene.

Felajánlasz egy ajándék tetkót, a hülye kis picsa meg hisztizik. Küld el mindkettőt melegebb éghajlatra, és ezután jobban válogasd meg kit nevezel barátodnak, mert ők nem azok, még csak havernak sem mondanám. Ők biztos jót szórakoznak rajtad, a szenvedéseden, ha ez tetszik, akkor jó barátkozást velük.

15. mothertiger (válaszként erre: 12. - Katinkaboszi)
2008. okt. 13. 11:00

A családban a két pasi fodrásza, fiamé meg a páromé. Én nem engedek, csak festetni.


Ezt a beszélgetést már én is megfontoltam, azt hiszem hamarosan sor kerül rá, mégpedig a napokban. Ugyanis megint jönnek...

14. Katinkaboszi (válaszként erre: 10. - Ce8b002a07)
2008. okt. 13. 11:00

Na it a példa, a barátokat megválogatja az ember, a rokonokat pedig kapja, a testvérről nem is beszélve.:)

Az elmondásodból úgy érzem, a szüleidnél laksz még. Akkor tedd azt, amit nagyon jól kiterveltél, eredj el otthonról, ha jön a nővéred, mert ne veszekedj vele, mégis csak a testvéred.

Majd megkérdezi miért csinálod, akkor lehet válaszolni, addig nem éri meg, mert még nem érti.Akkor már viszont feltűnik neki és már tudni is fogja.-

2008. okt. 13. 10:59

Gnius: mindketten macskaimádók, én utálom a macskákat (sajnos ez a helyzet).

Ezzel most lehet sokan fognak vitatkozni, de tévében is mondták, utána is olvastam: háziállatok közül a macskától lehet a legtöbb betegséget kapni. Ezt olyan szinten leugatta a két kiscsaj, hogy a hajam majd' leégett.

Ha 50 orvos állítaná ezt nekik, akkor se mondanának mást...

De nemcsak ezzel a témával vannak így. Nekem 30 évesen nem lehet olyan igazam, mint két huszonegy-két éves lánynak (gondolhatják ők...).


Nagyon furcsák ők ketten. Nem is értem, miért jönnek ide egyáltalán, ha ennyire utálnak?

12. Katinkaboszi (válaszként erre: 9. - Mothertiger)
2008. okt. 13. 10:58

Várj csak! Kezdjük visszafelé!


Frizurád, hajszíned? de hát azt mondod az egyik a saját fodrászod is? Akkor meg nem is belédkötöttek, hanem az egyik még butaságában saját magába is!


Akkor építsd le az egyiket, tartsd meg a másikat, akit jobban szeretsz és ne törődj vele mi lesz a továbbiakban. Ha megérti az illető, megérti, ha nem, nincs mit magyarázni neki.

Először azért beszélj velük, külön-külön, utána lépj.

2008. okt. 13. 10:56
Ha ők nem tisztelik a te érzéseidet, magánéleted te miért tennéd? Nyugodtan mond meg nekik, ha nem tetszik valami el lehet ballagni. Az jó, ha elmondja egy ember a másiknak a véleményét, de amit veled csinálnak, már pofátlanság. Szerintem az egyik "barátnőnek" akar megfelelni a többi, és ezért majmoljkák. Egész biztosan találsz más baráti társaságot, te csak nyerhetsz azon, ha elhajtod őket jó messzire
2008. okt. 13. 10:52

Nekem a saját nővérem ilyen, a férjével együtt. Múltkor mikor náluk voltam a párommal, a férje kiabálva beszélt velem, és kritizált. Egyébként rendesek, de úgy el tudják "engedni magukat" hogy az sértő. Mindketten többdiplomások, ezért is meglepő, hogy az iskolában sem ragadt rájuk jómodor.


Közös a végzettségünk, nekem egyetemi, neki főiskolai, mégis ha véleményem van valamiről, lekezelően elküld melegebb éghajlatra, hogy én úgyis idióta vagyok, és nem értek hozzá.


Bejelentés nélkül fogja magát (nővérem) és ha olyanja van, heti többször egész napra beállít.


Nálam a kiabálós incidens volt az utolsó csepp.

A telefonban az ő számához néma csengőhangot rendeltem.

Ha itt van, egyszerűen kimegyek hajatmosni, és nem foglalkozom vele.


Egyszóval, ha valaki rendszeresen vérig sért, ki kell iktatni és nem kell tudomást venni róla.

2008. okt. 13. 10:51

Külön-külön mindkettőt kedvelem (bár az egyiket nem annyira), és egymás nélkül nincs is velük olyan nagy baj. Általában kigondolják, hogy eljönnek, nem én hívom őket.

Inkább az utóbbi pár hónapra jellemző, hogy ennyire kidumálnak, azelőtt ez nem volt ennyire zavaró. Jókat dumáltunk, alig vártam, hogy eljöjjenek. Nagyon kevés barátnőm van, talán ezért volt olyan fontos, hogy ápoljam a kapcsolatunkat. Már most nagyon úgy tűnik, hogy csak egy célpont vagyok nekik, akit bármikor tesztelhetnek, amire rárúghatnak, mikor kedvük tartja.


Legnagyobb tapintatlanságuk: kidumálták, előttem kritizálták, hogy milyen vékony a combom, meg a lábszáram.

Ők is tudják, ahogyan mindenki más, hogy 12 éve le van merevítve a bal bokám, így nem tudok lábra, combra edzeni. Ettől függetlenül jött a véleményük...

De volt már nagyon sokminden, pl. a szemöldököm vastagsága, a frizurám, hajszínem...

8. lufi
2008. okt. 13. 10:48
Szerintem az ilyen csajok nem barátnők. Jól ki kellene őket osztani aztán utat mutatni. A jó szíved talán, ami megakadályoz ebben. Sajnos én is ilyen vagyok. Ne emészd magad, inkább mondd el nekik, hogy téged ez bánt. Biztos azért csinálják, mert hagyod magad. Ahelyett, hogy nagyokat nyelsz, mutasd meg nekik, hogy veled nem lehet szórakozni.
2008. okt. 13. 10:41

Ha igaz barátnők, akkor szeretettel vesznek körül és közösen, nem egymás háta mögött beszélitek meg a bármelyikőtök gondját, baját.

És őszíntén, mi az ami még mellettük tart?

Mi az amit kapsz ettől a "barátságtól"?

Jó az persze előfordul, hogy a másik háta mögött mond az ember pár szót, de azt el is mondja utána az érintettnek is. :)

Ne parázz, hagyd ott őket. Biztosan lesznek más barátaid is, akiktől nem kell, hogy görcsbe ránduljon a gyomrod.

Esetleg irígyek rád, mert nem szólsz vissza és nyugodtan hallgatod őket? Próbálják meddig és mennyit türsz nekik, hogy utána lehuhoghassanak, te sem vagy különb tőlük?

2008. okt. 13. 10:39
Az ilyenek nem barátnők, egyszerűen hagyd őket a francba
2008. okt. 13. 10:38

Általában ők jönnek ide, még akkor is, ha nem hívom őket. Ritkán járnak ide, de az a ritka alkalom is olyan számomra, mint egy rémálom. Az egyik a kis családom fodrásza.

Önmagában nem is lenne baj vele, de ha együtt jönnek, akkor rám szállnak.

Egyáltalán miért csinálják ezt?

2008. okt. 13. 10:36
Én sem értem,miért mondod rájuk,hogy barátnőid szerintem ők nem barátok ha kibeszélnek.A barátság az egy szövetség.
2008. okt. 13. 10:34
miért nem hagyod ott őket?
2008. okt. 13. 10:34
Fórum címében: "...nemcsak a hátam mögött, de előttem is?" Háhá, benéztem egy kicsit!:)))
2008. okt. 13. 10:33

Ráadásul jócskán fiatalabbak tőlem. Majdnem minden szavamat megkérdőjelezik, az egyik meg végképp rám van szállva. Jóidulatú, béketűrő vagyok, de ez azért már nekem is sok.

Mivel a nagyobb pofájú régebben kedvesebb volt velem, felajánlottam neki egy ajándék tetkót, ami 4 centiről indult. Válogattuk a mintákat, persze minden mintát amit én találtam, lefikázott. Ma már ott tartunk, hogy a választott mintája kb. 12 centi... Hisztizik, ha nem tudok elmenni egy megbeszélt találkozóra, csípős megjegyzéseit szó nélkül lenyelem. Határidőkbe kényszerít, ő nyaggat időpontért, hogy minél előbb tetováljam. Tegnapelőtt munka közben osztották nekem az észt különböző témákban, nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni. Kidumálták már a magánéletemet, az idegi állapotomat, a kinézetemet... És beszélgetéseiket rólam általában ki is fejtik előttem is.


Nem akarok balhét semmiképpen, de ebből elég volt. Napok óta ezen gondolkozom, hogy vajon miért ilyenek velem, hiszen semmi rosszat nem tettem ellenük, vagy mondtam róluk soha. Hogyan állítsam le őket, hogy ne kapják fel a vizet? (Amúgy nem is értem, hogy miért fontos nekem ennyire, hogy nem durcizzanak be...)

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook