Mit lehet tenni a folyamatosan kiújuló hüvelyi candida fertőzés ellen? (tudásbázis)
Az Ökonetnek van egy CAND CELL6 nevű cseppje.Elég drága, olajos-mentolos az íze és neked kell kis, emészthető kapszulákba töltened.
Valóban hatásos még a grapefruit csepp is, de a cand cell spec erre van!Én erre esküszöm!
Ha próbálta már valaki érdekelne, h neki is bevált-e?
Sziasztok!
Azt mindenképpen tudnotok kell, hogy akinek hüvelyben elszaporodott a candida, annak előbb a bélben szaporodott el túlságosan, s hiába "pusztítjátok" ki a hüvelyből, ha a bélrendszert nem teszitek rendbe, mindig vissza fog jönni. Ez egy nagyon komoly dolog, amit két tablettával nem lehet elintézni.
Nem akarok vészmadár lenni, de az injekciós megoldást is csak átmenetinek tudom elképzelni. Annak az embernek ugyanis, akinek túlszaporodott a gomba a szervezetében, mikrobiológiai egyensúly-borulása van. Ezt kell helyreállítani. Ráadásul, ha van párod, valóban nem elég csak az egyiket kikezelni, még akkor sem, ha a másiknak látszólag nincsenek tünetei.
én is már évek óta járok rák szűrésre és minden évben folyamatos candida van irva az eredményemre, és mindig kapom a kétszemes tablettát.
most egy hónapja voltam és most megint kapttam a kétszemes tablettát, és négy hónap múllva kel vissza mennem kontrollra,
egy újjabb rákszűrésre és a doki valamilyen szkopiát mondott, hogy olyan vizsgálatott is végez.
hát nem tudom , hogy ez mitől jön, mikkor tiszta vagyok intim szappant használok, de hiába,,,,:(
Köszönöm a tanácsokat. Tudom hogy így van mert jártunk orvosnál, csak lassan többet szedünk gyógyszert, meg a többit, minthogy házaséletet élnénk.
De ugy tünik kezd beválni a grapefruitos irrigálás, pedig csak 4 napja csinálom.
Sziasztok.
Szeretném kérdezni, hogy volt-e olyan sorstársam akinek bevált a grapefruitmag olaj folyásra?
Vagy valami más tipp??
Sziasztok!
Én kb.1 éve küszködöm a hüvelyfertőzéssel.Számtalan orvosnál jártam,volt,aki a tüneteim ellenére azt mondta,semmi bajom.Beszedtem gyógyszert,használtam kenőcsöt,kúpot,hüvelyzuhanyt,ittam teát,de mindentől csak ideig óráig múltak el a tünetek.Talán egy hónap volt azóta a leghosszabb tünetmentes időszak.Már meguntam az orvoshoz járkálást is,úgysem segített.Regulont szedek.Decemberben letettem a gyógyszert,de májusban azt mondta egy nőgyógyász,hogy inkább gyógyszert szedjek,mint óvszert használjak,mert az óvszer is okozhatja a tüneteket,de eddig én a fordítottját hallottam mindig.Le kell mondanom a tablettáról?
sziasztok!
a candida nem mulasztható el kúpokkal, csak a tüneteket lehet átmenetileg elmulasztani és nincs is belőle teljes kigyógyulás...vett már valaki candida gyorstesztet?-DM, rossmann,patikákban kapható...a diagnosztikus candidaszűrés miből áll?
köszi a segítséget előre is.
Sziasztok!
Teljesen kétségbe vagyok esve. Hüvelygombám van , és egyszerűen nem múlik el. Már harmadszor megyek vissza az orvoshoz mert folyamatosan kiújul. Ha valakinek van javaslata, ötlete, tapasztalata...szívesen fogadom.
Kedves Katalin8080!
Mivel az alapkérdés a folyamatosan kiújuló fertőzésekről szól, én is erről ill. ennek kezeléséről írtam. Nem lehetetlen az, hogy vkinek egy gyógyszeres kúrától elmúljon a fertőzése, de sajnos nem mindenki ilyen "szerencsés". Ha folyton kiújul, akkor viszont fontos megkeresni az igazi kiváltó okot és nem csak a betegséget kezelni, hanem az egész embert.( test, lélek, szellem egysége)
Köszike
Nemismerem ezeket...
Kedves Katalin8080 és Mindenki, aki idetéved!
Én szülészet-nőgyógyászaton dolgoztam évekig, és szerintem az a doki nem normális(gondolom pasi), aki "normálisnak" tartja az évi 4 gombás fertőzést. Én tudom milyen ciklusról-ciklusra orvos által felírt kúpokat, kenőcsöket használni és azt is, hogy ezek mennyire "hatékonyak". Azóta "profilt" váltottam, alternatív gyógymódokkal foglalkozom és azóta(3-4 éve) semmi proplémám nincs. A "milyen term.gyógyászati módszert ismersz hüvelyi Candida ellen" c.tudásbázisban a 23. hozzászólásban leírtam néhány dolgot figyelem felkeltőként, amit ha tényleg gyógyulni akartok érdemes elolvasni.
(Az indulat nem Nektek szólt, hanem a dokinak,bocs.)
Kedves Lollipop!!!!!
Bár nem vagyok orvos,de eü-ben dolgozom.A napokban olvastam,hogy évi 4 hüvelygomba fertőzés a "normális",ha ennél többször fordul elő sajnos nagy a nőgyógyászati daganatok kialakulása.Nem tudom próbáltad e már a Pevaryl-hüvelykúpot????Nekem ez eddig mindíg segített.Recept nélkül lehet kapni.