Mit jelent zuhanó repülővel álmodni? (beszélgetés)
Én gyerekkoromban rengeteget álmodtam zuhanással, erről azt olvastam régen, hogy olyankor fejlődik valamit (lehet:pajzsmirígy). Aztán ezek elmúltak. Egy ideje újrakezdődött. Elég félelmetes és nagyon rosszul érzem magam utána.
Ezt találtam pl: "Többnyire olyankor zuhan az ember álmában, amikor képességeit vagy természetes vágyait meghaladó magasságba küzdötte fel magát, többet adott vagy mutatott a világnak magából, mint amennyit az ösztönei diktáltak. Az álom visszaröpíti őt a fájdalmas valóságba, ami félelmetes, hiszen „ha nem teljesítek elég magas szinten, akkor elveszthetem a szeretett személy (a szülő) szeretetét, ami fájdalmas élményeket juttat eszembe”."
Szia.
Ha rajta volt a gépen, mér gondolod, hogy nem jelent rosszat? Szerintem pedig az a rosszabb. Bár nem vagyok szakértő, bár régen sokat foglalkoztam ezzel a témával.
Mert ha rajta ül akkor azt jelenti, hogy elszállt?
Elment?
Ez lehet valami intő jel.
Ő is rajta van a gépen? Mert ha igen, akkor nem jelent rosszat.
Szia Princes.
Az álmok nem hazudnak.
Briguska. Testvéred nem tudja elfogadni a dolgot szerintem, azért üzennek az álmok. Amíg nem fogadja el, hogy mi történt, addig az álmok sem szűnnek.
Azta.... Én is pont azzal álmodtam éjjel. Nem semmi......
Tuti egyébként, hogy valami gond van, mert ha valami zuhan, az már a való életben is rosszat jelent.