Mit használtok aknés, pattanásos bőrre? (beszélgetés)
Sziasztok!
mit javasoltok a pattanásos arcbőrömre már kipróbáltam egy két arckrémet de eddig nem nagyon válltak be..////de az ismerőseinktől hallottunk az ISOTREXINRŐL amit gyógyszertárakban megvásárolhattok
és nekem bevált szerintem több hetes kezelés után nagyon szép lesz tőle az arcod és nemcsak arcra hanem hátra és más pattanásos területekre is lehet használni!:)örömmel ajánlom!
Kedves levra...
Ami azt illeti már in szenvedek a pattanásoktól 12 éves korom óta..Eleinte nem volt vészes,sőtt voltak idószakok amikor javultak.De mostanában nem birok velük.Én is bejártam már eget-földet,hogy gyógymódot találjak.Mentem bőrgyőgyászhoz aki antibiotikumos kezelést javasolt. Az használt is-ameddig szedtem,de mellékhatásként most a májam van legyengülve tőlük :S Később elkezdtem szedni homeopatikumokat,de az is csak ideiglenesen segitett...aztán jöttek a gyógynövénykúrák amik hatásosak voltak még hónapokkal a szedés után is...csak sajnos nem tartósan. Egy ideje elkezdett érdekelni a természetgyógyászat és akkor döntöttem úgy,hogy natúr és biotermékekkel illetve otthoni praktikákkal fogok kisérletezni...csak sajnos ezekben nem vagyok nagyon jártas ezésr is kértem itt segitséget :) szerencsére bioboltban rátaláltam a Weleda termékekre.Ezek eléggé tiszták és vegyszermentesek...remélem segiteni fognak..eddig mindenesetre kellemes meglepetés :D...De még igy is itt vannak a kis mocskok úgyhogy most már 2. napja próbálkozom az általad javasolt kencével és némi javulást tapasztalok :D még egyszer köszi a tippet és a jókivánságokat ....:)
Kedves levra006!
Köszi szépen a tippet! Már nagyon rámfért valami jó ötlet mert el vagyok keseredve egy kissé :S Remélem ez javit kissé a helyzeten :) a élesztőről már én is hallottam arcpakolásként,de ez a citromos forrásvizes kombináció még új :D megér egy próbát :D még egyszer köszönöm :)
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérésem.Tudna valaki ajánlani bio-terméket gyuladt aknés bőrre? Már egy ideje szenvedek tőle. Sok kozmetikumot próbáltam,de eddig semmi nem segitett,sőtt inkább rontott a helyzeten. Már csak a természetes kozmetikumokban bizom,de tanács kéne,hogy melyik vált be nektek a leginkább... mivel reklámnak minősülne,légyszi a mail cimemre irjatok. Köszönöm előre is :)
Sziasztok!
Tud valaki valamilyen bevált módszert tág pólusú (lyukacsos) arcbőrre?? Gondolom nincs olyan krém,
ami egy kicsit is használna. Ezzel már nem is próbálkozom. De valamilyen gépi kezelés használhat?? Ha igen, milyen árban van egy ilyen
kezelés?
Köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok!
Már én is mindent kipróbáltam. Nekem ami segített,
persze nem 100%-ban: van vagy 5-6 féle kencém és minden este másat használok. (így elkerültem azt, h mindegyik csak max 1 hónapig használ.
talán segítettem
1):kezd először szaliciles alkohollal-
gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül
kb: 600 ft (ez hatni fog jó pár hónapig)
1.2): Rejuvenál algás maszk (kb 6-700 Ft)
ezt megveheted a bioboltokban, v
gyógytermékes boltokban. Nagyon jó
ez is és nem olyan brutális szer.
Éjszakára kenem fel, de zöld színe
van, (egy kicsit Shrek-es leszek tőle
de jó és olcsó!!!!
2).ha az előző már nem elég:
bőrgyógyásznál írasd fel a Differin
nevű gélt (kb 1000 ft), én éjszakára
szoktam felkenni, átlátszó gél
3)bőrgyógyásznál: Isotrexin gél (kb 1000 ft)
ez is átlátszó (ez is hónapokig jó)
4)A BRUTÁLIS ERŐS a Zinneryt oldat
bőrgyógyász íjra fel. (kb 2000 ft)
antibiotikumos szer, (nekem ez 2 évig
használt)
HA MÉG EDDIG SEMMIT NEM PRÓBÁLTÁL, HALADJ AZ
1-ESTŐL, (A 4-EST CSAK A LEGVÉGÉN, MERT EZUTÁN
NEKEM MÁR NEM IGAZÁN HASZNÁL SEMMI)
PRÓBÁLTAM H NEM ESZEM TEJTERMÉKET, MERT A
KOZMETIKUSOM AZT MONDTA, DE EZ IS CSAK EGY
IDEIG HASZNÁLT
ja, ha már csúnya gyulladt, tegyél a gyulladás-
ra paradicsomot, lelohasztja (én éjszakára szok-
tam egy sebtapasszal felrögzíteni egy darabot)
Használt még egy ideig egy Avon-os teafaolajos
maszk 1000 ft.
SOK SIKERT, EGYÜTT ÉRZEK VELED!!
Sziasztok!
Próbáljátok ki a NIGELLA SATIVA-t,nekem nagyon jót tett. (feketemag olaj) kapszula is van,aki nem bírja az ízét,bár szerintem mézzel egész jó.
Külsδleg is belsδleg is lehet használni,de ha egyszerre alkalmazzuk az a legjobb.
Sziasztok!
Mindenfelet kiprobaltam mar, egy darabig hatnak aztan mar semmit...jelenleg a cliniques kozmetikakat hasznalom, eddig ez tunik a legjobbnak, arban is sajnos...kozmetikushoz nem jarok mert nem talaltam egy jot sem...gyogyszert meg soha nem irt fel az orvos nekem ugyhogy azzal nincs tapasztalatom...
Sziasztok!
Én is hosszú ideje kinlódok az acnekkal.Egy hónapja ismerkedtem meg egy amerikai céggel, amit egy ismerősöm ajánlott a figyelmembe. A cég szépségápolási és táplálék kiegészitő termékeket forgalmaz. Én megláttam benne az üzleti lehetőséget,így a cég egyik képviselője lettem.
Mivel csúnya a bőröm már aznap elkezdtem használni a termékeket.Gondoltam én leszek a legjobb reklám :) Alig 4 hét telt el, és már szemmel látható a hatás. Amit tettem érte: kidobtam a lakossági arcápolási termékeimet (na jó nem volt szivem kidobni, csak összepakoltam és eltetem a szekrény méllyére:), helyette napi szintem csak 2 terméket használok, 1 arctisztító tejet, illetve 1 tonikot reggel/este. Ezenkívül heti 2x bőrradírt, és heti 1x egy otthoni használatra kifejlesztett kis galván gépet(a kozmetikában 50 éve használják a galván áramot, és mostmár haza is lehet vinni:)a hozzá való arckezelő gélel.Ezen kívül még egy "ehető kozmetikunot" is fogyasztok melynek fő alkotó elemei az omega3 és az omega6 szervezetünk számára létfontosságú esszenciális zsírsavak, melyre szüksége van testünk minden sejtjének, szövetének, mirigyének és szervének.
Kb 10 perce vagyok túl a 4. galván kezelésen, amit dokumentálok,vissza néztem az 1. kezelés utáni képet...eddig is láttam az arcomon a változást (pedig saját magadon szerintem nehezeb), bár nem lett babapopó bőröm és még mindíg utálok nagyítós tükörbe nézni, de a 2 kép magáért beszél.:)
Ha valakit érdekel részletesebben írjon priviben.
Sziasztok:)
Nálam pár hónappal ezelőtt kezdődtek a bajok. Addig sem volt tökéletes a bőröm, kisebb pattanások, alig láthatóak voltak, de nem zavart, szinte bármilyen pattanás elleni kozmetikum segített rajta.
De pár hónappal ezelőtt a két orcámon, az arccsontomon hatalmas, gyulladt göbök jöttek ki, amiket nem lehetett kinyomkodni, hetekig ott maradtak és nyomot hagytak maguk után. Nagyon bepánikoltam, amúgy sem vagyok egy hétszépség sajnos és nem tudtam mihez kezdjek.
Semmilyen kozmetikum nem segített, semmilyen gyógytea, sem a spártai diéta, egyszerűen semmi.
Aztán kiderült hogy a bajt egy gyulladt foggyökér okozta. Az a poén, hogy a fogam nem fájt, nem is tudtam a gyulladási gócról, tulajdonképpen véletlenül derült ki.
A kezelés után eltűntek a nagy göbök, viszont tömegével jöttek ki a 'normális' kis mocskok.
Itt már feladtam volna a reményt, de aztán kiderült hogy hormonproblémáim voltak/vannak.
Ma szedtem be az utolsó adag hormont és egyetlen egy pattanás sincs az arcomon.
Azt szerettem volna ezzel mondani, hogy sokat spórolhattok ha elmentek egy endokrinológushoz, vagy csináltattok egy vérképet, mert előfordulhat, hogy a pattanás csak a kisebbik baj...:(
Sajnálom ha hosszúra sikeredett, segíteni szeretnék mindenkinek, mert tudom mennyire tönkre tudják tenni az ember életét, kívűlálló meg sem értheti, mennyire lerombolja az önbizalmat.
Most ökonetes szappant használok, csak este, ami tisztít, de nem szárít, és olcsó. Gyógynövényes tonikot, ami alkohol mellett csak növényi kivonatokat tartalmaz, szintén olcsó.:)
Reggel csak vízzel mosakszom, és a Vichy Normaderm-ami elég drága dolog, de megéri.
Iszonyúan félek hogy visszajönnek de reménykedem, hogy nem:(
Sziasztok!
Kozmetikus vagyok,próbálok segiteni.
Mindenféle képpen meg kell győződni róla előszőr,hogy nem e hormonális,vagy más egészségügyi dolog áll e a háttér mögött.
Pl:belső gyulladás,foggyulladás stb
De lehetnek aknék a fűszeres,túl sós ételektől is,olajos magvaktól.
A gyógyszert /roaccután/ csak nagyon indokolt esetben szabad szedni,ha már semmi nem segitett,és ezt az orvos is ajánlja.
Bár sajnos tapasztalataim alapján eléggé szeretik felirogatni olyannak is,akinek nem kellene.
csak ez látványos javulást eredményez,miközben a szervezetnek egy nagy dózis rossz!
A teafa olajos készitmények valóban nagyon jók,és még sokminden jó dolgot lehet vásárolni.
Ami nálam bevált,és a vendégeimnek is,az egy német termék.
Gyulladt bőrre van a gél formája,ami erős gyulladáscsökkentő.
A krém pedig a gyulladások kialakulását gátolja meg.
Ezt a terméket viszont csak kozmetikus árulhatja,miután a termék forgalmazójánál elvégzett tanfolyamot.
ha Valakinek lenne bármi kérdése,nyugodtan irjon,szivesen segitek,ha tudok. :)
Ez borzalmas, hagyjátok abba a gyógyszert, pár pattanás miatt nem éri meg ennyit szenvedni!!!
Én a Teafaolajat tudom ajánlani 100%-osat töményen!! Használ, kenni kell vele kitartóan, plusz teafa szappan vagy safeguard szappan. Kerülni kell a sok csokoládét és a fűszeres ételeket. De semmiképp ne szenvedjen ennyit. Sok sikert és kitartást kívánok!!
A testvérem 22 évesen kezdte el szedni ezt a gyógyszert, neki is azt mondta a bőrgyógyász, hogy kicsit későn ment hozzá, mert minél idősebb valaki annál kevésbé lesz hatásos a kúra eredménye.
Neki még a köldöke is kirepedt :((
Nagyon durva az a gyógyszer!
16éves leszek. Nem hiszem, hogy a korod miatt nem volt hatásos, mert pont tegnap olvastam egy ezzel a gyógyszerrel kapcsolatos fórumot, és többen írták, hogy nekik használt(25év körüliek voltak).
Lehet, hogy ki kéne próbálnod valami mást:S:S:S
Amúgy az orvos elküldött kivizsgálásokra? Mert lehet, hogy valami más oka volt a pattanások kialakulásának, és akkor nem nagyon hatásos a kezelés.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy??
Én is szedtem ezt a "drasztikus gyógyszert" és sajnos már 20 fölött nem olyan maradandó a hatása :(
Nekem minden problémám visszatért miután abbahagytam a szedését, vagyis rá 3-4 hónapra
:((((
Sziasztok!
Én elég régóta kínlódok a pattanásaimmal. Kb. 3éve kezdődött, valószínűleg anyukám bőrét örököltem. Nagyon zsíros volt és tágak voltak a pórusaim. Rengeteg dolgot kipróbáltam, a Nivea termékektől, Aloe Vera-s készítményekig, kozmetikusnál is voltam jó párszor és még Bioptron lámpával is próbáltam, de jelentős eredményre egyikkel sem jutottam.
Aztán tavaly áprilisban elmentem bőrgyógyászhoz. Felírt nekem egy Roaccutan nevű gyógyszert. Nemsokára befejezem a szedését. Nagyon sokan mondják, hogy azóta sokkal szebb a bőröm és én is meg vagyok elégedve vele. Kicsi hegek maradtak, de megérte. Most már csak azon izgulok, hogy ha abbahagyom a szedését, nem fognak hamar visszatérni.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen krém családot használtok? Ajánlotok? 35 éves bőrre
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Tudnátok ajánlani pattanásos bőrre krémet, amivel lehet kezelni?
- Csúnya pattanásos bőrre, mit tudnátok ajánlani?
- Zsíros, pattanásos bőrre nektek milyen kozmetikum vált be?
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?