Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek? (beszélgetés)
Na igen. A kislánynak tuti van egy kisugárzása.
Meg már magában az a nagy önbizalom sem semmi. :)
Értem. Tehát az a tudatalatti tanácsod, hogy menjek el hivatásos qrvához gyakorolni?
Amúgy igen, valóban ügyetlen vagyok.
Nem hinném elsősorban a külsőnek van jelentősége. Talán nem a legjobb példa rá, mégis egy kiindulópont a kérdéssel kapcsolatos válaszhoz:
A fiam 13 éves, jóképű gyerek és persze dolgoznak a hormonok.....:)Nemcsak neki, de a korabeli lányoké is.:) Rengeteg lány jelzi neki hogy akár lehetne is valami ( nem tudom mi):), de a fiamnak egy olyan lány tetszik, aki kb. 70kg 15 évesen. Alapjáraton a vékony lányok tetszenek neki, ez a kislány mégis megfogta. A következőképpen tudnám leírni a kislányt: elképesztő popsis-combis, de ő ennek ellenére teljesen magabiztosan extra szűk nadrágokban járkál ( leggins, stb) és láthatóan egy picit sem zavarja a feleslege. Kiegyensúlyozott, boldognak tűnik és állandóan jókedve van és fülig ér a szája. Egyébként szép arcocskája van. Látszólag teljesen jól érzi magát a bőrében.:) Tipikus nagyszájú szélvész lány, aki szinte repked állandóan.:)
Itt mondjuk a 13 éves fiamról van szó, de meglepődtem amikor megláttam hogy éppen melyik lány után érdeklődik, mert idáig csak a vékony szöszik érdekelték. Ez húsis és barna.:) De amikor tovább " figyeltem" a lányt, tudtam hogy mi tetszik a fiamnak benne.:)
nyilván van.
nem biztos, hogy a méret a baj. ha tényleg a szexre gyanakszol (ami nem is biztos) akkor inkább a technika.
amúgy elsőre felületesen olvastam, még "női oldalban" gondolkodva a paraméterekkel kezdtem és kezdett kikerekedni a szemem már az első sornál, de a "2 oldalon ritkuló haj"-nál muszáj volt elolvasni az elejét is:DDD
Mit gondoltok, mennyire van esélye a nőknél egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező pasinak?
(bocs, de helytakarékosság miatt nem nyitok új fórumot ennek a kérdésnek)
Paraméterek: 32 éves, 180cm magas, 75 kg nehéz, 43-mas lábméret, 15/12* intim méret.
Barna szem, barna, 2 oldalon ritkuló haj.
Érdeklődési kör: politika, hidrotechnológia, fák
Hobbi: sportolás(futás, testedzés), kertépítés, ezoterika,
Foglalkozás: Titkos
Jövedelem: bér:havi 160e Ft
egyéb: évi kb 1500 e Ft
*kerület, ami átlagon alulinak számít, az átlag vastagság 12,5 cm.
Szerintetek van-e értelme újabb ismerkedésre, ha az eddigi kapcsolatok csak 1-2 intim együttlétig tartottak. Amit úgy kell érteni, hogy erős érzelmi kötelék is kialakult, tehát nem egyéjszakás kapcsolatokról van szó, és mindig a nő vetett véget a kapcsolatnak.
A leírás önmagában semmit nem jelent.
Tízezrével vannak ilyen nők, akik mindettől függetlenül jó feleségek, háziasszonyok, édesanyák, dolgozó nők.
egy maszek cipőboltos úgy magyarázta ezt, hogy ő garnitúrákat kap a cipőkből, abban mindenféle méret, de a nagyobbakat viszik el először. Addig nem hozat újat, míg helyet nem tud szorítani.
Nem tudom, elhiggyem-e...
Semmit. :)
Nem egy ismerős, rokon, stb. Csak úgy született egy ilyen gondolat a fejemben, hogy úgy nagy általánosságban milyen véleménnyel vannak az emberek egy ilyen nőről. :)
175 magas jelenleg 86-kg, amikor a férjemet megismertem akkor se voltam modell alkat 76-kg, házasságunk alatt vitamintól 94-kg lett a súlyom, amit 7-évig nem tudtam leadni, de most megindult lefelé a mérleg nyelve.
Soha semmilyen gondom nem volt, a férjem 2-centivel alacsonyabb, mint én, és imádja, ha magassarkú van rajtam.
A mai napig úgy közeledik hozzám, mint a megismerkedésünkkor. Ugyanolyan szeretettel, és vágyakozással néz rám.
Szóval nem a kinézet a fontos.
Persze, csak viccelek, természetesen.
De szerintem ne is ítélkezzünk senki felett, mert a velünk született adottságainktól nehéz szabadulni. Fogyni lehet, de aki olyan "nagydarab", erős csontú típus, az lefogyva sem lesz egy filigrán kis csontika. De ettől még nagyon is szerethető, mint nő.
Nos ..én sem vagyok címlapról kilépett nő , molett vagyok , nagy popóval nagy mellekkel és a divatot sem tudom mindig követni ! Ennek ellenére jól érzem magam a bőrömben és nagyképűség nélkül mondom, hogy 10 férfiból 7 megfordul utánam , mert van kisugárzásom , és mások által szépnek mondott arcom ! Én azt mondom számít a külső , mert nyilván egy küklopsz nem az esete senkinek ..de nem vagyunk egyformák ,mint ahogy a férfiak igényei sem egyformák ! Van aki a husis nőt kedveli és van aki a ropit , és olyan is akad szép számban aki a belső értékeket tartja szem előtt nem pedig azt, hogy hord e mini szoknyát !
Az általad leírt hölgynek is vannak esélyei ..de még mennyire :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Emberi tulajdonságok szóláncban
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó E-Book Reader?