Mit gondoltok a remescar hegkezelő valóban jó régi sebekre is? (tudásbázis)
Gödöllőn sajna nem volt akciós, 4600,- ért vettem az 5g-ost, kíváncsian várom a hatását...
Szia!
Hol vetted, milyen patikában volt akciós?????
Köszi
na meséljetek van valami hatása annál aki megvette?
én még csak ma láttam a tv-ben tök véletlenül
Sziasztok!
Hátha segítség valkinek: pár napja vettem Remescart 5,4g-os kiszerelésben és februári akció keretében 3099 Ft volt. Szerintem ez egyáltalán nem vészes, mert ilyen stift szerű (mint egy szőlőzsír), tehát gazdaságosan kenhető. (Nincs az a veszély, hogy egszerre sok "kiszalad" belőle...)
Sziasztok! Most 29 éves vagyok és nekem 5 éve volt egy pajzsmirigy műtétem, ami következtében egy jó 10 cm-s keloidos, vérvörösen izzó hegem lett. :( Engem nem zavart volna, de annyira szembeötlő volt, h senki nem a szemembe nézett, hanem azonnal a sebemet vette észre. A seb egyáltalán nem lett szebb sem a Contratubex-től, sem a Cicaplast-tól, pedig mindkettőt sokáig használtam. 3 éve felkeresem egy szakorvosi intézetben egy plasztikai sebészt, aki azt mondta, érdemes megműteni, mert vhol a seb és a keloid között van és érzéstelenítéssel kivágta a majd ujjnyi vastag kinövést, majd ajánlott egy szilikonos tapaszt, ami - ha jól emlékszem - gyógyászati segédeszköznek minősült. Nagyjából 10 ezer Ft- volt egy nagy darab, ami 1 évig elég volt a 10 cm-s sebemre. Ez olyan, mint egy ragtapasz, csak átlátszó, így nem volt feltűnőbb, mint maga a sebem. 1 év után döntöttem úgy, h nem használom tovább (addig reggeltől estig rajtam volt) és csodák csodájára, ekkor kezdett szépen kifakulni és összehúzódni. Nem tudom, h a tapasz hatott-e, vagy hogy abbahagytam. :) Vagy a kettő együtt, de szerencsére nagyon szép lett. Bár napi szinten alapozót teszek a hegre, h a maradék pirosság se látszódjon, de ég és föld a sebem a műtét utáni állapothoz képest. A legutóbbi bulin olyan kép is készült rólam, ahol SEMMI nem látszik a nyakamon! :D Ezeket csak azért írom le, mert tudom, h mennyire rossz egy ilyen sebbel élni - pláne feltűnő helyen - , így ha vkit érdekel további részlet, vagy kérdése lenne, szívesen válaszolok! Zs
Homeopátiás orvos vagyok, bizony ennyire jó a homeopátia, sőt jó a keloidos hegekre is, a régiekre is, megelőzésre is, keressetek homeopátiás orvost,m felírja a szereket. üdv :))
Én megveszem tutkóra jövőhónap elején!! Terhességi csíkokra lesz majd írok hogy hogy hat!! :)
Nekem is pont így volt. Az első terhességnél kb 2 cm-es csík volt, most a második után egy tenyérnyi területen repedezett be elég hosszan, kb 10 cm esek lettek. Kentem milupás krémmel és a dm-essel is, de ez alkati dolog lehet. Igazából az elsőnél homeopátiás bogyókat szopogattam szinte mindenre. A másodiknál nem. A lábam visszeres lett, a hasam pedig csíkos. Vagy ennyire jó a homeopátia, vagy a második terhesség jobban megviseli a szervezetet, mint az első. nem tudom. Egyél sok répát, az jó a bőrnek.
Én egy másik internetes oldalon azt olvastam, hogy 3 nap után használt a remescar hegkezelő, halványította a szülés utáni csíkokat. Én sem nagyon hiszek ezekben drága (kb. 5000,-Ft)cuccokban. Én 4 hónapja szültem és eléggé berepedezett a hasam. Mikor este bekenem a milupás krémmel utána szinte alig látszik. gondolom a helyi vérbőség miatt. Kipróbálnám a remescart is, ha olcsóbb lenne.:)
Én nekem is levették az anyajegyem ,ugyanígy jártam ,piros,dudor és még viszket .Elkérhetném a krém nevét?Köszönöm előre is!
az maga lenne a menyország! :)
Keloidos heg van a hátamon sebészi beavatkozás után.Contractubex géllel kenem.Mondta az orvos, egy év amire halványulhat a géltől a seb. négy hónapja használom.....Hááát....férjem szerint olyan mint a kezdetkor....
:D A császár hegem nekem is viszket néha, pedig már 5 éves. A karomon lévő 8 éves, és nem viszketett régen sem ... Szóval nem tudom, hogy erre használna-e bármiféle csodaszer.
...egyik kezével, a másikkal meg legyezzen pálma levéllel :)
Nem is azzal van a baj hogy van, engem sem zavar a látványa. Csak vagyunk néhányan akiknek nem úgy gyógyul ahogy kellene. Piros, dudorodik és még ez sem zavarna de elég gyakran viszket és meg tudnék őrülni tőle. A páromnak szoktam mondani ha ráér hogy vakargassa. :-)
Nem bízom nagyon az ilyen agyonreklámozott dolgokban. Van néhány hegyem, nem is kicsik, de ezek hozzám tartoznak, és jó vagyok így :)
Pont most láttam én is a tv-ben!! Még a terhességi csíkókra is jó elméletileg!! 5000ft de nem tudom melyik kiszerelés!!
Mikor én használtam, akkor rögtön a seb gyógyulása után kellett használni. Nem akarok hülyeséget mondani. Szerintem menj el egy plasztikai sebészhez, és ő meg tudja mondani. Egy ilyen kérdésért pénzt sem kérnek. Nekem volt egy seben, ami piros/lila volt sokáig, kb. 5 év volt, mire bőrszínű lett. Előtte azt mondta egy sebész, hogy egy kezeléssel magán a színén tudna segíteni (csak), azért meg nem tartottam érdemesnek kifizetni annyi pénzt.
Nanda! Kérlek küld át , hogy mia azmit használtál. Köszi
Én is láttam a reklámot és egyből rákerestem a neten. Kicsit drágának találtam, de attól még lehet jó. Miután levették az anyajegyem a heg bepirosodott, kidudorodott és nagyon viszketett. A bőrgyógyász ajánlott rá egy krémet, igaz hónapokig használtam de rendbe jött. Most a császármetszésem helye ilyen. Valószínű hogy maradok ennél. Úgy látom hogy nem lehet közzé tenni mi a neve. De ha érdekel valakit elküldöm.
gondolom h dárga, de mivel "szerencse" hogy csak erre kell így össze tudom vetni a többi erre készített krém árával, meg minőségével és úgy tudok dönteni...:)
a kisebb kiszerelésű 4800 ft a 11 éves lányom mellkasán van két 10 évvel ezelőtti égési sérülés nyoma,sajnos sokszor piros legalább halványitani jó lenne
Ha gondolod,küldök egy linket,de ide nem engedte betenni...
Mivel részben épp most keletkezik, érdemes használni, de arra ne számíts, hogy olcsó lesz.
Milyen jellengű hegről van szó? Mert pl. egy keloidnak csak a megelőzésében tud segíteni. Olyankor a var leesése után hónapokig kell használni. Más jellegű sebhelyekhez nem tudok hozzászólni.
igazából egyáltalán találtatok linket róla:D? én beütöttem kétszer is már és semmi:DD
szerintem ha nem drága én kipróbálom mert az első terhességemnél lévő függőleges csík kezd megjelenni most a másodiknál ahogy nő a hasam...
Ez engem is érdekelne... nincs az ilyenekben túl sok bizodalmam, de ki tudja... :) hátha :)
Ára biztosan magas. Szeretném látni, hogy a 13 évvel ezelőtti hasi műtéti heget "elmulasztja"....
Nem szabad a legfrissebb reklámra azonnal ráharapni és a zsebbe nyúlni. A tandíj mindig magas.
Mit gondoltok a remescar hegkezelő valóban jó régi sebekre is?
További ajánlott fórumok: