Mit gondoltok? A nyelvpiercingnek van köze a hízáshoz? (tudásbázis)
Én tudtam enni.. igaz a második nap belázasodtam... de utána már minden rendbe lett:D Én nem hiztam... de amikor kikellett vennem a kórházban, akkor fogytam utána.. de szerintem semmi köze nincs ehez a piercingnek..:) de már visszatettem, mert annyira megszoktam, hogy egyes betüket furcsán mondok ki nélküle..:):) amúgy nem tetszik már..
én csak jegeltem ezerrel amikor átszurtak!de mindegy nem azért vagyunk itt, h bárkit eltántoritsak, isten ments!hanem a kerdes miatt! :D
amugy a nyelvféked fájt!ha jol tudom igy hijják :D
Elolvastam. Nem rémített meg különösebben. Ja, amúgy, amikor nekem átszúrták, két hétig fájdalom csillapítót szedtem, elég erőset(flector), nem a lyuk fájt, hanem ahol a nyelvem oda van nőve a számhoz, alul, körben. De az nagyon!!!!
Nem hiszem ám, hogy bármi miatt is kivenném. Ajándékba kaptam egy nagyon jó barátnőmtől a nyelv lyukasztást. De azért persze, érdekel minden, ami kapcsolatos a piercinggel.
A nyelven/ben ugyanúgy megvannak a "reflexzónák", mint a talpon. Nos, ha véletlenül pont olyan zónát ütnek át...lehetséges.
félreértés ne essék, nem akarlak elijeszteni!nekem is jotanácsként mondta a doki!de átgondoltam mire hazaértem tőle!
Köszi, megnézem mindenképpen!
[link]
itt olvashatsz rola sztem
Most olyat vettem, aminek a teteje nem gömb, hanem lapos. Hát jól szétcseszte a szájpadlásomat, de két nap után megszoktam.
Akkor majd én is utána nézek. Csak aztán nehogy olyan rémisztő legyen, hogy ki is vegyem.
Én annyira nem érzem, hogy sokszor el is felejtem, hogy van ott valami.
Én is haraptam már rá párszor! Nem kellemes.
jah, a szilikont egyszer átharaptam, azért lett utana fém!de nem lett fémaallergiam tole!
amikor nekem tették be, akkor 5 napig nem igazan tudtam enni, max bebiételt! :D (nem rossz kaja)! nem hiszem, h szurkálják magukat a német nok, h fogyjanak, egy rossz szurás es lebénul a nyelve, vagy atszur egy ideget...vagy mittomén! amugy a virusok terjednek jobban a szájsebész mondta! meg most nézegettem utana, és tényleg! nem kaptam el semmit félre értés ne essék, csak gondoltam leirom!amugy furcsa, h nincs benne most nekem!valahol hiányzik! :D
Mi minden tejed így? Nekem 5 éve van, és azon kívül, hogy valószínű ez miatt lettem fémallargiás, más bajom nincs tőle. De ezt is megoldottam, szilikont tettem bele.
Én nem híztam tőle. Aki nekem szúrta azt mondta, hogy pl. Németországban ezzel fogyóznak a nők. kéthetente átszúratják, és amíg gyulladt, nem tudnak enni. Aztán, hogy ebből mi igaz???
Tény, én egy-két hétig alig tudtam enni, amikor berakták.
Én alig tudtam enni piercing mellett, és inkább fogytam emiatt. Azért vettem ki, mert 2 fogam is bánta amikor véletlenül ráharaptam időnként... :-)
5 év alatt hiztam nagyon sokat amiota megvan! elotte semmit szinte, bármit ehettem!pajzsmirigyem rendben van, voltam vele dokinal!minden labor rendben van!erre tudtam már csak gondolni, pedig fel se merult bennem eme kerdes, most meg magatol jott!
Én sem tudom elképzelni, hogy közük lenne egymáshoz...max akkor ha nem eszel egyáltalán amíg fáj a helye és utána egyszerre akarsz bepótolni mindent...bár ez elég kifacsartan hangzik (:
értem, végulis ez egyén fuggo, h ki mire hajlamos nem?
szerintem nincs mert a páromnak kb.5 éve van és abszolut nem hizott. söt inkább fogyot de nem hiszem hogy a piercingtöl.
amugy a szájsebészem vetette ki velem, mert mondta, h mi minden terjed ugy!
az tény, h amióta van sokkal többet ettem!
Nekem is van, de szerintem sincs köze..ez csak amolyan tévhit lehet...
az evésnek van köze hozzá
sziasztok! azért érdekelne a hozzászólásaitok, mert visszagondolva én azóta híztam meg mióta piercingem van a nyelvemben! most kivettem, hátha! fogytam így is, de nem ugy mint szeretnék!van véleményetek, szívesen fogadom még akkor is ha leh***tek! :D
Mit gondoltok? A nyelvpiercingnek van köze a hízáshoz?
További ajánlott fórumok: