Mit gondolnál, ha meghívna egy férfi bálba, de a jegyet nem fizeti? (beszélgetés)
A kérdésre a válaszom:
elmennék, de valaki mással, és bemutatnám neki a partneremet!
Persze akivel együtt mennék, ott a belépőt fele-fele fizetnénk, csak a poén kedvéért játszanánk az egy párt! Jót röhögnénk rajta!
A pénz érzékeny téma a férfiaknál, de a meghívás esetében ez valóban nem volt jó húzás, mert ott udvariasnak-ÉS!!figyelmesnek is kell lenni.
Ha mindenben ideális, akkor kidobni ezért az egy esetért nem kell. DE!!-ami történt, intő jel, ugyanis ilyen dolgok nem véletlenül történnek.
A párkapcsolatoknál óvatosnak kell lenni. Adjál időt, és közben nyitott szemmel figyelj, hogy a számodra fontos dolgok teljesülnek e.
De szerintem az is jó megoldás lenne, ha kötetlenül megpróbálnál vele beszélni a pénzről, abból sokminden kiderül. Nem várható el az sem, hogy mindig mindent a férfi álljon, főleg, amíg nem házasok az emberek.
És ki kell szűrni, hogy akivel az ember komolyan tervez, az zsugori alak, vagy nem.
Lehet azt érezni. Vesz e néha neked valamit, vagy eszébe se jut, ha utazás kerül szóba, akkor hajlandó ésszerű keretek között, vagy azonnal húzza a száját.
Ilyen hozzáálással (mint amit itt mutatsz) tényleg probléma lenne.
Ha akarsz fizetni, fizess, ha azt akarod, hogy fizessen helyetted, akkor ne fizess, de az, hogy oda adod a pénzt és utána vergődsz rajta, az totális hülyeség. Valahogy ez az egész olybá tűnik, mintha azt várnád el tőle, hogy tudja magától, vagy valamilyen telepatikus úton tőled azt, hogy mik az elvárásaid, és ennek megfelelően viselkedjen.
Nincs fehér lovon herceg. Herceggé és királylánnyá (vagy sárkánnyá) egymás mellett, egymással csiszolódva válunk.
Szóvá tetted,zavarban volt....
Jegy árát vissza adta már?
Ha minden tökéletes,akkor ne dobd ki ezért...bár tény,hogy a meghívás az meghívás!
Lehetséges,hogy igaza van az egyik hozzászólónak a kapcsolat későbbi részében,amikor együtt éltek lesz olyan,hogy az én pénzem, te pénzed.
Van akinek ez jó,van akinek nem.
Ezzel sincs baj,mondjuk nálunk nem így van,de ahány ház,annyi szokás! :)
Havonta randiztok? Vagy hogy nem lehet ilyen szempontból kiismerni a másikat ennyi idő alatt? Meg magadat, miként működsz abban a kapcsolatban?
Én se nyújtottam volna a pénzt, csatlakozom Pannához.
További ajánlott fórumok:
- Te mit gondolnál/éreznél, ha az 'új szerelmed' így beszélne az exével kapcsolatban?
- Te mit gondolnál?
- Ha egy srác a következőt mondaná Neked: "ha össze akartunk volna jönni, már összejöttünk volna" - mire gondolnál?
- Mit tennél, gondolnál (elhinnéd) ha...?
- Mit válaszolnál erre az sms-re/ Mit gondolnál, ha ezt az sms-t kapnád?
- Ilyen esetben mire gondolnál?