Mit éreznek a túlsúllyal szenvedők?Lelki folyamatok.... (beszélgetés)
a felesleg mindig rossz helyen van:-)))
Sziasztok csajok!!:)
Mizujs?
nekem elég lenne 7-8 kg mínusz de a legrosszabb helyeken van a felesleg!
Ki mennyitől szeretne megszabadulni?
igen, csak kukkantásról olvastam én is,de még az sincs...
Nem tudom.Pedig azt mondták jönnek este,vagy legalábbis bekukkantanak.
Nem. De nem kis város ez sem, szal elképzelhető hogy látásból esetleg, így névről nem.
Na a többiek nem jönnek??
Hát akkor nem vagy közel hozzám.:) Ott laknak a rokonaim,vagy laktak nem tudom.Polányi család, Polányi Lajos.Nem ismerős?
Tatabányán lakom. Ma mit fogok még csinálni? Hát, itt leszek, meg még vacsit csinálok a gyerkőcnek... mást nem hiszem, iszogatom az egészséges koktélomat, mert fáj a fejem picit.
Jól van az még.:D De majd Kati elmondja.Ő ért hozzá majd elmondja.Remélem.Mi jót fogsz még ma csinálni?Hol laksz egyébként?
Nah nem tudom.Norbi update szerint 2es kódú vagyis 3 ig fogyasztható.:D Mikor etted?
sütőben:P, olaj nélkül, héjában... az nem annyira hizlal, bár szerintem ez is tiltólistás lesz
De ha nem olajban sütjük akkor mibe süssük?:D
nem hizlal??? az olajban sült krumpli?? :DD ezt látná Kati:-))
Ez nem hizlalós kaja.Megnyugtatlak.:) Én nem mondom mit ettem,mert ma ezért fogtok piszkálni.:D
hát el, mit ne mondjak. csináltam pulykamellett kockára vágva megsütöttem serpenyőben lilahagymával és pici csipőspaprikával, sütöttem hozzá krumplit, salátával...
a fiam imádja ezt, gondoltam ma még én is ehetek.
:D:D Egyébként már manapság mi nem hizlal?Ennyire elrontottad a mai napod kaja ügyileg?
olyasmi mint a mojito, csak nincs benne cukorszirup és rum, mert mind a kettő hízlal.
bár ma még lehetne akár azt is:P
uristen....én meghalnék ettől az tuti...
egy fiam van, 15 éves... jópasi;-)
Ilyet se ittam még.De legalább tanulok.:P
Hihi,dőzsidőzsi.:D:D Én lenyomtam a tornát.Ma csak 2 és fél óra volt.Éreztem,hogy az izmaim kezdenek fáradni.Fuu, megcsináltam ma Czanik Has-burning-jét. Igen brutális volt. Nem is mondhatom magam edzetnek, mert vagy 3-4 alkalommal le kellett álljak. :D Vicces volt. A derekamat jól megmozgattam ám. Utána csináltam még Béres Alexandra Egyensúlyban önmagadért dvd-jét végig, majd még Rubint Réka Add önmagad 3 dvd-ből a 30 perc hasizmot.
Hány gyerkőcöd van?
jaaa, nem cserepestől ám:DDD
vettem ma cserepes mentát. beletettem a pohárba, tettem rá citromkarikát, nyomtam bele friss citromlevet, felöntöttem ásványvizzel, raktam bele jégkockát és hmmmmm.... isteni:-))
én-e??? ááááá:-D
Voltam bevásárolni, elvittem a fiamat fodrászhoz. Ma még dőzsibőzsi van,aztán hétfőtől éhkopp:-))
hellobello:-)
én is itt vagyok
Én vagyok!Várlak titeket.:)
További ajánlott fórumok: