Mit árul el a nick név a viselőjéről? (beszélgetés)
A Szerelmem becéz Cunka-Pankának és nem juttott jobb híján más eszembe:-)))
Semmi extra nincs benne részemről!
Szuper vagy! Igen így már érthető, valamennyi élvezet meg kell az embernek.
Én személy szerint amiket írtál szintén nem élek vele, persze ha van alkalom meg egyéb igen iszok, de mértékkel természetesen.
A kólát sosem szerettem, nem tartozott a kedvenceim közé, de neked váljék egészségedre!
igen:)
az asztalomon mindig volt és a főnököm sokszor így szólított...
A keresztnevem nyilván, illetve a huszonhármas számot két okból tettem hozzá, az oka:
- Önmagában is tetszik úgy mint szám.
- Másrészt huszonhárom éves korom táján szeretnék családot alapítani, férjhez menni, ilyenek. (Hogy ez előbb vagy utóbb sikerül, elmondom akkor.;))
A nevemet már sokféleképpen értelmezték/fordították mások (általában nem a legjobban:S). A szó szerinti jelentése fényharcos. De az én átvitt értelmű magyarázatomban a "jóért küzdő"-t jelenti. Ez a fordítás talán többet sejtet rólam...:-)
(Szinte minden oldalon ezt a nevet használom.)
A nevemből adódik. :)
Tímea a nevem, az utolsó 3 betűjéből sokan Meának szólítottak, utána ebből jött anyuméknak, hogy Mencsi. És akkor heccből y-nal írtam le. :)
Én akkor csináltam ,amikor egy étteremben dolgoztam, aminek a neve DOX. Az én nevem Kriszta.
Ebből olvadt össze a doxikri.
Itt a fórumokon sokan Doxi-nak hívnak. Jó pár éve a párom is így becézett. Milyenek a véletlenek?!
További ajánlott fórumok:
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Mit jelent a nickneved?
- Miért használ valaki egynél több nicket?
- Bébisamponokat miért árulnak káros összetevőkkel?
- Savanyú káposztát készítek, mert amit a csarnokban árulnak...
- Miért pont az a nickneved, ami?