Mit árul el a nick név a viselőjéről? (beszélgetés)
a fantázia pedig úgy működik ahogy maga az ember.
és azt gondolja amit az ember gondolni akar!
ezért jellemzi a nick a viselőjét!
többnyire
Ja.:)
Hát,nem tudom,van benne valami.Meg azért az is benne van a dologban,hogy ki mennyit akar elárulni magáról,ki mennyire teszi felismerhetővé magát a nick-el.
:)
most pedig úszok egyet....
Nekem rólad (az Opál-ról) egy filmbeli lány jut eszembe! A Hallmarkon szokták játszani!
És ő egy kicsit elveszett, de szeretettel teli, néha bizonytalan lány!
Ja, meg még a rizs jut eszembe róla!:DD
szia
ú elsősorban lehet hogy opelt" akartál írni, de elrontottad mint én a az én nevemet:))
másodsorban vonzódhatsz a kövekhez, és mint kő-párhuzam- hajszín, minenképpen világos lehet a hajad. miért? mert a kó hideg, a hajszin mint világos az első körben szintén hideg.
ez nem jelent semmi rosszat sem. másrészt szeretheteda pompát gazdagságot, csillogást, fényűzést, ez megint 2 értelmű, lehet, nem biztos hogy ilyen vagy, de azért jópár ékszert el tudok képzelni rajtad!!!!!!
ezt valószínű te választottad, ezért szerintem, érzelmes/* nehéz volt:))*/ nőt takarhat, akinél mindennél fontossab az intuíciók, megérzések, érzelmek kapcsolata. a boldogság faktor nállad fokozottan lehet jelen, szerintem te vagy az a fajta nőtípus aki képes csa! a családjáért élni, a gyerekeiért létezni, és ezt előtérbe is helyezni.
szinte biztos hogy van gyermeked, arra is utalhat a név, sőtt, elsőre talán az jön le igazából!
az attól függ
ha te magad választottad a nevedet, akkor igenis következtethető belőlle sokminden.
én voltam :)
mikor meguntam,hogy semmibe veszik a véleményem,mert pasi vagyok. :)
én voltam itt a portálon pár hétig férfi(fújjj,ez olyan szánalmnas) :)))))
senki nem ajánlotta fel magát nekem. viszont!!!! ha esetleg leírtam a másnak nem tetsző véleményem,akkor elintézték azzal,hogy :ááá,pasi,mit vársz tőle...
ez is elgondolkodtató azért.....
További ajánlott fórumok:
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Mit jelent a nickneved?
- Miért használ valaki egynél több nicket?
- Bébisamponokat miért árulnak káros összetevőkkel?
- Savanyú káposztát készítek, mert amit a csarnokban árulnak...
- Miért pont az a nickneved, ami?