Mit ajánlotok bordásfal helyett kis lakásba? (tudásbázis)
Gondolom gázcső nincs, mert én régen ott lógtam.Azóta gyürüm van de nem használom.
Egy farud kell és kettő tartó amitf befúrtok a falba.Nem szükséges bordásfal és a rúdnak is rövidnek kell lenneie.Ahová én jártam tornázni ott kb. 5o cm-es volt két tartó és slussz.
Többi gykaszohoz elég a szék háttámlája ha nincs más.
ha elég magasra fel tudsz szerelni egy rudat, akkor azon tudnál nyújtózni. (persze a gyűrű is jó, csak szerintem az furcsábban hat a szobában).
azt nem tudom, hogy hol tudnál ilyen rudat készen venni, de szeirntem bármely asztalos legyártja neked, ha megmondod neki, hogy milyen vastag és milyen hosszú kell :) utána már csak rögzíteni kell valahol a lakásban (pl. valamelyik sarokban átlósan) úgy, hogy a magasságodnak megfeleljen.
Ajtó felett 2 rögzítő, lent 2 pontos hüvely, perc alatt elővehető kisméretű párhuzamos oldalu falétra.
(Sajnos itt nincs lehetőség a rajzra, de nem kell hozzá nagy fantázia.)
Én ezt a részt kihagytam....ha nincs akkor nincs.
Amikor tornára jártam ott sem volt bordásfal,nyújtózkodtunk
Nagyon megtetszett a Callanetics torna, szeretném is elkezdeni. A bemelegítéshez nincs bordásfalam, maximum az ajtón tudnék lógni, de az szétvágja a kezemet. Van valami ötletetek, mivel lehetne pótolni?
Régen, gyerekkoromban volt a lakásunkban egy rúd az ajtó felett, amin tornázhattunk, lóghattunk, az is megfelelne szerintem. Csak azt nem tudom, hol lehet ilyet kapni, milyen néven - egy olyan farúd, ami se nem túl vékony, se nem túl vastag, és az ajtó fölé lehetne erősíteni.
Mindenkinek köszönöm az ötleteket előre is!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Freemail helyett mit ajánlotok?
- Mennyi idős korától adnál a gyerekre papucsot a lakásba, benti szandál helyett?
- Dalacin C helyett milyen gyulladáscsökkentőt ajánlotok, ami nem antibiotikum?
- Takarítógéphez milyen házi praktikát ajánlotok? Valami olcsóbb megoldás érdekelne a drága vegyszerek helyett...
- Tégla építésű lakásban, a régi konvektoros fűtés helyett ki lehet-e építeni a cirkó fűtést? (kémény nincs)