Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ismeritek vagy hallottatok valamit a miskolci gesztenyés úti óvodáról?
nagyon jó lenne itt a közelben (Középszer)óvodát találni, de nem tudom mi legyen. Már szinte mindig ezen rágom magam.
Melyik jó, melyik nem?
Ha tudtok valami infót róla, légyszí írjátok már meg nekem.
1000ft ért vettünk C.o.r.a áruházban!
(Azért írtam így, hogy ne legyen reklám)
apukáknak külön kell fizetni, hogy bemehessenek?
Bocsi ha sokat kérdezek!!
Itt nálunk, nagyon beindult a szél, ezért még nem megyünk le, de remélem délutánra kicsit csendesedik!
Végre nem kell bele tuszkolom annyi göncbe! :P
Tavaszi sapit kell vennem, mert ami van az nagy ránk!
Szia!
Igen sajna Zalán már akkor ebéddel, és utána alszik. Így látszik meg a korkülönbség a babák között. Mikor még kicsi volt, én is ebéd (cici) után mentem le vele, olyan jókat aludt a levegőn a kocsiban.
Most már mivel nagyobb, beebédel, és utána alszik kettő -két és fél órát.
de biztos össze hosszuk valahogy majd a találkát.
Ha jobb idő lesz, akkor majd legfeljebb délutáni órákban ahogy nektek jó.
Sziasztok!
Igen nagyon jó idő van kint, nem kell olyan vastagon öltöztetni a bablócákat. Mi is most jöttünk fel. Motorozott a kis legény. :)
Sokat kell várni, hogy bekerülhessünk? Én úgy halottam, hogy egy hónappal előre be kell jelentkezi.
Hány órától kezdődnek a foglalkozások?
Húú jó sokat írtatok:-)
Én is szívesen vinném babaúszásra a csajost, de messze van, nincs kocsink és így nem jó.
A kocsi nekünk is jó ki van bélelve, de mi a mózest nem használjuk!
Köszi!!
Szia! Én nem vagyok túl tapasztalt :)
Én bodyt, zoknit, tipegőt és bundazsákot szoktam ráadni. Nekünk elég jól párnázott (bélelt) a babakocsi, meg benne van a mózes is - de lassan kinövi.
Szia!
Picit sűrűek lettek a napjaim, hogy az én manócskám egyre inkább igényli a társaságot. Most is hívogat :)
Akkor találkozhatunk. Én minden nap dél körül szoktam lemenni szellőztetni, meg a párommal este 6-kor.
Tapasztalt anyukák véleményét szeretném kérni! Félek ,hogy túl öltöztetem a gyereket?
Mit adjak rá ilyen időben?
Eddig így öltöztünk: Bady, tipegő, polárzsák v. polár nadrág és felső, polársapka, bundazsák (nem túl vastag)!
Jó reggelt mindenkinek!
Igen nagyon szép nap van, ennek hatására kisfiam most ébredt fel fél tízkor. Nemsokára megyünk le, mert nagyon jó idő van.
Azon gondolkodom, hogy már elő lehetne venni a motort is, de lehet hogy még hideg a levegő a torkának, ha gyorsan megy rajta.
Szép napot!
Végre napsütés!!!!!!!!! :D
Megint egyedül maradtam!:(
Holnap remélem tudunk beszélni!
Jó éjt mindenkinek!
Ez jól hangzik, mert ha délutános akkor tud minket vinni.
Úgy halottam sokat kell várni, hoyg be lehessen kerülni. Igaz ez?
Mikor kezdődnek a foglalkozások?
Sziasztok jó éjt mindenkinek.
Megyek, mert nekem már késő van.:)
Jövök holnap, remélem tudunk majd így egy kicsit beszélgetni még.
Akkor felhívom őket majd, és beszélek velük.
Közel is lenne. :)
Köszi az infókat.