Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Nekem Èpp azèr tette tetettem fel..klimax -ra is jò :) gyorsitja a folyamatot....
Nalad milyen tūnet van vagy már le is vettèk?
Szia!
Lehet szerencséd lesz, és elmúlik a maszatolás, és beáll a vérzésed, de nekem sajna ez a második Mirenám, és végig ez volt mindkettővel. De előtte olyan erős volt a vérzésem, hogy inkább vállalom ezt.
Neked jobbakat!
Ugy ugy ahogy irod visszarug!
Azota voltam dokinál ,megvizsgált majd szerdàn megyek uhura.
Mèh nagyobb lett, de ő sem tudott mit mondani rá mèrt rug, azt mondja a mircsitől nem lehet.
Hasam mort is görcsöl..de már nemrug :)
Sziasztok!
Van valaki köztetek, akinek a Mirena petefészek cisztát okozott?
Nekem az első 5 évig volt, most meg ugye 7.-nél tartok.
Még 1, aztán elér a klimax.
Sziasztok Lányzókák!
Hétfő óta vagyok Jaydess tulajdonos, ami a Mircsi kistestvére.
Ha nincs panaszom akkor szerintetek elkezdhetem az intenzív edzést holnaptól?
Ugye az edzéstől ugrálástól, futástól nem mozdul el a kis szerkentyű? :)
Szia!
Mirenara is 3evet ir a papirja ,5 èvig hadják fenn :/
Doki nem mondta meddig hagyhatod?
Sziasztok, Nekem Jaydess van bent már 3 éve, nekem megmarad a vérzés, de szerencsére sokkal kevesebb mint spirál nélkül. Ennek használatára 3 évet írtak, honnan tudom h tényleg le kell vetetni.
Mi lesz ha kiveszik, fáj nagyon, és utána milyen lesz a menzesz, megint visszatér majd a hetekig tartó ömlő darabos vérzés, lehet egy következőt is fel kéne rakatnom, babát még nem tervezünk.
Sziasztok!
Nekem 2 ève van fenn Mircsi, Egy hete hogy èrzem a mèhembe a pöccögetèst, nem nem ,nem szelek járnak ez tipikus olyan mint mikor a baba vissza rug ha kèzzel nyomod a hasad.
Tesztet csináltam negativ.
Picit meg is jött egy csepp, de azota semmi.
Volt van hasonlò tūnetek nálatok is.
Arra is gondoltam ,hogy a mèh kiakarja tessèkelni a mircsit :)
Dokihoz csak jövőhèten csūtörtökön tudok menni.
Szèp napot nektek!
Sziasztok!
Én új vagyok itt a fórumon, de már régóta olvasgatom a bejegyzéseket. Nekem lassan egy éve van Mirenám. Nem vagyok teljesen elégedett vele, de sokat javult a problémám. Előtte ugyanis nagyon erős vérzésem volt, amit jelentősen csökkentett és a görcsök teljesen megszűntek. Helyette viszont egy elhúzódó mensim lett. Van, amikor 14 napig is eltart, amíg a maszatolás is elmúlik. Van köztetek valaki, akinek hasonlóan működik és esetleg 1 év után ez az elhúzódó mensi rendeződött? Nem szeretném egyelőre levetetni, mert más bajom nincs vele. Előre is köszönöm, hogy válaszoltok. 😊
Sziasztok!
Nálam most az 5. hónapra állt be, mensi elmaradt teljesen, egyedül cicifeszülés volt előtte, amiből tudtam, hogy meg kellene jönnie. Amúgy minden ok most már. Egyetlen mellékhatás a gyakori fejfájás, ilyet előtte nem tapasztaltam. Kicsit zavaró, de tűröm, mert egyébként nagyon bejött. Már az előző mensimet is 5 nap maszattal letudtam.
Kitartást mindenkinek! Ha a 3. hónap után sem állna be, ne adjátok még fel!
Szia!
Ūdv itt! ;)
Nekem sem okoz hizást lassan kèt ève van fenn.
Szerintem sem okozhat hizást hisz helyileg hat...
Hormon valtozástol is hizhatsz nem?
Hány èves vagy ha kèrdezhetem?
További ajánlott fórumok:
- Mirena spirál
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Van valakinek Mirena márkájú spirálja? Mennyire megbízható? Milyen a menses? Milyen tapasztalatok vannak?
- Két hete vetettem le a Mirena spirálomat. Mikor számíthatok az első vérzésre?
- Mirena spirál mellett lehet Mastodynont szedni?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?