Mirena hormontartalmú spirál tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Most konkrétan vérzés van, olyan mintha normális menstruációm lenne.. Mint miréna előtt semmi fájás, csak sima normál mennyiségű vérzés.. Tudod engem már az sem érdekelne, ha havonta normálisan megjönne, csak közben ne lenne ez a maszat, barna kombo..
De legyen Neked igazad, hogy rendeződni fog.. Hallottatok már olyanról, akinek minden maradt a régiben mirénával is?? Tehát hogy ugyanúgy rendszeresen mensizett, szóval semmi sem változott különösebben???
Lehet én leszek ilyen :-D
Szia!
Ha bp-i vagy, akkor a 16. ker. Hòsök terei gyógyszertárban én 44 800 Ft-ért vettem.
Szia! Meg tudnad irni, hogy hol volt 45e ft? Nekem is mar itt a recept, eddig 3 helyen jartam, 53-55e ft volt...😣
Koszi!!
Igen, fel kell íratni a nőgyógyászaton, előtte el kell mened ràkszűrésre, friss lelet nélkül fel sem teszik addig.
én egy éve 45500 ért váltottam ki, kórházi patikában.
Három hónap tuti kell hogy be álljon .
és még annyi, mikor teteted fel mensi második napján, akkor van jobban nyitva a méhszàj.
Szia!
Én jól el írtam magam bocsiiii nem neked írtam :)
Írom újra :)) ♡
Igen nálam is így volt :/
Aztán volt hogy megjött, két hónap szünet aztán megint piros pötty főleg mikor együtt voltunk.
Be fog állni, maszat maszat, aztán erősebb lesz a következő. ...lehet két hétre megint jelentkezik aztán elfog múlni.
Most pl ul nálam most piros maszat jelentkezett két napig :o egész nyáron nem volt .semmi.
Igen fel kell íratni, vagy a házi orvossal ;)
Úgy emlékszem nincs ezer ft ha gondolod be írod a gogleba ott írja ;)
Gond nélkül leveszi, de tuti fogja mondani, türelem idő kell legalább 3 hónap hogy változás legyen.
Sziasztok!
Nálam ugyanez.. Volt egy hetem tök tiszta, most olyan mintha megjött volna, pecsételő vérzés, mondjuk naptár szerint lehet is. Nekem a C vitamin nem vált be 1000 meg-t szedtem egy hónapig, ugyanúgy maszatolás, barnázás.. Viszont a tőzegáfonyától elmúlt az a fura fájás... legalább az hatott. Most kíváncsi vagyok ha ez tényleg a mensi, meddig fog tartani, elvileg ma van a 2. nap...
Nekem egy bő hónapja van fent, eddig úgy tűnik bevált.Kop-kop:)
Eddig semmi mellékhatását nem tapasztalok. A mensesem 5 nap késéssel jött meg, 4 napig tartott, nagyon enyhe volt a régebbihez képest.
Én a 25-26 naponta jelentkező 7-8-9 napig elhúzódó bő vérzés miatt tetettem fel, most úgy gondolom jó döntés volt.
Értem.
Naná hogy vedettseget ad a mircsi!
Dokim, röviden tömören, a spirál abortizal (ezért volt valakinél véletlen terhesség)a mircsi adagolja a hormont és ezzel nem kezdődik a fogantatás.
Sziasztok! Egy éve van fenn a Mirenám, de még mindig vannak panaszaim. Rendszeres a mensim, -minden hónapban 5 nap..általában. Most ott tartok , hogy már 16.napja vérzek. Vagyis 11 napja már csak barnázás van, de már nagyon unom!!!!
Nagyon gondolkodom a kivételén! Amiért feltettük-csökkentse a mióma méretét--nem tette!; vérzésmentesség--nem tette! Igaz, a mennyiség csökkent és már nincs "csillagokat látok" fájdalom sem. Egy év után még várható valami pozitív változás??? Kinek van valami tapasztalata? Legyek még türelmes, vagy intsek búcsút neki?! Megköszönöm, ha hozzászóltok!
Szia !van valami azóta?
Most megint kell jelentkezni :/ (nálam így volt)
Nem volt semmi gond ;)
Pár napra vagy hetek után volt hogy együtt lét után, rózsaszínű volt a "betét" de az is ,legalább is nálam egy hónap és beállt ,utána semmi nem volt.
Szia! Dehogy szörnyű, valakinek be válik valakinek nem. .szerintem kortól panasztol is függ.
Én 45 éves vagyok egy éve van fenn, 4-5. hinapra állt be, azóta észre sem veszem ;)
Te mért szeretnéd vagy mért javasolja dokid?
Koszonom a segítséget.
Neked semmi gond nem volt az első alkalommal?
Ha minden jól megy nekünk ma lesz kicsit tartok tőle 😀!
További ajánlott fórumok:
- Mirena spirál
- Használhat a hormonális spirál (pl. Mirena) az erős vérzésre?
- Van valakinek Mirena márkájú spirálja? Mennyire megbízható? Milyen a menses? Milyen tapasztalatok vannak?
- Két hete vetettem le a Mirena spirálomat. Mikor számíthatok az első vérzésre?
- Mirena spirál mellett lehet Mastodynont szedni?
- Mirena spirál használata után, ki mennyi idő alatt esett teherbe?